Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 16 Окт 2009 22:53

Е вие се насрахте отвсякъде. Аз повече няма да пиша тука. Тея дето критикуват - те да излязат да пият по една бира. Различните хора имат различни интереси. На някой му е кеф да чатка с ай-фона, на - друг да роулплейва... Оставете хората да правят каквото им е на сърцето.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 23:21

Май си прав.Такава дума няма,но и ''хейтиш'' не е баш балкански израз.Както и да е,въпроса е,че ти написах да се съвземеш малко,защото подобно държание за мен е нелепо.И ти го казвам в прав текст,без да се заяждам след това в други теми без повод.Ето и аз чакам играта,но когато съм в темата ''не играя никаква роля'',а пиша за дадената игра и очакванията ми към нея.Факт е,че темата е станала 65 страници,а като вляза и потърся нещо конкретно,чета кой кого щял да коли,кой бил императора и т.н. Няма нищо лошо наистина всеки да си мечтае и да си харесва нещо,но малко по-зряло поведение и по по-темата няма да навреди.Още повече,че играта е ММО и е ясно,че еуфорията не е дотам нужна,тъй като накрая всичко ще се сведе до един голям грайнд.Мир.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2009 23:38

Ние също пишем за играта. Ако погледнеш една страница назад, ще забележиш, че 30 мин. след като изтече информация за новата планета в играта, аз вече бях дал линк. Ако прочетеш последните 4-5 страници, ще видиш, че разискваме основно филмите и книгите по Star Wars (да, ние четем книги!), както и философски виждания относно Силата. Простотията с "коленето на императора" е само в последната страница и то главно заради постовете на два трола и един идиот. Прегледай последните 10-ина страници и ще се убедиш, че темата всъщност е доста дълбокомислена. Даже прекалено, като се има предвид, че сме във форума на PC Mania...

Също така няма да е лошо да разбереш един от основните принцип на geekism-a. Това е постулатът, според който, имагинерните светове са извор на непресъхваща мъдрост и емулирането на виртуални, но високоморални персонажи, е път към духовно просветление в реалния живот. Разбирам, че на някои хора това им звучи странно, но за милиони, това е религия.

*proud to be geek*

Аз казах. Peace.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 17 Окт 2009 02:03

Sorry ,за късните отговори ,та да почна подред
Minotaur King написа:
Също така ми хареса как игнорира три от четирите ми точки, съсредоточавайки се върху тази, която можеш да "докажеш" чрез извадена от контекста снимка. То бива, бива тенденциозност, ама чак пък толкова...

Нека се защитя и кажа ,че ние основно "спорим" за теорията за Потентиума и ти я защитаваш с такава ярост ,че направо свободно си я обяви за 100% истина, по-канонична от традиционното разбиране за Силата.След това попитах за изменението на очите при ситите,но ти на практика абсолютно нищо не написа по въпроса.Нашите съфорумници цитираха една много добре написана статия от уукипедията ,която задоволи всички мои въпроси.Но, вместо да приемеш фактите ,ти ,като разглезено дете(дано не ми се обидиш) ,което все иска да става на неговата ,обяви статията за неканонична ,защото ,разбираш ли отразявала личните възгледи на персонажите ,а не "официално отвърдена" информация.След това аз ти припомних ,че "Потентиумът" също не е по-каноничен ,защото също отразява гледните точки на героите(Вергере ,Джейсън Соло и т.н.) и следователно не можеш да правиш толкова гръмки изказвания и да определяш ,кое е канон и кое не е в един фентъзи свят(съветвам те да прочетеш по-подробно по-по-предишният ми пост ,преди няколко страници,който не знам защо ти мълчаливо подмина ,без да напишеш и една дума за него...).Поради тази причина не коментирах твоите "точки" ,защото всичко си беше казано в статията и аз не знам какви по-канонични доказателства да ти предложа.А и е ясно ,че дори и самият Лукас да ти се обади ,дори всичките писатели писали по разширената вселена да ти се обадят по телефона и ти кажат ,че грешиш ,ти пак ще им заявиш ,че грешат че е "не е канонично" и че нямат доказателства.А и виж какво намерих в уукипедия (сигурен съм че веднага ще едитнеш статията заради "неканоничност", разбира се)
"The Power of the Jedi Sourcebook states that the Potentium is a corrupt, misguided philosophy, and is the first canonical source to outright state this. "
И виж снимката на дарт Тейлън ,която си постнал,ама добре я погледни в очите и пак ми кажи че не е жълто/червеноока.А ,и този самият ефект на пожълтяване на очите не е постоянен ,а се появява според мен ,само когато сита /тъмния джедай твърде много се е ''потопил" в Тъмната страна,следователно "снимките " нищо не доказват.

Цитат:
Единствената причина за смъртта на Падме е собствената й жалка персона.

Тц,тц, типично за вас ситите,винаги прехвърляте вината на някого другиго ,без да осъзнавате собствените си грешки...

Цитат:
Да му се не види, все ме карате да защитавам Анакин, а аз дори не го харесвам като персонаж...

Ами не го защитавай тогава :!:

Tiny написа:
Бях започнал да пиша защо предпочитам сит, но кравочовека беше покрил всичките ми точки + бонус :) Сега чакам мейла за приемането в бетата.

Ако Йовков беше жив и беше гийк кат нас ,щеше да възкликне :
"-Боже ,колко сити има по този свят, Боже!"

TheChosen1 написа:
Ммм, вече си представям как съвета на даджайците дава поредната си недоизпипана задача на младия и неопитен падаюн, който от своя страна пада на колене пред безмилостната злоба на sith warrior-а ми :twisted:

NO COMMENT .

Wannabe написа:
Sry махам се.Продължавайте си с плановете за завладяване на вселената :lol:

А , недей така! Само ситите искат да завладеят вселената,но спете спокойно.Ние ,джедаите ще се опълчим срещу тях и че ги поцепим от бой и от секс !Нема да се пуашите :!: :lol:

Minotaur King написа:
*proud to be a jedi*
.

Fixed :D

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 17 Окт 2009 08:08

Demon__Hunter написа:
Minotaur King написа:
*proud to be a jedi*
.

Fixed :D

Същото.Въпреки, че бих си направил сит за да видя как се развива историята при тях.Все пак ММО-тата предлагат големи вселени за разследване, а при вселена като на Лукас, ще е глупаво да играя само с jedi, вместо да пробвам всичко.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2009 13:10

Star Wars гилдия PC Mania

Дами и господа, с удоволствие ви представям официалната Star Wars: The Old Republic гилдия на списание PC Mania!

Име: Sword of the Empire
Дата на учредяване: 15.X.2009
Идеологическа принадлежност: Sith Empire
Лидер: Minotaur King
Тип: Roleplaying

Целта на гилдията е да предлага взаимопомощ и ролево изживяване на своите членове. Правилата и кодекса на организацията не понадлежат на преговори.

Правила за членство:

1. Трябва да разполагате с легално копие на Star Wars: The Old Republic.
2. Трябва да можете да отделите поне 2 (два) часа на ден на играта. При наличието на уважителни причини това понадлежи на промяна.
3. Roleplaying-ът не е пожелателен, а задължителен.
4. Необходими са ви базови познания относно вселената на Star Wars. За повече информация вижте Wookieepedia.

Членове:

• Minotaur King
  • Draksis
  • the_presator
  • Magneto666666
  • <mitko>
  • radi_bomb
  • Sentry
  • The Chameleon
  • sith_of_darkness
  • SuB_ZeRo01
  • Заратущра
  • ododjitoo
  • Сиера

Молби за членство се подават в темата или чрез лично съобщение.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 17 Окт 2009 15:39

radi_bomb написа:
Същото.Въпреки, че бих си направил сит за да видя как се развива историята при тях.Все пак ММО-тата предлагат големи вселени за разследване, а при вселена като на Лукас, ще е глупаво да играя само с jedi, вместо да пробвам всичко.

Е па много ясно ,все пак като уважаващ себе си фен ще играя със всички класове(щом всеки клас ще има уникална история) и от двете враждуващи страни (идея си нямам колко време ще ми отнеме това ,може би година ), но със сигурност първият ми герой ще е джедай.

Профил

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 17 Окт 2009 15:41

Добро обобщение на снощния чат. :live: И все пак трябва още много, много неща да се доуточняват. Засега имаме добър напредък.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2009 15:54

Minotaur King, предлагам ти за име нещо от рода на Force Zealots :)

Иначе мен не ме бройте ^^

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2009 16:26

Sentry написа:
Иначе мен не ме бройте ^^

Че защо? :17:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2009 16:32

Не споделям вижданията за lore-а на лидера и съответно страната, на която застава гилдията. :)

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2009 16:36

По-добре звучи Fist of the Empire, отколкото Empire's Fist.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2009 18:27

Бих искал да участвам, въпреки, че предпочитам да съм на страната на Републиката.Имам по два часа всеки ден,когато нямам нещо специялно да правя и би ми харесало да роулплейвам.Познанията ми по разширената вселена се базират на прочетеното от Wookipedia и наученото от KOTOR 1 и 2.И да е скъпо, ще си го купя легално и ще си плащам, ако може с предплатена карта.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2009 19:04

Срещу съответната сума може и да ви помагам..

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 17 Окт 2009 23:47

Никога не бих се присъединил !!! Най-малкото защото ще е в противоречие с Правилото на двамата :!: Планирам sith lord-а ми да е най-високопоставения в йерархията на империята на официалния сървър (като изключим админите,разбира се :evil: ), а това автоматично изключва наличието на гилд мастер :twisted:

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 17 Окт 2009 23:54

По времето на ToR правилото на 2-мата изобщо не е било запланувано. Ако си мислиш, че ще си единственият сит се лъжеш. По това време са много.

Относно името на гилдията избирам:
Pax Imperium

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 18 Окт 2009 00:02

Е аз рано или късно ще вляза в някой гилд,много ясно, ще спечеля доверието на всички членове,ще заграбя колкото и каквото мога и дим да ме няма :twisted: Така съм правил на всяко 1 ММО, така е и най-далавера :wink:

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Окт 2009 00:11

Omega-x написа:
Срещу съответната сума може и да ви помагам..

:icq5:

TheChosen1 написа:
Никога не бих се присъединил !!! Най-малкото защото ще е в противоречие с Правилото на двамата :!: Планирам sith lord-а ми да е най-високопоставения в йерархията на империята на официалния сървър (като изключим админите,разбира се :evil: ), а това автоматично изключва наличието на гилд мастер :twisted:

:icq5: :icq5:

Профил

Публикувано на: 18 Окт 2009 00:17

TheChosen1 написа:
Е аз рано или късно ще вляза в някой гилд,много ясно, ще спечеля доверието на всички членове,ще заграбя колкото и каквото мога и дим да ме няма :twisted: Така съм правил на всяко 1 ММО, така е и най-далавера :wink:

много глупаво според мен не уважаваш труда на играчите :(

Профил

Аватар
В момента играе: Дзверене в монитор.
Публикувано на: 18 Окт 2009 00:20

Така ли, отче?

Прочее... Hurf Solo - Pleased to meet ya.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com