Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 18 Дек 2011 19:11

същото може да се каже и за Heroes III
ама не сте я изтрили НАЛИ ВЕ

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 20:21

Nine Inch Nails, пишейки как не ти харесва, налагаш един вид мнение. Като не те кефи, МАХНИ СЕ и спри да я играеш, а не само да рейджваш. Аре у лево. :arsehle:

Профил

Аватар
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 18 Дек 2011 20:30

Медиите били корумпирани?
Медиите били корумпирани???
NiN, със същия късмет, с който играта се харесва на мен, се харесва и на останалите тук.
Със същия късмет се харесва и на медиите. Мислиш ли, че на PCM некой им е платил, за да направят ревю 6/6, предвид факта, че ако я бяха направили 4/6, както ти би я оценил, и бяха аргументирали всеки недостатък, щяха да получат +200 коментара под ревюто им.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 20:31

Също така ми е смешно, как никой от хейтърите не може да аргументира правилно.
6 ГБ с copypaste текстури >>>>>>>>>>>>>>>>> 20 ГБ с мега яки текстури и 2 минути екран за зареждане.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 21:08

3 минути екран за зареждане? Ето как движат 20 гигабайтовите текстури при мен http://www.youtube.com/watch?v=Sffh2Nn82MM&list=UUXkk2rqgh4ZaoOcGV0JBrcw&index=1&feature=plcp

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 21:34

Стига поствахте бъгави недоносчета в темата за Скайрима. Не отива да се маже с такива лайна, макар и на клип.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 21:47

Ако Рейдж наричаш бъгава, то тогава скайрим трябва да е невъзможна за игране. Доста по-бъгава е от рейдж глупако писукат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 22:01

Не, Skyrim си е страхотна игра, адски добра.
Просто Baldur's gate e по-добра :lol:

EDIT IMO

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 22:16

Понякога ми липсва Drussalin. Той поне беше забавен по един крайно идиотски начин, а и Azathot моментално цъфваше за да му сипе с големия черпак. :lol:

Както и да е:

http://www.youtube.com/watch?v=-gWUyOGg16c

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 22:16

Depraved написа:
Не, Skyrim си е страхотна игра, адски добра.
Просто Baldur's gate e по-добра :lol:

EDIT IMO

PST>>>>>>BG 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 22:42

Nine Inch Nails написа:
заливам защото умирам от скука :notfair: :nooo: :crry:

значи кво излиза, не те кефи играта, скука ти е, ама вместо това колкото пъти влезна в темата и гледам как rant-ваш на рандъм нещо там, барбар с иддяд и се допълвате като двете бузи на ГЪЗА ми рунтав

какво требе да направим, че да разбереш, че ни е през кура точно колко ( не ) й се кефиш и да спреш да пишеш тука, щото в момента изглежда сякаш някой ти е опрял пистолета да я играеш играта
признание ли искаш някво от нас, че играта била шитня ? ми няма да стане, мой, нас ни кефи, иди на сбирка на анонимните еба-ли-го-какви и се оплачи там как си си свалил да играеш игра, дет не те кефи и ревеш сега
бахти тъпанара, честно

па и нещо ми сравнявате Rage и Skyrim, мамо дръж ме
кво съм седнал и аз да обеснявам, като след точно 2 мнения nine inch snails ще напише пак същото дето пише от 20 страници насам

играта доскучава, да, нема спор - само дето при мене това доскучаване дойде след 80 часа игра и си дадох почивка малко, щот имах други неща на главата. сега покрай Коледа ще се пръсна да я играя пак, само и сняг да хване да завали, та сутрин като стана и мръдна пердето, да виждам снег и навънка и на мониторо и да се посерем от кеф
ся ако ми кажете на коя сравнително нова игра сте отделили над 10-15-20 часа интензивно цъкане, освен Dragon Age, примерно ...
двете седмици дето цъках Skyrim бяха сигурно най-готиния ми гейм експириънс за годината и се вкарахме тотално в схемите с тайфата, пък ебал съм ви и колбите дето ви пречат, и геймбриото и не знам си кво. :x

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 22:48

Stylized Corpse написа:
ся ако ми кажете на коя сравнително нова игра сте отделили над 10-15-20 часа интензивно цъкане, освен Dragon Age, примерно ...

Alpha Protocol 8)
хич не ме ебе че беше реторично и не беше въпрос :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 18 Дек 2011 22:51

Поне да бяха дали пари да са си я купили че да мрънкат, а те изпиратствали от Замунда и ореваха орталъка секаш некой насила ги кара да играят... заеби :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2011 22:54

Stylized Corpse написа:
само и сняг да хване да завали, та сутрин като стана и мръдна пердето, да виждам снег и навънка и на мониторо и да се посерем от кеф

:rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 19 Дек 2011 00:35

hyper1 написа:
Nine Inch Nails, пишейки как не ти харесва, налагаш един вид мнение. Като не те кефи, МАХНИ СЕ и спри да я играеш, а не само да рейджваш. Аре у лево. :arsehle:

:fingers:

Sabaka написа:
Медиите били корумпирани?
Медиите били корумпирани???
NiN, със същия късмет, с който играта се харесва на мен, се харесва и на останалите тук.
Със същия късмет се харесва и на медиите. Мислиш ли, че на PCM некой им е платил, за да направят ревю 6/6, предвид факта, че ако я бяха направили 4/6, както ти би я оценил, и бяха аргументирали всеки недостатък, щяха да получат +200 коментара под ревюто им.

Ами аре ти ми кажи защо си затварят очите за това че 50% от играта е шит??? Едно ли е ве братче всеки път почти съм се аргументирал, са пак ли да ти ги изредя. Като почнеш от конзолния порт, камера, бойна система и стигнеш до обобщаващото B.O.R.I.N.G.i.n.c. За което не е нужно да се обяснява то се чувства. Нищо значимо няма в тая игра, нито герои се развива, нито предметите са важни, в супер малкото битки всичко пада от 1 хит. Еднообразието във ВСИЧКО. Еднообразието inc. Има положителни страни като звук/музика, графика/свят и други, но на фона на отрицателните играта е жалка, става жалка. RPG в което незнам в коя област как е балансирано какъв левел монстери се бия всичко пада от 1 хит, каква тръпка да имам с такива битки. Няма скил система нещо да чакам да развия як удар или еди си кво. Некви супер тъпи шаутове. "епичните" битки с драконите омг... кво има дракони, големи, бандити и ъндеад ? няма еднообразие, не няма копи пейст :д толко много може да се говори ама не съм толко про, ако седне някой дето умее може да напише книга за лайната в играта. по лесно може да се изредат добрите и страни.

Пак ти казвам ако си беше получила реалната оценка 5/6 и 8/10 немаше да напиша един ред. Просто се дразна некви лайнари некадърни да се мислат за богове на RPG жанра. Те са B.O.R.I.N.G.i.n.c.. Виж им игрите всичките са им еднакви лайна. Незнам как по кво чудо превъртях fallout 3 бех си умрел от скука и тогава.

Към баланса трудността развитието на един RPG герой да добава това че на 13 левел съм умирал 1 или 2 пъти от некви неща дето те one shot-ват. Много ми се иска да направа видео как хода и убивам всичко с 1,2 удара. А най жалкото е че в това нема тръпка никаква с тая ЖАЛКА бойна система. Точно като в fallout 3 има неква кът сцена и въобще е някакъв фейк бой а и AI-то е в същия стил.
Всъщност какво е RPG това ? Обясни ми моля какъв герой развиваш/развивам. Цъкам LIFE, после цъкам некви % dmg и нищо няма там. Каква е тази скил система с некви пасивни неща които даже не виждам как работат. Поне блийд ефекта да го виждах да ми направи кеф че нещо съм научил от по горните нива. Абсурдно е. Дигал съм само в 2 hand са цъкнах в хеви армор и вече немогат и до 80% да ме свалят. Къде хода в какви зони? Какъв е смисъла от скиловете на 100 като вече не ми вземат кръв. Точно за този баланс говора. Иначе да умирал съм от тея дето те пращат да летиш като че ли си пълен с хелий.
В тоя пост немаше никакъв хейт заклевам се и спирам да пиша ае чао.

п.п за load-инга на RAGE 2 мин - СМЕХ

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2011 03:41

1-во Rage няма свят, голям колкото Скаирим. И не съм давал Ragе за пример.
2- АЗ И ОСТАНАЛИТЕ ТУК, ЧУВСТВАМЕ ЛИ СЕ БОРИНГ, ПРЕДИ ДА ИГРАЕМ ИГРАТА ПОНЕ 40 ЧАСА?
3-ТеС има НАЙ-ДОБРАТА левелинг система
4- бандити,пазачи,нормални граждани(1 ръка-щит/ магия/ 2 ръце/лък),дракони(2 вида с огън и лед),мамути,великани, forsworn,върколаци, вампири,диви животни(вълци/мечки/тигри/тролове/паяци),некроманти(conj/destr/alter), асасини,3 вида машини,фелмери(с меч/с магия),дроугъри,деидри,атронархи,slughterfish.dragon priest
Общо - 3 вида бандита/4 вида нормални граждани/2 вида дракони/1 мамут/2 великана/3 вида fs/1/1//1/1/1/2 вида трола/3 вида паяци/3/1/3/2/поне 5 вида дроугъри има/2 дейдри/3 атронарха/1/1
тотален брой - 46 ако не греша. И преди отново да изпростееш, всички са с различни брони, различно ХП, различни оръжия и магии. Включи и Аудуин, който има онзи вик, дето пуска метеорити и имаш 47. И преди да изпросттеш отново - имам и 9-те си номера на байнд и сменям магиите си постоянно.(светкавици/огън за маговете, огън за лъковете/ лед огън за мелетата. и огън ползвам като знам, че ще 1 шотна.)
Ама ти е много лесно, като играеш на Novice.
Тъпак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2011 09:16

Nine Inch Nails написа:
Обясни ми моля какъв герой развиваш/развивам. Цъкам LIFE, после цъкам некви % dmg и нищо няма там. Каква е тази скил система с некви пасивни неща които даже не виждам как работат.

Изисква се минималко количество мозъчни клетки.
Nine Inch Nails написа:
п.п за load-инга на RAGE 2 мин - СМЕХ

Лайнян шутър със нечовешки texture popping зарежда по-бързо от open world RPG? Impossibru!

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 19 Дек 2011 10:22

Хайде стига спорове вече. :!:

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 19 Дек 2011 16:17

Sabaka написа:
3-ТеС има НАЙ-ДОБРАТА левелинг система

:lol: :lol: :lol:

btw да се оплача, че брат ми е преинсталирал win-a и моят 30-40 часов мейдж отиде по дяволите...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 20 Дек 2011 12:02

Depraved написа:
:) В Skyrim историята е адски малко. Аз пак си инсталирах Baldur's gate: Shadows of Amn.
Освен това е и накакси самотно... Няма персонажи, само некви ботове с различни имена и скинове. Друго си е нещо с характер.

Аз пък се задълбах в Planescape: Torment :lol:
Минах куестовете на магьосниците, бойците и крадците + една сюрия странични и даедра куестове, стигнах до някъде в историята, и ми омръзна. Може би ако не се бях засилил да минавам всички гилдии в играта ами се бях концентрирал върху главната сюжетна линия щеше да ми е по-интересно, но това ще се провери след някой и друг месец като направя втори опит :D

Z-Rock

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com