Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 09 Мар 2011 19:29

{SuPa-1337-Killa} написа:
Добре де аре.
Като убия една група гадове от 15 човека идват още 20 от всички страни.

Адски тъпа идея, наистина. :shock:

Профил ICQ

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 09 Мар 2011 20:11

+1
Затова се отказах от nightmare и реших да играя на normal.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2011 22:17

*Спойлър
Андерс е хомосексуален
*Спойлър
Да еба.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2011 22:22

аз без да искам цъкнах една любовна реплика с него и се почувствах доста некомфортно от разговора после :x

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 09 Мар 2011 22:46

Определено има доста повече бисексуални персонажи в играта, отколкото съм свикнал (т.е 1).

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 09 Мар 2011 22:48

Stylized Corpse написа:
аз без да искам цъкнах една любовна реплика с него и се почувствах доста некомфортно от разговора после :x

Ей, BioWare направиха колелце за диалози, сложиха му икони за уж по-лесна ориентация, опростиха диалога до минимум и пак има хора, дето флиртуват, без да знаят, бе. :lol:

Без да се обиждаш, шефе. Просто ситуацията е смешна. :P

A за бисексуалните персонажи - феновете реваха по форума, че искат такива връзки, реваха и протестираха, и BioWare ги послушаха.

Ей това става, като четеш feedback. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2011 22:54

еми то значи има само педерастчета по техните форуми :lol:

Ама като давам забавни реплики и обикалям след като дадох флирт на андерс някак ми е некомфортно такова, ще ставам хомофоб. Деба, като видях един елфски педераст моята педеруга почна да флиртува с него БЕЗ ДА СЪМ ДАЛ РЕПЛИКА ДА ЕБА.
Педалска история :lol:
Смърт за педалите :lol: :x

Профил

Публикувано на: 09 Мар 2011 22:57

Тва заради миналата реплика с Андърс ли почна твоя да се задява с оня елф, или по автоматик? о.0

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2011 23:03

Draksis написа:
Ей, BioWare направиха колелце за диалози, сложиха му икони за уж по-лесна ориентация, опростиха диалога до минимум и пак има хора, дето флиртуват, без да знаят, бе. :lol:

Без да се обиждаш, шефе. Просто ситуацията е смешна. :P

аз видях сърчицето, но не знаех, че ще се стигне толкова далеч :oops:

Профил Skype WWW

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 09 Мар 2011 23:16

бтш Некой виждал ли е на Бетани ръката в някои от кът сцените?Прилича на бабешка ръка или на некроморфска.Неква къса и бръчката такава.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 09 Мар 2011 23:17

...... кой ли е дал идеята за троика с Изабела АКА циганката и Зевран АКА гейът ассассин от ориджинс? :roll:
ако трябва да ги борим педалите до сега май са около 6 :? а жените които изобщо имат диалог със сърчице са 4 като броим една елфка която единствено ми казва каде е Зевран :roll:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Мар 2011 23:19

Draksis написа:
Тва заради миналата реплика с Андърс ли почна твоя да се задява с оня елф, или по автоматик? о.0

автоматик и съвсем друг куест. Ако си агресивен автоматично водиш разговирте си агресувно, също както ако си забавен или добряк. Или педераст. Деба.
А иначе за тоя случай беше подвеждащо щото андерс ти вика "мене са ме ебали у гъзо. Това притеснява ли те?" И ти можеш да кажеш "да" "не" и "не съм се замислял". Демек акок не си хомофоб и кажеш не си педераст, иначе си или тъп или хомофоб (само по иконката се разбира какво точно се има предвид) :lol:
А бе малко е евтино цялото развитие на мъжките персонажи, историйте им и т.н. да са заменени с гей секс.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 10 Мар 2011 02:22

Много нескопосан плейтру направих :lol:
Тъкмо се съюзих с магьосниците, и останах само с 4 спътника :lol:
Касанда избяга с книгата, Бетани я хванаха, защото не я взех с мен на експедицията, Фенрис реши, че няма да защитава магьосниците. Добре поне, че имам max friendship с Авелин, та тя остана :lol:

Поправка: Убедих Фенрис да се върне.

Зевран се появи и в последната битка, кеф :) Жалко, че нямаше диалог. И Лелиана накрая...
Цялата игра ми се струва едно дълго интро към нещо наистина епично, точно както МЕ 2. Сама по себе си - обожавам я, но нямам търпение да видя към какво води :)

Моя Алистър е крал на Ферелден и се появи да ме потупа по рамото и да каже, че съм важен :P

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 10 Мар 2011 03:05

То тогава не можеш да играеш, бе. :lol:

Сериозно обаче, ако има такива поврати и изборите ти наистина тежат, то аз тогава ще призная историята на двойката с една идея по-добра.

И ха-ха, ако сте направили Алистър пияндурник, то тогава той седи в "The Hanged Man" и си окайва съдбата. Nice touch, BW!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 04:37

Аз ли нещо недогледах, или намерих в бардака педераст с който да спя, но не и жена?

Това, че Андърс го направиха педал няма да им го простя.

Въобще нещо в повече ми идва педерасщината в тая игра. И аз като Кирето цъкнах сърцето веднъж, осъзнавайки риска но с надеждата каквото там му кажа да ми качи малко friendship-а с него, но след чутото после, няма да го повторя.

А разговорите между Варик и Изабела са ЕПИЧНИ :!:

Освен тва не разбирам защо някои персонажи просто явно трябва да са ми rivals. Имах някво разговорче преди малко, Андърс се намеси и измрънка нещо, разговора приключи и получих +5 rivalry. Реших че е Андърс, погледнах и видях... Изабела. WTF

Чийтнах си статовете и си качих dexterity и cunning и сега съм маг с леки брони. 8)
Щеше ми се и тежки, ама качват хостилитито, пък и да си кача небивало конститушъна ше е дисбалансиращ чийт.

Рок райта ми еба мамичката на нормал, ама тва е щото бях подбрал грешно парти за него, но все пак ми отнемаше около 5 мин. (с паузите де) да му източа половината кръв преди да умра безчестно. Обаче като свалих на кежуъл го сцепих за секунди. Небивал контраст между нивата на трудност.

Профил ICQ

Цар
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 10:07

The Grim Reaper написа:
Рок райта ми еба мамичката на нормал, ама тва е щото бях подбрал грешно парти за него, но все пак ми отнемаше около 5 мин. (с паузите де) да му източа половината кръв преди да умра безчестно. Обаче като свалих на кежуъл го сцепих за секунди. Небивал контраст между нивата на трудност.

Аз съм бандит и му ебах майката на нормал с Варик, Авелин и Андерс, и честно казано това ми е перманентното парти, поне за това преиграване.

Диалозите между Варик и Андерс също ги бива, впрочем. :lol:

ПП
Кунарите са може би най-якото нещо в тая игра :!:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 11:41

VALENTINVS написа:
Аз съм бандит и му ебах майката на нормал с Варик, Авелин и Андерс, и честно казано това ми е перманентното парти, поне за това преиграване.

Диалозите между Варик и Андерс също ги бива, впрочем. :lol:

ПП
Кунарите са може би най-якото нещо в тая игра :!:

То и аз бях със същия билд ама мага бях аз, взех тъпата Изабела, Варик и шибания Карвър, който въобще не става за танк, пък и не бях играл с него и дори оръжие нямаше човешко, но го взех щото майката се размрънка да не ходи и у мен се появи надежда, че ше пукне ако го завлека. Е, умря. Ебати кефа. :D
Трябваше да взема Авелин, с щита щеше да удържи повече демидж. Андерс щеше да е полезен да хийлва, ама 2 мейджа не са ми добре, а курветината Изабела си вкарва по тактика оня тъп скил с който привлича вниманието на една гад постоянно и общо взето подтичвах с нея да се пазя от райта за да не я спука, както е с нищожна кръв.

Кунарите са небивало яки, в пъти по-добре са ги направили от тея в първата игра :!:

Профил ICQ

Публикувано на: 10 Мар 2011 13:06

А някои хора мрънкат, че кунаритата били небивало прости. :lol:

Спойлери обаче, ако не сте се досетили, де.

Бетани/Карвър - ако останат вкъщи, се присъединяват към някой орден (Кръга/Тамплиерите).
Бетани/Карвър - ако ги замъкнете в експедицията без Андърс, пукват като зрели круши.
Бетани/Карвър - ако ги замъкнете в експедицията с Андърс, стават Сиви Пазители.

Край на спойлерите.

Иначе и на мене ми идва до гуша от педализма в играта, бе. Не съм я играл все още, но само от вашите приказки ми се повръща. Дето каза един мъдър човек - "Нямам нищо против тях, стига да не си навират патките в лицето ми".

Иначе са виновни педалите по форума на BW. Реваха, реваха и реваха за бисексуални връзки и накрая к'во - BW си разводни играта в тоя аспект.

И мен най ме е яд за Андърс. Какво, Фенрис не можаха ли да го направят гей или к'во? А, не, чакай - феновете реваха по форума, че искаха Андърс да е гей. Мда. Ясно.

Идиоти и половина.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 13:46

Женския ми Хоук май ще ебе Мерил :))))

Бтв, в момента сме отбор сливи - аз, мерил, бетани и а-нещо-си-бойната-мацка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2011 13:56

Врътнах играта с Female Mage. Партито ми беше Varic, Isabela и Fenris/Aveline. Останалите нещо не ма кефят :). Единствения минус е, че няма романс за Varic :(. Да еба джуджето в някои куестове съм му давал думата и такива лъжи ръси :D. Иначе се задоволих с Isablela. Eбахти whore-a дет е доиде в дома ми и я оправих. Явно щото съм Mage затова каквото и да кажа на Fenris и Карвър все Rival дава, ма накрая хубо, че брата са усети докато на Fenris му ебах майката :D.Дуела с главния на кунаритата беше як. Като цяло съм доволен от продължението :P

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost