Joint Operations Typhoon Rising е само за мултиплейър така ли?A Escalation?
Айде че е спешно де!
неее и двете стават и за сингъл...доволен!?
Remus
20 Юни 2004 20:23 Мнения: 22 Местоположение: Montana
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2004 00:02
Искам да питам нещо – излезе ли най-накрая пълната версия на World Of WarCraft, или не? Вече има ревю в списанието, така че предполагам, че е излязла. Ако е така, някой може ли да ми даде линк към играта?
___________________________________ It's all about the game, that I am playin'. It's all about control and if you can take it. It's all about your debt and if you can pay it. It's all about the pain... and if you can take it...
06 Мар 2004 20:06 Мнения: 596 Местоположение: Бургас
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2004 14:22
дайте линк за Half-Life: Source
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
JazzJack
01 Юли 2004 20:31 Мнения: 1131 Местоположение: София Н1
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2004 15:27
*Ghost Master написа:
дайте линк за Half-Life: Source
Какво ли ще да е това?
shantararam
06 Мар 2004 20:06 Мнения: 596 Местоположение: Бургас
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2004 15:39
ми тва е първия Half-Life с енджина Source. Има го към Silver и Gold пакетите ако си земаш HL2 оригинална!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Fort Minor
08 Ное 2004 17:27 Мнения: 21 Местоположение: Somewhere I Belong (или поне се надявам)
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2004 21:42
Само някои трябва да се набута с $99 и да си вземе ГОЛД пакета и да ми го даде
___________________________________ Yeah, for those of you that want to know what we're all about It's like this y'all.C'mon!
This is 10% luck, 20% skill 15% concentrated power of will 5% pleasure, 50% pain And a 100% reason to remember the name!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения