Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Заглавие: Re: Rage
Публикувано на: 08 Окт 2011 18:10

Doom 3 е една от игрите които стоят на рафта ми, този факт трябва да е показателен за теб дали харесвам екшъна или не. Но стига да е фън и носи съответната емоция. FEAR също беше велика, Wolfenstein също. Много е важно да оценяваме обективно, а не просто от фенщина и лични предпочитания. Те също са важни, но стига да не ни карат да си затваряме очите. Единственото което очаквам от едно заглавие е да ми хареса. Нищо повече. Rage е на границата, но едва ли ще я запомня с нещо. Просто хайпа около нея и изигра много лоша шега.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 08 Окт 2011 18:25

iddqd написа:
Ид не правят игри за дечица дето искат да им разкажат интетесна историика за лека нощ. Това са игри за геймплей, ако искаш история играи адвенчъри, ид много добре знаят че историиките разводняват екшъна и правят игрите мудни и досадни.

Профил Skype

Публикувано на: 08 Окт 2011 18:41

Току-що се подмокри от кеф, нали? :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 08 Окт 2011 18:46

Serious Sam написа:
Току-що се подмокри от кеф, нали? :lol:

с ква карта си

Профил Skype

Публикувано на: 08 Окт 2011 18:58

Старичка и слаба. Едвам покривам минимума за SS3. GeForce 8600 GT

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 19:05

какви проблеми имаш. артифакти, бавно зареждане на текстурите, крашове ? кефи се че не си ати тея идиоти пускат 2 пъти нови драйвери които са си стари :Д никви промени, може само краш да са фикс. даже има някои от пенделите девелопери дето си признаха че почти всичко в драйвера си е старото. 5 дни немогат да напишат драйвери. чакам удобен момент да скачам върху картата само събера пари ;д

Профил Skype

Публикувано на: 08 Окт 2011 19:07

Някой ден като имам по-мощно РС ще и обърна внимание. До тогава ще е станала къде-къде по-читава технически. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 20:29

Така записах малко геимплей на висока резолюция за да видите че играта се играе нормално. http://www.youtube.com/watch?v=5YgvYfjDz4k ама нещо май нема звук незнам защо клипчето дето запсиах имаше звук

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 20:58

В клипечто ти няма звук.Върви ти супер.
-----------------
Играта я пробвах хареса ми,но не както наскоро Деус Ех.
В Деус Ех много ми беше интересно и като ставах от компа исках пак да седна,че пак да играя.В Рейдж не е така.Няма история,но пък геймплейа е як и мобовете не са много лесни.
Играх я 1 час и ми харесва!Не знам какво не ви харесва,освен че детайлите са доста оскъдни.Иначе за игра става,ама не ми е интересна.
Ако бих дал оценка 7/10.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 21:15

Deus Ex е съвсем различна игра..... Което естествено не значи че не е 9999 пъти по-добра във всяко едно отношение от Rage.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 21:34

О не до сега играх и максимално се кефа. После ще нарпава клип с звук всущност и този беше с звук ама нз кво му стана иначе влезах в екшъна и шофирането максимално ме кефи ахахах ебаси каскадите ебаси разрушенито правя. Точно таква игра ми трябваше мега разпусакща е. Купувам ъпгрейди и пръскам като луд. Прекално лесно ми е на нормал но на следващото клипче ще покажа какъв е геимплея повече стрелба и истиснки екшън с коли и звук, а дано хаха. Играта е зверска :rockon: :evil: като 2 игри в една е енджина е супер мазен и геимплея с този енджин направо е трепач
Цитат:
Върви ти супер.
всъщност клипа е застен с 30 кадара в секунда и не показва истинската мазнота на енджина. Това с което се гордеят създатетлите е плътните 30 кадара по време на игра, което за жалост не е за клипче в ютуб. Както казваш върви супер представи си го 2 пъти по-плавно. Точно 2 пъти по мазно върви всъщност и това прави анимациите да изглеждат много готино. Енджина е пипнат яко еднакво добре се вписва както в разрушително дерби, така и в 3д екшън от първо лице. Много приятен енджин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2011 23:17

http://twitter.com/#!/Thollenshead/stat ... 5660296193

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 10:47

DJ Cat написа:
Deus Ex е съвсем различна игра..... Което естествено не значи че не е 9999 пъти по-добра във всяко едно отношение от Rage.

Така е,но ме грабна повече.
Днеска като се събудих исках толкова много да играя Рейдж.
Много и се кефя на играта!

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 12:27

Тоя деус екс ми се вижда много мудна игра. Дори няма да го пробвам, докато тоя рейдж е ебаси динамичния екшън. Вчера цял цен до 5 часа през ноща съм трепал. Споре мен деус екс е екшън за хора които бислят бавно а рейдж за такива дето мислят бързо. муахахаха. И онова герой гъзар с пура мани ти пълна чекия.
Кат тоя виж за Шррлок и Уотсън. Шерлок пушил много пури и Уотсън много му се дразнил понеже му смърдяло и отишал при един лекар и го питак как да откажа Шерлок от пурите. Лекаря му вика ми зимаш му пурите и една по една си ги завираш в гъза хубаво после ги вадиш и ги оставяш така. Когато шерлок ги изпуши ще се отврати и ще спре да пуши. И накрая кво станало? Шерлок не отказал пурите, но и Уотсън не можал да ги спре.

Профил

Публикувано на: 09 Окт 2011 12:31

iddqd написа:
Тоя деус екс ми се вижда много мудна игра. Дори няма да го пробвам, докато тоя рейдж е ебаси динамичния екшън. Вчера цял цен до 5 часа през ноща съм трепал. Споре мен деус екс е екшън за хора които бислят бавно а рейдж за такива дето мислят бързо. муахахаха

Ако имаше поне малко акъл в главата, щеше да разбереш, че Deus Ex не е шутър и не е нужно да е динамична. Просто ме хваща яд като чета подобни неадекватни мнения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 12:34

Ами това е тема за шутер. Като не е шутер какво се вре деус екс тука?

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 12:36

Стига глупости вече, верно.

И изгледах ти клипчето, еми ИМАШ размазани текстури, тъй че нема кво да си говорим. При мене играта изглежда по абсолютно същия начин, просто съм с 2 или 8 АА, не помня. Wasteland-а изглежда перфектно, персонажите също, но като говориш с някой и зад него гледаш размазани неща и ниски детайли, еми набива се и дразни - няма спор. И в Wellsprings всичко е на 6, но ако не си стигнал още до Dead City, ще видиш за какво говоря. Там щеш-не щеш си в коридорчета и тъмни ъгли през повечето време и ще се нагледаш на грознотия в изобилие.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 12:39

Сега ще пусна снимки от дед ситито за да видиш колко перфектно изглежда. Даже клип ще снимам това ми е любимата локация.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 12:40

ма снимай из коридорчетата

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2011 12:42

Цял клип ще накравя тоя път ще видя да е с звук.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com