Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Watch_Dogs
Публикувано на: 29 Май 2014 13:39

Искам да ми се покажат тези прилики с АС..Няма по–голям фен на АС от мене и не виждам нищо общо между двете.Паркурът е различен,стелта е различен графиката е различна....

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 29 Май 2014 17:54

Nreth написа:
Искам да ми се покажат тези прилики с АС..Няма по–голям фен на АС от мене и не виждам нищо общо между двете.Паркурът е различен,стелта е различен графиката е различна....

е как ве мой
в AC има паркур
тука е само кур
:wink:
:wink:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2014 18:27

http://goo.gl/XRcwUf
Пре-ордърите вършат чудеса :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2014 18:51

Или по-скоро маркетинга...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2014 19:46

закво криеш линк на друг сайта във форума и защо никой не може да обясни защо калдата има олигофренски име?

:?

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 29 Май 2014 23:19

и кво боклук се оказа а мочмета :lol: преди некви месеци видях геймплей от играта и по-точно управлението на колите и как реагират на удар. Беше тотален шит, а щом тая част е шит нормално и осталото да е турбо шит. Нз колко тряя си прост да го видиш тва и пак да преордернеш

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2014 15:11

kaboom написа:
и кво боклук се оказа а мочмета ...

Че не е боклук не е... но и не е онзи хипер мега гига ултра супер дупер хит за който ни хайпваха месеци наред ...

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2014 19:45

Nreth написа:

1.Паркутър си прилича най-вече с механиката на тичане, която е абсолютно същата с тази от AC3 и AC4. Разликата е само в някои анимации като прескачане на разни неща за целите на градския терен. Но в това няма лошо, защото това тичане е яко и като движения изглежда по-реално спрямо AC1,2,B,R.
2.Реакцията на враговете с жълтата и червената удивителна пак е същата. Както и червените restricted areas. С разликата, че вместо да си сложи качулка, си слага бъфа на лицето.
3.Графиката е много много барнат енджин на AC4 с прибавяни благинки от Far Cry 3 като водата, слънцето (както вече стана ясно).
4.Cover системата е директно взета от SC: Blacklist, както и маркирането на противници.

Взели са готини неща от другите игри, което не е задължително лошо. Но факт ли е, че има явни прилики? Факт е :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2014 19:58

1 Има малка прилика,но не е голяма и съществена.А и тичането не е паркур.Самият паркур е бая дървен в Watch dogs,докато в АС е къде, къде по-разчупен.
2 Това с реакциите е почти незначително
3 АС4 е 10 пъти по красива от Watch Dogs.Просто виж косите на хората
4 Ъмм говорим за АС

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юни 2014 23:23

Влизам в оръжеен магазин.
Искам от чичака да си взема гранатомет.
По телевизията ме дават wanted.
Чичака поглежда телевизора.
Поглежда мене.
Бавно посяга с ръката към алармата.
Преди да съм разбрал какво се случва, полицията ме гони и трябва отново да се мятам в морето.

10/10

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2014 01:28

Да живеят обективните хора.
http://hategame.com/2014/05/watch-dogs- ... %BA%D1%80/

"След всичките тези фанфари, след начина, по който Ubisoft се биеше в гърдите колко култов нов франчайз ще е тази игра, аз мога да кажа следното – говорим за една кенеф. Но не обикновен, хубав, поддържан такъв. В някой офис например. Не. Говорим за осран и препикан, пластмасов химически кенеф на рок концерт. След завършил рок концерт. Именно това е Watch Dogs в голямата си част.
Може би се престаравам с тези думи? Вероятно е. Но защо пък не? Какво ми пречи на мен да се изказвам хиперболично, при положение, че Ubisoft го правеше в продължение на близо две години вече? Откровено лъжейки за състоянието на крайно недовършената си и бъгава игра…"

Профил

Публикувано на: 02 Юни 2014 09:06

управлението на колите е отвратително е
и неоптимизирана
и сторито съква
overhyped piece of shit
аре коша
wtf и коша даже не я иска

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2014 12:07

hyper` написа:

Авторът на статията е прав за много неща, макар и да се е престарал малко с хейта. Че играта щеше да бъде прехвалена, това беше ясно от самото начало. Убисофт от години разчитат на мощната си ПР машина и масивните си рекламни кампании. Съгласен съм също с това, че играта е много лош sandbox. Като изключим главната кампания, която е горе-долу ок, повечето странични куестове и мини игри са много глупави и са сложени само за пълнеж, ей така да ги има. Например нямаше нужда от тия асид трипове, шах, покер, стигни от точка А до точка Б, скучен loot итн. Много open world игри се провалят точно заради безинтересните и големи карти. Ето затова например Аркам Сити е един добър пример за сендбокс - там всичко си има собсвена индивидуалност, дребните неща са изпипани, страничните куестовете са интересни. А в Watch Dogs като се наситиш на хакването, остават много малко неща, за които които да обикаляш града с кеф.

Впрочем само на мен ли така ми се струва или Watch Dogs много ми напомня като визия на първото работно заглавие на Splinter Cell: Convction, което не видя бял свят (слава богу)? http://www.youtube.com/watch?v=GzVySazMVeY

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2014 12:27

абе тука секи път ли треа спим за да се сейфкам ве лодатси ?
щото
Spoiler for :

ЛАЧ ДОДЖИС ЩЕ БЪДЕ ИНДИЙСКИ ФИЛМ >>> https://www.youtube.com/watch?v=Q4WzeeY2-Ig

съответно моята реакция на това:

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 15:50

„Watch Dogs Angry Review“: http://youtu.be/wOISheIuU4k
hyper значи ти можеш да постваш туй чудо,а аз не мога да постна оценките на Murdered,тай ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 19:11

Можеш бе. Ама като го направиш 10 пъти некво се зачудва човек.

А да, съвсем забравих, че 90% от песните suck balls. Angry Joe беше нереалистично мек с тва чудо. Как може да ми вика убий дет те гонят, убивам почти всички (и този в хеликоптера да се разкара) и бам подркрепление. И после пак. И като чух за трети път алт ф4 и дори не знам искам ли да я завърша. Някак си не усещам, че изпускам нещо. По-скоро бих врътнал AC3 пак, не се ебавам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 19:16

Точно два пъти съм го постнал.Един път в темата за "Игрите през седмицата" и във форума.А твоя пост по-горе малко...
А за песните има 2-3 хубави, няколко, които стават като за 2-3 пъти и всичко останало боза.
Angry Joe наистина е по-добре настроен към WD.Оценката на WD е равна на тази за Titanfall.Май нещо му е харесало

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 20:01

Шото не видях да отговори. Или съм изпуснал?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2014 21:41

hyper` написа:

Ебаси работата. Тоя сайт за сефте го виждам и съм впечатлен от него. Радвам се че има останали хора, като пишещите в тоя сайт, които използват главите си. Някои неща там, все едно аз съм ги писал. Примерно това http://hategame.com/2013/07/%D0%BF%D1%8 ... BC-%D1%81/

Чудя се, да не влизал в PCM и да ми е чел постовете на тема Thе Last of Us, някои изречения са дословно същите :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Юни 2014 16:32

Опааааа...

http://www.computerandvideogames.com/46 ... 2-visuals/

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения