Автор |
Съобщение |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 19:29
{SuPa-1337-Killa} написа: Добре де аре. Като убия една група гадове от 15 човека идват още 20 от всички страни. Адски тъпа идея, наистина. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 20:11
+1 Затова се отказах от nightmare и реших да играя на normal.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 22:17
*Спойлър Андерс е хомосексуален *Спойлър Да еба.
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 22:22
аз без да искам цъкнах една любовна реплика с него и се почувствах доста некомфортно от разговора после 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 22:46
Определено има доста повече бисексуални персонажи в играта, отколкото съм свикнал (т.е 1).
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 22:48
Stylized Corpse написа: аз без да искам цъкнах една любовна реплика с него и се почувствах доста некомфортно от разговора после  Ей, BioWare направиха колелце за диалози, сложиха му икони за уж по-лесна ориентация, опростиха диалога до минимум и пак има хора, дето флиртуват, без да знаят, бе.  Без да се обиждаш, шефе. Просто ситуацията е смешна.  A за бисексуалните персонажи - феновете реваха по форума, че искат такива връзки, реваха и протестираха, и BioWare ги послушаха. Ей това става, като четеш feedback. 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 22:54
еми то значи има само педерастчета по техните форуми Ама като давам забавни реплики и обикалям след като дадох флирт на андерс някак ми е некомфортно такова, ще ставам хомофоб. Деба, като видях един елфски педераст моята педеруга почна да флиртува с него БЕЗ ДА СЪМ ДАЛ РЕПЛИКА ДА ЕБА. Педалска история Смърт за педалите 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 22:57
Тва заради миналата реплика с Андърс ли почна твоя да се задява с оня елф, или по автоматик? о.0
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 23:03
Draksis написа: Ей, BioWare направиха колелце за диалози, сложиха му икони за уж по-лесна ориентация, опростиха диалога до минимум и пак има хора, дето флиртуват, без да знаят, бе.  Без да се обиждаш, шефе. Просто ситуацията е смешна.  аз видях сърчицето, но не знаех, че ще се стигне толкова далеч 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 23:16
бтш Некой виждал ли е на Бетани ръката в някои от кът сцените?Прилича на бабешка ръка или на некроморфска.Неква къса и бръчката такава.
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 23:17
...... кой ли е дал идеята за троика с Изабела АКА циганката и Зевран АКА гейът ассассин от ориджинс? ако трябва да ги борим педалите до сега май са около 6  а жените които изобщо имат диалог със сърчице са 4 като броим една елфка която единствено ми казва каде е Зевран ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 09 Мар 2011 23:19
Draksis написа: Тва заради миналата реплика с Андърс ли почна твоя да се задява с оня елф, или по автоматик? о.0 автоматик и съвсем друг куест. Ако си агресивен автоматично водиш разговирте си агресувно, също както ако си забавен или добряк. Или педераст. Деба. А иначе за тоя случай беше подвеждащо щото андерс ти вика "мене са ме ебали у гъзо. Това притеснява ли те?" И ти можеш да кажеш "да" "не" и "не съм се замислял". Демек акок не си хомофоб и кажеш не си педераст, иначе си или тъп или хомофоб (само по иконката се разбира какво точно се има предвид) А бе малко е евтино цялото развитие на мъжките персонажи, историйте им и т.н. да са заменени с гей секс.
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Мар 2011 02:22
Много нескопосан плейтру направих  Тъкмо се съюзих с магьосниците, и останах само с 4 спътника  Касанда избяга с книгата, Бетани я хванаха, защото не я взех с мен на експедицията, Фенрис реши, че няма да защитава магьосниците. Добре поне, че имам max friendship с Авелин, та тя остана  Поправка: Убедих Фенрис да се върне. Зевран се появи и в последната битка, кеф  Жалко, че нямаше диалог. И Лелиана накрая... Цялата игра ми се струва едно дълго интро към нещо наистина епично, точно както МЕ 2. Сама по себе си - обожавам я, но нямам търпение да видя към какво води  Моя Алистър е крал на Ферелден и се появи да ме потупа по рамото и да каже, че съм важен 
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Мар 2011 03:05
То тогава не можеш да играеш, бе.  Сериозно обаче, ако има такива поврати и изборите ти наистина тежат, то аз тогава ще призная историята на двойката с една идея по-добра. И ха-ха, ако сте направили Алистър пияндурник, то тогава той седи в "The Hanged Man" и си окайва съдбата. Nice touch, BW!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Мар 2011 04:37
Аз ли нещо недогледах, или намерих в бардака педераст с който да спя, но не и жена? Това, че Андърс го направиха педал няма да им го простя. Въобще нещо в повече ми идва педерасщината в тая игра. И аз като Кирето цъкнах сърцето веднъж, осъзнавайки риска но с надеждата каквото там му кажа да ми качи малко friendship-а с него, но след чутото после, няма да го повторя. А разговорите между Варик и Изабела са ЕПИЧНИ ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Освен тва не разбирам защо някои персонажи просто явно трябва да са ми rivals. Имах някво разговорче преди малко, Андърс се намеси и измрънка нещо, разговора приключи и получих +5 rivalry. Реших че е Андърс, погледнах и видях... Изабела. WTF Чийтнах си статовете и си качих dexterity и cunning и сега съм маг с леки брони. Щеше ми се и тежки, ама качват хостилитито, пък и да си кача небивало конститушъна ше е дисбалансиращ чийт. Рок райта ми еба мамичката на нормал, ама тва е щото бях подбрал грешно парти за него, но все пак ми отнемаше около 5 мин. (с паузите де) да му източа половината кръв преди да умра безчестно. Обаче като свалих на кежуъл го сцепих за секунди. Небивал контраст между нивата на трудност.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Мар 2011 10:07
The Grim Reaper написа: Рок райта ми еба мамичката на нормал, ама тва е щото бях подбрал грешно парти за него, но все пак ми отнемаше около 5 мин. (с паузите де) да му източа половината кръв преди да умра безчестно. Обаче като свалих на кежуъл го сцепих за секунди. Небивал контраст между нивата на трудност. Аз съм бандит и му ебах майката на нормал с Варик, Авелин и Андерс, и честно казано това ми е перманентното парти, поне за това преиграване. Диалозите между Варик и Андерс също ги бива, впрочем. ППКунарите са може би най-якото нещо в тая игра ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Мар 2011 11:41
VALENTINVS написа: Аз съм бандит и му ебах майката на нормал с Варик, Авелин и Андерс, и честно казано това ми е перманентното парти, поне за това преиграване. Диалозите между Варик и Андерс също ги бива, впрочем. ППКунарите са може би най-якото нещо в тая игра ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) То и аз бях със същия билд ама мага бях аз, взех тъпата Изабела, Варик и шибания Карвър, който въобще не става за танк, пък и не бях играл с него и дори оръжие нямаше човешко, но го взех щото майката се размрънка да не ходи и у мен се появи надежда, че ше пукне ако го завлека. Е, умря. Ебати кефа. Трябваше да взема Авелин, с щита щеше да удържи повече демидж. Андерс щеше да е полезен да хийлва, ама 2 мейджа не са ми добре, а курветината Изабела си вкарва по тактика оня тъп скил с който привлича вниманието на една гад постоянно и общо взето подтичвах с нея да се пазя от райта за да не я спука, както е с нищожна кръв. Кунарите са небивало яки, в пъти по-добре са ги направили от тея в първата игра ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Мар 2011 13:06
А някои хора мрънкат, че кунаритата били небивало прости. Спойлери обаче, ако не сте се досетили, де.Бетани/Карвър - ако останат вкъщи, се присъединяват към някой орден (Кръга/Тамплиерите). Бетани/Карвър - ако ги замъкнете в експедицията без Андърс, пукват като зрели круши. Бетани/Карвър - ако ги замъкнете в експедицията с Андърс, стават Сиви Пазители.Край на спойлерите.Иначе и на мене ми идва до гуша от педализма в играта, бе. Не съм я играл все още, но само от вашите приказки ми се повръща. Дето каза един мъдър човек - "Нямам нищо против тях, стига да не си навират патките в лицето ми". Иначе са виновни педалите по форума на BW. Реваха, реваха и реваха за бисексуални връзки и накрая к'во - BW си разводни играта в тоя аспект. И мен най ме е яд за Андърс. Какво, Фенрис не можаха ли да го направят гей или к'во? А, не, чакай - феновете реваха по форума, че искаха Андърс да е гей. Мда. Ясно. Идиоти и половина.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Мар 2011 13:46
Женския ми Хоук май ще ебе Мерил  ))) Бтв, в момента сме отбор сливи - аз, мерил, бетани и а-нещо-си-бойната-мацка.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Pesho ™
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 10 Мар 2011 13:56
Врътнах играта с Female Mage. Партито ми беше Varic, Isabela и Fenris/Aveline. Останалите нещо не ма кефят  . Единствения минус е, че няма романс за Varic  . Да еба джуджето в някои куестове съм му давал думата и такива лъжи ръси  . Иначе се задоволих с Isablela. Eбахти whore-a дет е доиде в дома ми и я оправих. Явно щото съм Mage затова каквото и да кажа на Fenris и Карвър все Rival дава, ма накрая хубо, че брата са усети докато на Fenris му ебах майката  . Дуела с главния на кунаритата беше як. Като цяло съм доволен от продължението 
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|