Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 20 Мар 2010 14:31

Кога я врътнахте бе :С аз съм толкова бавен и се кефя на играта :С

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 20:45

PêŞħ0™ написа:
Имали начин да запазя Vigil's Keep и Amaranthine от атаката на darkspawn-ните ? И къде да намеря Мaster Lyrium Poition :?

Не знам до колко има значение къде ще пратиш воиниците си да охраняват в началото но аз лично реших да защитя всичко. Но ако се погрижиш за ъпгреидите на крепоста и за екипировката на воиниците си тогава можеш да спасиш и двете.

Просто ще трябва да се хвърлиш да защитиш Amaranthine със партито си и да оставиш крепоста във ръцете на NPC-тата.

Уви все още не мога да твърдя със сигурност защото тепърва започвам вторият си рън.

Единственното нещо което ме подразни е липсата на добре скрит "лоот". След едно изиграване просто съм убеден че не съм пропуснал нищо ... Въпреки че като се има предвид че това е просто експанд мога някак да преглътна тази "леснота".

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 22:05

Ей сега превъртях екпанжана :) точно 10 часа и 40 минути.Края си показа че ще има продължение :) Кофти че нямаше любовни афери :С И само Огхрен и Уйен бяха персонажите от основната игра :С

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 22:18

Логейн също идва да те навести, ако си го оставил жив.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 22:34

MARiNZ0 написа:

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДА ИЗСЪНЕШ БЕ :x

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 22:36

MARiNZ0 написа:

Еми уви аз го обезглавих в името на справедливостта :С Е то и Алистар идва отначало.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2010 23:14

На мен ми отне 17 часа и 3 минути. Доволен съм от експанжъна. Можеше да е по-труден, обаче. Хареса ми, че вече Wade може да крафтва доста добри предмети, стига да имаш нужните материали. Напомни ми за Baldur's Gate. A Anders стана любимия ми персонаж в DA ;]

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 01:05

Това е просто най-доброто РПГ, което съм играл, жалко че завърши толкова бързо. С нетърпение чакам 2ката и на първо място като желание ми е да се върнат почти всички познати мутри без Шейл, Уейн и Зевран. Архитекта се оказа супер интересен персонаж.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 01:22

Навъртях 2 часа, тъкмо излязох от Vigil's Keep. Само не разбрах моожеш ли да импортнеш стар герой или си задължен да играеш с Warden от Орлеъс?

агентите са педали
напускам форума

Профил

Публикувано на: 21 Мар 2010 07:32

Е че ти как си навъртял два часа във Vigil's Keep, ако не знаеш?

Можеш да импортнеш стар герой или да започнеш като Орлейски Сив Пазител.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 21 Мар 2010 08:11

DJ Cat написа:
Това е просто най-доброто РПГ, което съм играл, жалко че завърши толкова бързо. С нетърпение чакам 2ката и на първо място като желание ми е да се върнат почти всички познати мутри без Шейл, Уейн и Зевран. Архитекта се оказа супер интересен персонаж.

аз архитекта на последното ниво тоя ми са моли да ми говори некви щуроти и аз му викам мри ле и му ебах майката :lol: всички даркспалнове трябва да умрат ама края не ми беше най-хубавия за тва че пак ще я врътна да взема по добър :D

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 10:50

{SuPa-1337-Killa} написа:
и аз му викам мри ле и му ебах майката :lol:

:lol: :lol: :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

He who devoures cookies
Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 14:41

MARiNZ0 написа:

Добре де,не можа ли да кажеш,че е спойлер деба!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 15:00

Какъв спойлер бре деба?! Доста отдавна беше потвърдено, че Логейн ще се появи в Awakening -.-

Пък и не е като да е нещо голямо. Разменяте си 2 думи и толкоз...

Профил

Публикувано на: 21 Мар 2010 15:14

Маринцо е прав. Толкова разочарован бях, когато Логейн доде при мене, размени една клюка и също толкова бързо се изпари.

Но пък от друга страна, наистина трябваше да го очертае, защото си е гадно някой да ти развали удоволствието по този начин. Например аз не знаех, че Логейн ще направи едно бързо камео и когато се върнах в крепостта след поредната мисия, натиснал Tab по навик, и видях името му да се очертава с ярко оранжево, и самия той да стои до една от колоните в специфичната си броня, буквално станах от стола си, пръхтейки и цвилейки от удоволствие.

Понеже той ми беше любимия персонаж от Origins, де. Той и Лелиана. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 15:52

Какво толкова те блазни този каламук, това не мога да разбера. Иначе, който е превъртял играта, знае за какво ще се разказва в следващата част, точно това за което се надявах

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 15:54

За жалост Логеин се появява за изключително кратко което е малко жалко защото той беше един наистина добре изпипан образ. Но от друга страна това е просто експанд. Нещо като странично приключение - следователно не можем да очакваме толкова много от към история и образи. Казваики това по никъкъв начин не намеквам че играта беше слаба или нещо от сорта - нищо подобно. Експанда спокойно може да се нарече самостоятелна игра която има достатачно свежи идеи че да заслужи цената си.

От новите персонажи единственно Андерс и Справедливост ми направиха добро впечатление. Особено много ми допаднаха коментарите между Андерс и Справедливост.

Spoiler Alert !!!
Wade наистина вече може да изработва някой интересни предмети. Но като изключим мечът нищо от другите предмети не бих нарекъл "енд геим". Във ванила неговите брони бяха ( пък и в тази с изключение на Сентинел армора и Кел Хирот армора) най-доброто което можеш да докопаш. Затов пък куестовете за тези предмети са значително по интересни от куестовете във ванила.
Ах да мисля че засякох истърн ег. Когато отиваш във зоната Драгон Фел във самото начало на нивото виждаш една черна котка която притичва по черепа на дракон. Можеби Мориган бди над нас ?

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 21 Мар 2010 16:12

EviL написа:
Ах да мисля че засякох истърн ег.

:lol: :lol: :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 21 Мар 2010 17:25

Твърде невероятно, нали уж очевидци разправят, че са я видели на север с дете...

Въпреки че би било изключително приятно да е истина. :)

Аз лично нямам търпение за втория експанд. Както и за истинското продължение следващата година, де. :)

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 21 Мар 2010 17:59

EviL написа:
За жалост Логеин се появява за изключително кратко което е малко жалко защото той беше един наистина добре изпипан образ. Но от друга страна това е просто експанд. Нещо като странично приключение - следователно не можем да очакваме толкова много от към история и образи. Казваики това по никъкъв начин не намеквам че играта беше слаба или нещо от сорта - нищо подобно. Експанда спокойно може да се нарече самостоятелна игра която има достатачно свежи идеи че да заслужи цената си.

От новите персонажи единственно Андерс и Справедливост ми направиха добро впечатление. Особено много ми допаднаха коментарите между Андерс и Справедливост.

Spoiler Alert !!!
Wade наистина вече може да изработва някой интересни предмети. Но като изключим мечът нищо от другите предмети не бих нарекъл "енд геим". Във ванила неговите брони бяха ( пък и в тази с изключение на Сентинел армора и Кел Хирот армора) най-доброто което можеш да докопаш. Затов пък куестовете за тези предмети са значително по интересни от куестовете във ванила.
Ах да мисля че засякох истърн ег. Когато отиваш във зоната Драгон Фел във самото начало на нивото виждаш една черна котка която притичва по черепа на дракон. Можеби Мориган бди над нас ?

КАКВО ?!?!??! веднага почвам отначало и почвам да преследвам котката с но клип :lol:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com