Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Заглавие: Re: Fallout 4
Публикувано на: 19 Ное 2015 20:32

https://www.youtube.com/watch?v=aorKjw71ckQ
Мех, добро е

Профил Skype

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 19 Ное 2015 20:37

Ми става да...
Иначе @hyper`каквото и да е, мястото е пълно с информация за играта която не може да се намери на други места! Както навсякъде е пълно с ретарди но има и хора които допринасят адски много.

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 19 Ное 2015 21:36

Знаеш кво ме дразни яко и винаги ме е дразнело... ей такива малоумни сайтове като IGN... 9.5 оценка... просто никога няма да спра да повтарам, че тея ги спонсорират за тея оценки. Много добре знаете, че хамериканския мозък се влияе от подобни сайтове и че продажбите могат да се вдигат драстично. Ей го тоя Angry ли е къв е, склонен съм да вярвам че е фен на поредицата и въпреки това дава горе долу реална оценка и критикува. А онея комерсиални пумияри само създават хайп. Ае ми кажете, представете си че играта не се правеше от Бетесда а от некое друго студио.... просто няма да и дадат и 8ца даже. Да голяма игра е, но има за какво да се критикува, колкото има за какво да се похвали...
Не знам, за мен няма иновации, не пак а отново. Много от нещата са реализирани ужасно, като това "строителство" например. Самия UI му е скапан и ти се иска да избягаш от тоя ужас. Цялата игра бълва безброй бъгове, на моменти се чуди човек как е възможно ааа игра да е пусната в такова състояние. И тоя енджин... самото движение, абе не скача като хората даже, не го разбирам. Явно и това е свързано с някъв "реализъм". Ходиш, натиснеш да тичаш тва некво реагира като... абе кво да говора адската дървения ми е :С

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Ное 2015 21:47

Angry Joe направи мегасилното ревю, едно нещо изкритикува и беше точно това, което и мен ме дразни. 8/10 й отива. Наистина ми се ще Bethesda да отнесат малко хейт и да си припомнят как имаха топките да направят дълбоко РПГ като morrowing, но с диалозите на New Vegas.

5 години по-късно виждам защо хората харесват New Vegas толкова вече.

Иначе аз предпочитам да бъде по-"дървено" движението смис на от една аниамция бързо в друга, отколкото мудното гадно конзолно движение на Гералт в 3-ката (вкл с alternative controls). Vice City рязкото и бързо движение ми е 100 пъти по-прецизно от модерните конзолни пируети на игрите от трето лице, като сополи се влачат.

Профил

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 19 Ное 2015 22:37

И все още не знам какво ще рече дървено управление....

За мен има добро и лошо.

Добро:
Голям контрол над героя.
Без Mouse Acceleration или smoothing.
Бързо да откликва играта без да има някакво забавяне.

Пример: Quake 3, Half Life, Unreal, STALKER...

Лошото е обратното. Анимацията... е донякъде въпрос на баланс или на философия на студиото. Мога да я приема, макар и да харесвам добри и плавни 120-240 кадърови анимации.

Донякъде и добрият UI помага. Ако играта зависи от него де.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2015 11:08

Мисиите с Престън Харви и Settlements са скайримски генериращи се куестове. Тъпото е, че ако не ги изпълниш за някакво време, ти се фейлват и не е хубаво да ги зарязваш за после. Поне ти дават XP. Голям плюс за играта - няма левел кап! :clap2:
След толкова часове крафтингът е изключително фън. В уъркшоповете можеш да си сладираш всичко, не само боклука. Ако си обвържеш селищата с търговски коридори, имаш достъп до нещата си във всяка населена точка на картата, което е яко. А преди трябваше пътуваш до "вкъщи", за да си отвориш съндъка, в който трупаш всичко примерно.
Не знам защо толкова охейтиха перк системата. Тя си е ок. В играта има ли някъде skill reset? В момента играя като heavy mofo, искам да нулирам и да пробвам стелта, вместо да си правя нов сейв.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2015 12:02

Само през конзолата можеше да ги правиш тия неща, ама не омазва нещата, аз си промених така 1 скил. Виж уикито за точните команди.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2015 15:05

Preston Harvey са рандом генерирани?? :о От кой момент, защото досега ми излизат като отделни куестове със собствена анимация, което ме кара да мисля, че са нормални все още (и поне ме праща на нови места)?

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2015 15:45

Ами после като възродите Минуткаджиите и разкриеш повече селища, стават генерирани:
1.Престън ти казва - отиди в еди коя си маала, че селяните имат нужда от помощ.
2.Селянинът те праща да изтребеш стадо гули в рандом точка или да избиеш лагер с райдъри.
3.Докладваш на селяните, взимаш си капачките.
4.Докладваш на Престън и той пак те праща у некое село.

Като цяло са се опитали да вкарат radiant системата от Скайрим и да направят играта безкрайна. В предните Fallout-и изчистиш ли някоя къща от гадове и луут, си оставаше така. Сега се генерират нови гадове и плячка и може да млатиш колкото си искаш.

Между другото, слушам Келог и се чудя, откъде ми е толкова познат този assassin глас, а то кой било - Thane Krios от Mass Effect. Лудница! :punk:

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2015 18:37

Тук има голяма логика да ги има тези куествове, предвдид че има поправяне на power armor-a и строене.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Ное 2015 20:17

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Katatonia easter egg :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2015 20:46

ОК очевидно почна да ме праща на radiant куестове Престън, само че ако не го изъплня скоро, се гътва човека, а искам да ходя на смислените куестове, губя ли нещо, ако не ги спасявам хората от тези места?

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 21 Ное 2015 20:57

Започнах да намирам некви легендарни армори, баси якото. Убих неква кокроч и пусна легендарен chest. Купих и 2 легендарни от тоя с кравата дето е некъв търговец, но имаше други 2 които струваха по 15 000 ... баси цената, това струва ли си или може да се луутнат по добри от противници. Ако играта е развита добре около подобни предмети и луут ще е голем кеф, защото вече започнах да държа повече на бой ;д
Само материали нямам... въпроса е дали тея junk предмети където носа могат да се раздробяват за матс? Алуминий и тем подобни дето изисква за upgrade как се намират? Раздробяване или нещо друго?

п.с Определено са фикснали най важното за което ревех толко години. Оръжията и стрелбата е много добре направена. Снайпера примерно изглежда страхотно, стряля супер и има опция да задържиш дъх, късото ловно пушче също е голем кеф (не двуцевката некво дето стряля куршуми май забраих името), кво да кажа за двецевката страшна е. Не са кой знае кви детайли и текстури поне при мен но като движение, стрелба, механика са много добър напредак. Виж примерно за какво говоря, кво са научили от ид... като се приближиш до некъв обект как дърпа пушката назад, като аимнеш как се движи като движиш на ляво на дясно.
Само примерно малки детайли като... като прибера оръжието толко ли беше трудно са сложат иконка някъде да вижда кое оръжие използвам. И примерно за смяната на оръжия? Как сменяте оръжия, аз всеки път натискам Таб и от инвентара избирам. Са се сетих че може да има опция да сложа 2,3 оръжия на бинд? Тряя пробвам....

п.с2 Като държа некои оръжия и съм в някой район(не знам точно къде и как да го опиша) имам чувството че съм в дивия запад. Тея имат 2 ип само, ако направят нещо ново ми се иска да е Уестърн тематика. От край време чакам някой да направи яка игра на тема уестърн... да го ева. Много исках ид да са ама няма го доживея. А потенциал има... и то огромен. Колко големи игри има на тая тема, броят се на пръстите на едната ръка. И red dead redemption доказва че може да са успешни. Макар че тя не е FPS и не съм я играл ама е доста успешна май май.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2015 01:14

1 - За сега до където съм стигнал(а то не е много напред всъщност) не си струва да се дават пари за броня.
2 - За джънк айтъмите можеш или да ги сторваш и от там директно като крафтваш те се раздробяват или да ги изсипваш на земята и от там да ги скрапваш, което май е по-ефективно, но и доста по-досадно. В един момент ми писна винаги да не ми достига по 1 rubber/oil/Цензура и не знам си кво си и направо хакнах играта и си сложих от всичко по 500.
3 - сега май направиха игра подобна на хсом(не бетесда), само че с уестърн фентъзи елементи. Не сещам името обаче, но от това което гледах си струва да се погледне.
4 - ако искаш подобно на western изживяване пробвай New Vegas. Бъгава е, грозна е, но е с брутална атмосфера, особено като го пуснеш на трудността, която се води като хардкор - мунициите ти тежат, героят ти има нужда да яде,пие, спи и тнт. Играта става страшно трудна, но изживяването е неповторимо.
5 - за оръжията просто с Q и 1-9 можеш да си ги слагаш като speed dial.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2015 23:22

Единствената разлика между легендарните предмети и обикновените такива е в специалния атрибут, който получаваш. Той може да е много силен, но и много тъп в зависимост от стилът ти на игра. ВСИЧКИ останали благинки на предмета са модификации, които можеш да слагаш и променяш както намериш за добре, стига да имаш перкове Gun nut и нАука. Легендарните предмети не могат да се скрапват. Иначе за по-специфични материали има перк, с който можеш да ги скрапваш от оръжията. Ако героят ти е по-търговски настроен, тоест към бартер, добри цени, голям луут и имаш много кинти, можеш да си купуваш ВСИЧКИ материали с коносаменти от търговците и да не загубиш нито една секунда в скрапване. Но трябват кинти.
Найн Инч, аз в момента съм макснал един револвер и като направя комбо с ВАТС, все едно пускам Dead Eye с Джон Марстън 8)

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 23 Ное 2015 19:36

Бетесда са ебати мързеливците! Току- що завърших мейн сторито и получих ебати малоумния cut scene. Проверих останалите завършеци и се оказа, че и за тях cut scena-a е СЪЩИЯ. WTF??? Никакъв завършек нямаше - какво се случва с теб, какво се случва с Commonwealth, с различните фракции, които оцеляват. НИЩО! На МЕ 3 ендинга (преди да го разширят) беше по- читав от тоя тук. Развали ми удоволствието баш накрая тая игра.

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2015 06:48

Историята е малоумна, куестовете също, ама то чара на играта е в друго, затова да не ви дреме.

Снощи щяха да пускат пач, кво стана ? Или май чух, че щяло да бъде бета пач :lol: От кога пачовете вече имат бета версии ?

Ениуей, пача на мене ми трябва много, щото ...

Spoiler for :
... оправя куеста Confidence Man, в който ония двамата стават безсмъртни и Травис не може да освободи Вадим. Също така и героя ми става безсмъртен и играта се осира и сговнясва тотално ...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2015 12:37

Наистина краят е тъп. С него или без него все тая. Какво, бюджетът ли им свърши, та не можаха да направят няколко разказвателни картинки, които бяха чара на предните Фолаути? Явно тук са целяли Скайримския ефект, където край няма, а просто завършваш един голям куест.
Лично на мен историята ми хареса, а фракциите бяха изключително интересни. Трудно ми беше коя да избера точно. Злодеи няма, всичко е относително, всяка фракция е права за своята камбанария и има основателна причина за това, което прави. Затова подкрепям и премахването на кармата, за която всички скочиха на рев. Преди играта ти казваше кое е "добро" и "лошо", а сега това е оставено на преценката на геймъра.
Малоумщината си остава най-вече в диалоговите опции. Добре поне, че излезна мод, който връща класиката и премахва тва скапано колело.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2015 12:55

shub niggurat написа:
Историята е малоумна, куестовете също, ама то чара на играта е в друго, затова да не ви дреме.

Снощи щяха да пускат пач, кво стана ? Или май чух, че щяло да бъде бета пач :lol: От кога пачовете вече имат бета версии ?

Ениуей, пача на мене ми трябва много, щото ...

Spoiler for :
... оправя куеста Confidence Man, в който ония двамата стават безсмъртни и Травис не може да освободи Вадим. Също така и героя ми става безсмъртен и играта се осира и сговнясва тотално ...

По всеки параграф историята на играта е почти толкова безлична, колкото на Fallout 3. Определено ми се струва, че историята в New Vegas беше по-запомняща се.
И така или иначе обаче като изпълнение дори само заради стрелбата и физиката на оръжията е с поне една идея по-добра от предните части.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 24 Ное 2015 13:29

True, New Vegas е с класи над FO3 и FO4 откъм storytelling. Макар че признавам, че FO4 е по- добре от FO3 в почти всяко отношение. И все пак се надявам следващата игра от поредицата да я дадат пак на Obsidian. В тоя тип игри ме кефи сюжета. Не да тичам насам натам и да убивам като ненормален само да си дигна ХР-то.

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost