Махнали са тъпото нещо с парагона и рнегата в разговорите.
Да, махнали са го заедно с целите разговори. Иначе го има на цели 3 места в играта, като цялата идея на paragon/renegade в тази игра е
Spoiler for :
да накараш illusive man да си тегли куршума сам накрая, а там е и единственото място, на което могат да не ти достигнат точки за отговор.
Доста тъпо.
Но играта е доста добра, въпреки кусурите си. И края си.
Spoiler for :
Как точно се очаква да накарам TIM да си тегли куршума при положение,че дори на МАКСИМУМ репутация не ми достигнаха точките? На първо минаване импортнах сейв от ME1,МЕ2 с максимум Paragon резултат,през цялата игра също събрах максимум репутация и правих всички добри избори и в крайна сметка не ми достигнаха точките за да го разубедя и както повечето играчи бях принуден да го застрелям за да спася Anderson.
gambit_12
28 Авг 2009 17:26 Мнения: 225 Местоположение: Варна
В момента играе: Мнооооого неща
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 19 Мар 2012 19:28
Spoiler for :
На мен ми беше на макс. Накрах го да се гръмне и Андерсон пак умря (War assetите ми бяха на 6500)
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
SvRomanov
Публикувано на: 19 Мар 2012 19:35
Ако МЕ3 беше улица сигурно щеше да има повече дупки ,отколкото асфалт.Просто няма такава гавра !Като гледам Байоуеър как са я подкарали не ми се мисли ДА3 на какво ще прилича.
Да, махнали са го заедно с целите разговори. Иначе го има на цели 3 места в играта, като цялата идея на paragon/renegade в тази игра е
Spoiler for :
да накараш illusive man да си тегли куршума сам накрая, а там е и единственото място, на което могат да не ти достигнат точки за отговор.
Доста тъпо.
Но играта е доста добра, въпреки кусурите си. И края си.
Spoiler for :
Как точно се очаква да накарам TIM да си тегли куршума при положение,че дори на МАКСИМУМ репутация не ми достигнаха точките? На първо минаване импортнах сейв от ME1,МЕ2 с максимум Paragon резултат,през цялата игра също събрах максимум репутация и правих всички добри избори и в крайна сметка не ми достигнаха точките за да го разубедя и както повечето играчи бях принуден да го застрелям за да спася Anderson.
май не може да си тегли куршума с ренегейд persuasion, тогава можеш само да го гръмнеш. Трябва да се парагон., поне при мен беше така-и двете ми бяха на макс, в единия случай сам се гръмна.
Публикувано на: 20 Мар 2012 01:07
Някой играл ли е като Ренегат?
Spoiler for :
Ся гледах клипчета как Шепърд убива Wrex и Mordin...
Цитат:
In ME2, being a renegade simply meant you were a badass who didn't follow the rules. In ME3, the renegade Shepard is a murderer, after his own friends.
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Публикувано на: 26 Мар 2012 18:00
Врътнах я! Доволен съм от играта и поредицата като цяло. Историята е добра и държи в напрежение. Относно края (нарочно не казвам краища, щото на практика си е почти един и същ), който най-вероятно няма да е реалния край, в този си вариант и на мен не ми харесва особено, въпреки че четейки коментарите очаквах да е по-зле. Ще видим какво ще измислят в ДЛЦ-тата. Като геймплей на моменти става малко еднообразна играта, но поне е с доста по-застъпени рпг елементи от МЕ 2 и като цяло мисля, че перфектно балансира ненужно усложнената МЕ 1 и прекалено опростената МЕ 2.
Иначе самата МЕ вселена има доста голям потенциал. Очаквам да има още много игри, филми, книги, комикси и т.н. Всичко е направено много добре - планети, раси и т.н., даже май ме кефи повече от Star Wars вселената, някакси всичко е обяснено научно и изглежда по-реалистично
grigorius
Публикувано на: 26 Мар 2012 19:43
А, ако се заровиш в кодекса (който, за хората които не знаят, е напълно озвучен) вселената става още по-ясна и изпипана.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения