Автор |
Съобщение |
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 24 Ное 2013 14:38
Gipo написа: Надъхвам се до степен на силна възбуденост като говориш така надъхано. Само да не изчапаш гащетата.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 24 Ное 2013 21:46
what if they get me? написа: Днеска изчистих няколко мапа. Добре върви. Сега трупам лайф за битката с Грависиъс. Много ми тегавее с тоя файър демидж - на макс резист съм и пак ме сваля с две магии.
Ма е тегаво как от един момент нататък експ почва да се вдига болезнено бавно. Но това се очакваше - оставили са място за експанжъна, където евентуално ще се чукне тавана Stiga si mrankal be, razbrahme 4e ti e trudna igrata. Kazah ti da sledva6 gaid.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 25 Ное 2013 20:48
what if they get me? написа: Its me bitches написа: Ся кво пак мрънкаш, разбрахме че ти е трудна играта. Казах ти да следваш гайд. Прочети ми пак поста и ми кажи къде точно мрънкам. Serious Sam написа: Stiga si mrankal be, razbrahme 4e ti e trudna igrata. Kazah ti da sledva6 gaid. бате по-безкласов си и от Маркс. Амин. fix'd
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 26 Ное 2013 19:57
what if they get me? написа: Намерих някакъв уникален мап и събрах гилдията да го правиме. Всички измряхме като кучета. :х Stiga si mrankal be, razbrahme 4e ti e trudna igrata. Kazah ti da sledva6 gaid.
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 26 Ное 2013 22:56
Аз пък от днес си имам стаОтен проблем с тази игра - влизам и компа гасне, четох някакви теми из форума им и никой не дава конкретен отговор, всеки вика че видеото прегрявало... Е как ? !? Няколко дена я играя и след ъпдейта мизерия.... МИЗЕРИЯ !
|
|
|
|
|
bastard
|
|
В момента играе: Тъпотии разни.
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 27 Ное 2013 01:58
what if they get me? написа: Намерих някакъв уникален мап и събрах гилдията да го правиме. Всички измряхме като кучета. :х Цитат: уникален Можехте да го продадете за луди пари, ама аре карай.
___________________________________ I'm behind 7000 skeletons.
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 28 Ное 2013 23:15
Има хора, умирали като мишки с 79% резисти, 8к живот и 20к броня, не се оплаквай.
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 28 Ное 2013 23:26
what if they get me? написа: Аз май ще си взема малко почивка от тая игра, докато не вкарат няколко оправящи пача. Писна ми да умирам по абсурдни начини, при положение че съм на 4к живот и 4.7к броня с пълни резисти. Stiga si mrankal be, razbrahme 4e ti e trudna igrata. Kazah ti da sledva6 gaid.
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 29 Ное 2013 23:14
what if they get me? написа: Виж ми дървото... Не, виж ти моето
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 29 Ное 2013 23:23
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 30 Ное 2013 00:03
Някой около 50ти лвл за парти ? Както и ако имате за трейд mightflay или multistrike пишете.
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 30 Ное 2013 04:17
what if they get me? написа: Me написа: Има хора, умирали като мишки с 79% резисти, 8к живот и 20к броня, не се оплаквай. Обясни ми моля те как се вдига 8к живот. С legacy Kaom's Heart.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 30 Ное 2013 10:09
Никой не казва, че трябва да имаш 8к hp, а че дори и хора с толкова умират без проблеми. Повечето хай-левъл стриймъри се въртят някъде около 3.5-4к hp, което е напълно достатъчно. Виждам че и ти имаш около 200% increased life from nodes, така че не ти е там проблема. Ако искаш да си наистина здрав гледаш на други места, като аури, iron reflexes keystone, dodge, block chance, arctic armour, mind over matter (АА и МоМ не са за теб) и някои специфични уникати, които преобразуват даден вид dmg в друг, към който си по-издръжлив. Истината е, че за голяма част от нещата, който споменах, не са възможни за 2h build, но все пак това не е и основната цел на тези билдове. Според мен, на теб най-много биха ти помогнали неща от рода на endurance charges, life leech, и ако имаш възможност за аури - grace+iron reflexes.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
cecube
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 30 Ное 2013 15:14
25 ниво Shadow 2 акт име cecube.Ако има навити за групова игра да пишат, че до този момент карам solo и ми писна малко...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 30 Ное 2013 20:29
what if they get me? написа: взех rat's nest за 2 екзалта. Време е да мачкам с рейнджъра We need dinosaur power NOW!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 30 Ное 2013 22:28
Its me bitches написа: Тая вечер съм на механа Тъпир, това някаква нова апликация ли е?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 30 Ное 2013 23:47
what if they get me? написа: взех rat's nest за 2 екзалта. Време е да мачкам с рейнджъра Ако е 4link си се набутал, ако не е 4link си се набутал много.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
bastard
|
|
В момента играе: Тъпотии разни.
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 02 Дек 2013 23:18
what if they get me? написа: опа, Unique Mountain Ledge Map Ще умреш.
___________________________________ I'm behind 7000 skeletons.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 03 Дек 2013 21:20
Ако някой играе в Nemesis mod - Bulgarian Guild Имам време само вечер , но почти не пропускам
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Path of Exile Публикувано на: 10 Дек 2013 18:27
Дано сега като свърша изпитите имам време да се върна към играта, тъй като имам идеи за два страхотни билда. Единият ще е dual totem stormcall за nemesis, a другият в момента ми е 30 левъл на нормал, но ако успея да достигна хай-левъл ще е зверски - 78% block/spell block, 40% doddge + 30% spell dodge, 50% projectile miss, доста evasion и blind gem в tempest shield имам чувството, че просто нищо няма да може дори да ме докосне, но за съжаление в PoE билдовете ориентирани към evasion не са много viable за hardcore, тъй като armor-a е прекалено важен в играта и има шанс макар и минимален да бъдеш 1-shot от нещо супер рандъм. Именно за това ще го тествам на standart и ако наистина имам почти 100% шанс да избягвам всяка атака може да го пресъздам и в hc.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|