Автор |
Съобщение |
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 01:38
аве хора от много отдавна влизам в тоя форум, виждам че и клан сте направили, ама ми изглежда че нема много организация, или се бъркам?
Изберете 1 лидер (май вече има горе-долу) и той ще решава почти всичко: кой ще влиза, кой ще играе, така на татъка. Естествено лидера ще трябва да е поне един от 3мата най-добри в клана и да е печен.
Естествено може да има и хора да му помагат, ама мисля че 1 с отвърден лидер би било най-добре.
За пример : като некъв тука иска да влезе в клана, лидера му играе няколко игри и решава след като се консултира с другите но дори и тогава би му дал шанс ако мисли че е необходимо, а не 4-5 човека да се чудат и да го игнорират...
Не ме приемайте погрешно, просто такова ми е мнението, никаква критика не е това.
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 05:01
ем аз лично това че няма особенно голяма организация го отдавам на това че тука повечето хора вече са в отпускарски период и не им много пука, но въпреки това си се справяме, виж по другите турнири мисля че са по-назад!
Иначе има си лидер и всички го знаем, но някак... на тази игра всичко е възможно-обрати колкото щеш, трудно е да се каже лидер, въпреки че като се погледне кой има най-много титли в турнира ни и същевременно е в клана май става ясно...
и така аз ще му играя на оня на ФИФА 2007
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 05:41
BG-GeorGi написа: аве хора от много отдавна влизам в тоя форум, виждам че и клан сте направили, ама ми изглежда че нема много организация, или се бъркам?
Изберете 1 лидер (май вече има горе-долу) и той ще решава почти всичко: кой ще влиза, кой ще играе, така на татъка. Естествено лидера ще трябва да е поне един от 3мата най-добри в клана и да е печен.
Естествено може да има и хора да му помагат, ама мисля че 1 с отвърден лидер би било най-добре.
За пример : като некъв тука иска да влезе в клана, лидера му играе няколко игри и решава след като се консултира с другите но дори и тогава би му дал шанс ако мисли че е необходимо, а не 4-5 човека да се чудат и да го игнорират...
Не ме приемайте погрешно, просто такова ми е мнението, никаква критика не е това.
Имаме си капитан в лицето на Марин.Нови членове се приемат само ,ако имат достатъчен стаж в фифа турнира на форума.Не мисля ,че трябва да разделяме играчите си на силни и слаби понеже това може да доведе до конфликти.Живот и здраве есента се очаква нова фифа и дано направена добре ще се активизира повече и клана.
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 12:27
момчета мисля след края на турнира в фифа лийг да подам молба да дойда при вас щото сичките сте пекани или ще се помъча да дойда при вас или сигурно ще спра играта за кланове
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 12:54
FELIX Forever !
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 14:57
Аз лично съм съгласен с мнението на Георги. Не смятам че лидера, капитана или там както се казва в случая аз трябва да бъде най-отгоре на пирамидата,понеже както се спомена може да настъпят конфликти . Всеки има право на мнение и взиаме общо решение естествено накрая решава капитана , все пак е капитан трябва да поеме отговорност
Клана ще се активизира есента , сега лятото всеки е по моерта на село или навън и няма време за ФИФА , организацията като цяло е добра като се има предвид че сме свити в една тема , както и турнира смятам че е подвиг успехите който постигаме,играем на високо ниво и печелим доста от мачовете , като се има предвид малото опит в отбора
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 21:24
Кво става момчета как е Марине биете ли
|
|
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 21:35
еми като казвам лидер имам предвид също някой койта да ви представлява например с тоя пич дето искаше да влезе лидера му играе, допитва се до други и му отказва, иначе се протича...
Цитат: Имаме си капитан в лицето на Марин.Нови членове се приемат само ,ако имат достатъчен стаж в фифа турнира на форума.Не мисля ,че трябва да разделяме играчите си на силни и слаби понеже това може да доведе до конфликти.
Не ги разделяте на силни и слаби, а на нови във форума и на не нови... май същото горе долу
а иначе аз от много години играя фифа в мрежа и не и бих искал да поиграя с някои от вас та да си вида нивото (нямам никакъв опит в турнири и винаги ги пропускам записванията заради часовата разлика )
скайпа ми е kgeorgi_1 адднете ме и чампионс лийг 2006-2007 и фифа 07 имам
имам също и хамачи
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2007 21:50
GO GO GO PCMC !
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 15:00
Другият 4-1 Реван
Реван 2-3 Другият
За съжаление първият мач бях мноо слаб и направо ме разби даже можех да падна с повече.Вторият мач вече бях разколебан и нанервен ,но играх малко по-добре.Второто полувреме като ,че ли го надиграх и изтървах доста положения и ми вкара 3ти гол в момент ,когато ми спичаше и като се оправи се озова до наказателното ми.Като зяло след слабият ми първи мач не заслужавах нещо друго от загуба ,но с-у такива въртящи играчи мноо се тваря като играя.Забива се на аутлинията и започва се върти и стреля вратаря избива и той вкарва напразна.Поне 4 гола му станаха така и аз не можах да намеря моята си игра с пасове и центрирания.Явно като ми вкарат първи гол се разколебавам и не мога да играя играта си.Успех на останалите от клана.
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 15:19
Жалко един мач е изгубен но битката не
FusF|meche - [PCMC] MaRiN_007 5:5
Играх много слабо първите 25-30 минути и закономерно резултата беше 2:0 за него , просто неможех да му противдействам и двата мача , в нападения много добре намираше пролуки в защита не игра добре или аз играх добре отпред. След 2:0 се мобилизарах и обърнах 3:2 накрая незнам кво беше , ама стана 5:5 и в 85 мин, умрелия комп заби и тряяше да рестна ,решхме така за отавим този мач.
FusF|meche - [PCMC] MaRiN_007 5:6
Втория мач поведох , след това се стигна до обрат за него , незнам но не можех да му противодействам в атака , минаваше сякаш на магия , при резултат 3:2 за мен той изравни и компа ми пак заби пак рестнах
играхме още едно полувреме при резултат 3:3 значи накрая мача се разви невероятно драматично в 38 минута отбелязах о поведох , оставаха няколко минутии в 42 минута си вкарах автогол , направо откачих , после малко с малко късмет в 44 минута вкарах за крайното 6:5 .
Изравняваме резултата , успех на другите
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 17:15
блах и аз паднах лошо
първи мач
Феликс-FusF||SkySword 1:2
много добър мач, мисля си че той беше така сравнително по-добрия като през първото полувреме въпреки че завърши 0 на 0 той имаше мисля 2 чисти положения. Второто аз поведох и както обикновенно става ме изравняват повечето...
2 мач
FusF||SkySword- Феликс 5 на 3
еми бях се навил да покажа игра ама не стана... гол в началото, още един след малко, аз вече почнах да диктувам играта при 2 на 0 за него, дори му направих 2 на 2 и в ответната атака както хубаво си се затворих, сложих всичко в защита... гол. Е няма такъв аналог, тоя ме скъса от въртения от малък ъгъл и от там удар и гол... просто много добре играеше този човек, аз изключително го подцених може би преди мача (въпреки че като мача почна направо изригнах), но... ще си понеса вината
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 19:47
PCMC е най-добрият клан в интернет пространството
Еее Феликс е паднал , моят идол Що така бе човек
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 20:30
Абе пигс , ти що не си в клана
До колкото знам , си беше част от нас
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 20:58
MaRiN_007 написа: Абе пигс , ти що не си в клана До колкото знам , си беше част от нас
Ами вече не съм ли Живот и здраве , ако съм добър на ФИФА 08 може и да дойда , а 07 я изтрих вече А иначе в кланове по принцип не обичам да играя......но още помня измъчената победа , която донесох
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 21:08
Засега клана остава непроменен!
Есента ще очакваме завръщането на Мартеси,Пигси,Гоуст Мастър,Легенд Килър и Шак.
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2007 17:23
еми аз все пак мисля че отпаднах заради това че не тренвах много много иначе като навлезна в форма става страшно
но и пича си беше изключително добър ако го бях бил щеше да е абсолютно незаслужено
ееех какво става незнам-визитката ми нищо не говори за играта ми в клана-много съжалавям гледам да си взимам поуки защото това може да са ми последните изяви въобще в някакъв клан!
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|