Местиме се от темата за NW
Timeghoul написа:
може би по-добре да се пренесем в темата за рифт, но ми стана интересно това със смяната на билдовете ... как точно става, щот аз май не съм довидял нещата - в смисъл, нали в началото има да избереш м/у 3 ''дървета'' и да правиш какви ли не комбинации, но после ?
Ами в играта си цъкаш скиловете да кажем по подобие на талантите на УоУ. Само дето можеш да комбинираш различни класовe (всеки архитип има по 10 класа, които можеш да комбинираш). Та създаваш си някакъв билд, примерно за соло пве. С покачване на левълите обаче получаваш слотове за още билдове. Така в един момент можеш с Клерика ти да биеш соло пве, да те вкарат в инстанция, с един бутон да смениш билда и да станеш танк или хилър, в следващия момент да те вкара на пвп батълграунд и да цъкнеш друго бутонче и да се появи пвп билда ти. Така всеки герой си се мъкне със сейвнатите билдове и във всеки един момент (трябва да е извън комбат) може хилъра ти да стане да кажем танк/дпс/съпорт/друг хилърски билд... А като искаш респекнеш/промениш някой от билдовете ти, отиваш в града при NPC и го ресетваш само него. И сумите не се увеличават според броя на респековете, а са си според левъла ти и дори на макс лвл е супер евтино.
В момента изключих, но мисля, че на определен левъл като отключиш последния билд слот ти стават общо 5.