Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 26 Апр 2012 20:23

Der Meister написа:
тролиш ли или никога не си играл диабло? жълти и сини вика :lol: и ако под достатъчно търпение имаш предвид ползване на ботове - ок, прав си. ама без чийтене какви уникални предмети си намирал досега много ми е интересно?

Да троля ли? Не, напълно съм сериозен. Само Tyrael's Might не съм имал късмета да изкарам, всичко друго да. Ботове не съм пипвал през живота си.

Ето ти няколко секси жълти и сини предмета. Повечето от скрийновете съм ги правил лично.

Има сини предмети, които нямат цена, защото са просто безценни. Като CCBQ или JMOD, например.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 26 Апр 2012 20:27

магапаса ми е странно познат ахаха

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 21:18

Me написа:
Извинявай много, но наистина скъпите и ценни предмети са жълтите си сините. Уникалните дори не са наистина уникални, защото всеки с достатъчно търпение ще ги изкара.
хаха кво?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2012 23:29

The Chameleon написа:
магапаса ми е странно познат ахаха

http://www.youtube.com/watch?v=f0VgmCJcoj4

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2012 00:25

е аз го помня тоя магапас ма помня и играч с тоя типичен прякор :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 27 Апр 2012 00:33

Като гледам Me е един от малкото тук дето са разбрали какво значи D2, смисъла му...
другите обратно на поправителен :P

бтв мен никога не ме е било "срам", че съм ползвал ботове. по точно d2jsp. всеки с големи цели - МАКС - знае, че без това при нормален дроп в класика 1.10 няма начин да се докопа до съвършените итеми. То даже и с ботове така и не открих примерно Rare ETH BA 450ED 2 sock. Незнам дали е възможно даже да падне, в смисъл толко му е минимален шанса, че по вероятно да уцеля 6ца от тотото.

И пак видях, че някои не разбират напълно нещата, което няма лошо и не ги обвинявам. С Gamble не се търсат уникални предмети! :) един френд намери тиара за dru rare и я трейд за май ~5 jah и е била до колко разбрах далече от максимум, но без излишни неща.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2012 01:04

High_voltage написа:
Найс хакнати айтеми на найс измислени сървъри.

Не се излагай, моля ти се! Мълчи си за напред, ако няма какво да кажеш.
Интересно ми е кой от горните намираш за хакнат? :lol:

Wannabe написа:
Me написа:
Извинявай много, но наистина скъпите и ценни предмети са жълтите си сините. Уникалните дори не са наистина уникални, защото всеки с достатъчно търпение ще ги изкара.
хаха кво?

Какво му е уникалното на едно Shako, например? В енд-гейм се да подаряват. За някой рядък (rare) коронет може да се каже, че е уникален, защото няма да има друг като него в сървъра.
Мечовете от сорта на тоя на Магапаса се виждат по-рядко и от слънчево затъмнение. Въобще част от айтемите в предния пост са веднъж.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2012 10:13

Me написа:
Der Meister написа:
тролиш ли или никога не си играл диабло? жълти и сини вика :lol: и ако под достатъчно търпение имаш предвид ползване на ботове - ок, прав си. ама без чийтене какви уникални предмети си намирал досега много ми е интересно?

Да троля ли? Не, напълно съм сериозен. Само Tyrael's Might не съм имал късмета да изкарам, всичко друго да. Ботове не съм пипвал през живота си.

Ето ти няколко секси жълти и сини предмета. Повечето от скрийновете съм ги правил лично.

Има сини предмети, които нямат цена, защото са просто безценни. Като CCBQ или JMOD, например.

1. И аз като Волтажния имам съмнения за някои предмети, че може да са хакнати. На 4-тата картинка в сташа имаш някакви доста съмнително изглеждащи ботуши. Да не говорим, че щом твърдиш, че си намирал всички уникални предмети значи има нещо съмнително. Кой ви знае какви сте чийтъри на тия измислени сървъри.
2. Ти хубаво показваш яки сини и жълти предмети ама какви са останалите предмети, с които са ти облечени героите, а? Възможно най-добрия щит за паладин (Herald of Zakarum) син ли е? Или пък най-доброто кастърско оръжие (Heart of the Oak Rune Word)? Или пък най-добрия уанд за съмън некро? Мога да изброявам и до утре такива предмети. Син или жълт предмет да е най-подходящ е по-скоро изключение освен това са мега редки тия предмети и без ботове не виждам как може да се намерят :wink:

Ten Bears, защо направо не си сложиш всички най-яки предмети с едитор тогава щом не те е срам, че ползваш бот. 5 jah-a вика :lol: Съжалявам ама без чийт е абсолютно невъзможно да имаш 5 jah-a. Ясно ми е какви сте чийтъри на тия сървъри.

едит: Освен всичко, пак казвам за гембъл трябват колосални суми пари. За времето, за което могат да се съберат тия пари е много по-перспективно да се рънят босове. Ама вие няма смисъл да ръните босове понеже сте намерили всички уникални и сет предмети в играта нали :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 27 Апр 2012 14:26

Ся се зарибих и ще търся яки предмети от гембъл цял ден и ще ви показвам снимки.
btw http://www.youtube.com/watch?v=pgQKwwJqT1I

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2012 15:22

Der Meister написа:
1. И аз като Волтажния имам съмнения за някои предмети, че може да са хакнати. На 4-тата картинка в сташа имаш някакви доста съмнително изглеждащи ботуши. Да не говорим, че щом твърдиш, че си намирал всички уникални предмети значи има нещо съмнително. Кой ви знае какви сте чийтъри на тия измислени сървъри.
2. Ти хубаво показваш яки сини и жълти предмети ама какви са останалите предмети, с които са ти облечени героите, а? Възможно най-добрия щит за паладин (Herald of Zakarum) син ли е? Или пък най-доброто кастърско оръжие (Heart of the Oak Rune Word)? Или пък най-добрия уанд за съмън некро? Мога да изброявам и до утре такива предмети. Син или жълт предмет да е най-подходящ е по-скоро изключение освен това са мега редки тия предмети и без ботове не виждам как може да се намерят :wink:

едит: Освен всичко, пак казвам за гембъл трябват колосални суми пари.

1. Боже, нито един от предметите не е хакнат. Да, сървъра ползваше собствен elder мод, който, разбира се, идваше с някои промени. Една от тях беше вдигнатата горна граница на cruel prefix-a, за който Волтидж спомена.
За 7-8 години игра дали пък не ми се е удало възможност да намеря всеки уникален предмет в играта с изключение на един?
EPSBG е далеч от измислен сървър. Има и класик, ако не ти се играят разни модове, но аз както и много други години наред бяхме играли класик и ни беше интересно да пробваме нещо ново. Ботове, pickit, auto-hit и други подобни простотии бяха абсолютно забранени. Имаше кражби от време на време, но крадеца биваше наказван перманентно. От там баннатата сган отиваше в Dreaming и Don-не-знам-си-какво. Що ли @Ten Bears се чуди, че в Dreaming има само олигофрени.

2. Виж сега, не твърдя, че можеш да се облечеш изцяло с редки/магически предмети. В някои билдове дори няма къде вместиш жълт/син предмет, ако ще и godly да е... най-много някой пръстен.

С Gheed и Edge RW пръстените/амулетите струваха по 15k, ако не ме лъже паметта. Обаче диадемите/коронетите пак си бяха скъпи. Но с добре облечен барб и помощник, от NM Travincal се събират до 600к на рън. Средно ръна продължаваше 1:10, ако си спомням добре. Обикновено за 10 минути съм пълен. Геймбъл си остава най-доброто място за жълти пръстени, които почти винаги са неизменна част от облеклото на всеки кастър.

High_voltage написа:
Някои от айтемите може и да са легални. Коментирам само тия, които очевадно са моднати:

За меча:
префикса Cruel дава между 200 и 300 процента ED. Тоест с двете бижута можеш да имаш максимум 365% ED. Обаче ти имаш 401%. Упс. :lol:
Тука ще се опиташ да излъжеш, че тия допълнителни проценти идват от ethereal-а, само че на ethereal айтемите не им е изписано с колко процента са повишени базовите им качества.
едит: охоо, ама аз сега виждам, че бонусите от бижутата на тоя мод ги пише отделно, а не ги добавя към синия текст горе. Тоест си излъгал не с 36 процента, а със 101. Е, way to go! :lol: :lol:

същото се отнася и за хайленд блейда с тоя 388% ЕД

После, за ботушките от последния шот, всеки знае, че максимално можеш да имаш 40% към даден резист от магически и редки предмети.

Добър опит, но пробвай пак. :D

Като цяло ти си добър пример за огромна част от Д2 ламерите, които са прекарвали времето си в хакнати или моднати сървъри и са чийтвали яко, без да са отделяли време сами да поиграят играта на ванила моуд и да разберат сами какво може да пада и какво не може.

Иначе няма да оспорвам, че понякога жълтите предмети наистина са най-добрите в играта
.

За меча вече казах по-горе - вдигната е горната граница на cruel prefix-a, но това не прави меча хакнат, пак си е намерен по стандартния начин. Бонусите от бижутата не ги пише отделно, това е от част от мапхака.
Ботушите не са от този сървър. Шота го взех от поста на колега, а той някой западен форум, предполагам.

Пак казвам, че нито един от предметите не е хакнат, променян и т.н. Всички са извадени съвсем легално. За 6 сезона не се е намирало нещо подобно на горния Балрог. Което трябва да ти говори, че подобни неща се виждат по-рядко и от слънчево затъмнение. Представи си сега пък колко често можеш да видиш Cruel X of Quickness или пък Jeweler's Monarch of Deflecting (JMOD), например. И двете съм ги виждам само на снимка. :lol:

Предпоследния абзац от поста ти няма да го коментирам. Само ще кажа, че не можеш да говориш така гръмко за някой или нещо който/което не познаваш.

PS. Достатъчно офтопик направихме, все пак това е темичка за D3.

Профил

Публикувано на: 27 Апр 2012 18:12

Някой да знае откъде мога да си взема 3-ката на далаверка за някъде 80-90 кинта? Нещо не ми се дават 110 на пичовете от Озона. :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2012 18:46

High_voltage написа:
OK, fair enough. Предметите са намерени честно. Вярно, не беше готино така гръмко да говоря. Но сървъра не е ванила, така че може би и от твоя страна не беше добра идея да даваш предмети от него като пример за предното ти твърдение.

Може, но просто от там имах мат'рял.

Като изключим меча, другите неща технически могат да се намерят и в официалните ladder/non-ladder сървъри. А, ботушите също. Те са от 1.07, ако не се лъжа. Има цяла епопея свързана с тях. Може и да са бъгнати, но оригиналните са паднали на някой си TheChosens в West NL. Били клонирани, но до ден днешен все още са в топ3 на най-скъпите предмети в West NL. На оригинала се води история на притежателите им през годините. :D

Между другото - Rare Items Showoff Thread. Могат да се видят големи страхотии в тая тема, стига човек да има търпението да прегледа тия 339 страници.

Хайде със здраве!

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2012 23:57

Да на близард. US West Non ladder. А иначе тея обувки бяха едни от най-дупените предмети в диаблото преди доста време

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2012 00:03

High_voltage написа:
West NL некъв сървър ли е пак? -_-

Тук вече се изложи. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2012 12:29

абе да не е с некромансъра, барбериъна и паладина тва? амазонка имаше май?

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 28 Апр 2012 20:00

Гошо евала за аватара :Д

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2012 10:45

Diablo 2 се познава някой дали го е играл сериозно, когато знае какво е jsp.

Бронята е ени, естествено. Мога и ghostsyn-a ми да покажа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2012 12:57

Rico написа:
Diablo 2 се познава някой дали го е играл сериозно, когато знае какво е jsp.
Тва пък беше най-рандом и безмисленото нещо. Иначе ако ще си мерим пишките жалко че затвориха хедофа. Там имах абсолютно секи един клас (без асасинка май) облечен на макс. Както и рънарка с 800+ mf

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2012 22:05

http://www.youtube.com/watch?v=K-ZA7NLSRhg&hd=1 .................

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2012 01:38

fap fap fap

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com