Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 19:58
DJ Cat написа: Тъпако прост,не ми се прави на всезнаею,защото ми пишеше с ГОЛЕМИ БУКВИ ERROR отдолу с по-малки някакви цифри мисля и не се теглеше малоумнико.ДА ти го документирам ли искаш,влизай си обратно в казана и не ме ядосвай. П.С Такива дребнави хора,да измират по кофите като теб,аз ще излъжа,че има ерор,за да питам някого тук да ми даде друг линк,а да не си цъкам току що истеглената игра.Идиот.Не ми отговаряй,защото знам какво ще напишеш предварително. Ебаси неграмотния 
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 20:32
Скучна ми е. 
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 21:01
Fanatic написа: Скучна ми е.  Ееми кофтор за тебе
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 23:11
Играта засега ми харесва много. Има много мисъл и старание вложени в нея, и хич не ми се струва, че иска да прилича на Witcher...
P.S. Кулата е поооочти tutorial, нормално да не е най-вълнуващото нещо на света. Освен това много сме я гледали по филмчета, може би затова ни е скучна.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 23:12
КОФТИ история? Пуснах се Сити Елф. Тоя ориджин беше прилично як. И понеже съм станал в 6 днес, преди малко започна да ми се доспива докато играя. И стигнах последния етаж на кулата. И утрепах огрето. И изгледах филмчето. И се изпразних в гащите си от кеф. ВЕЛИКА. ИГРА. И колкото и кусури да дирите, пак ще си остане една от най-добрите игри излизали последното десетилетие. Та...заебете се. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 03 Ное 2009 23:15
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 00:19
Аз понеже още несъм я покарал, а пък съм голям фен на стария Балдурс та ще може ли някои запознат с 2 те игри да направи едно сравнение. Лично мен Балдурс 1 ми е баси любимата игра.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
elianbg
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 00:27
играта е много яка мен всъщност ме е грижа кой пич(пичка  )да взема ако можеше всичките ще е най добре просто диалозите между самите тях са толкова интересни  та това е най малкото всеки път като говоря с някой от тях ме е страх да не обидя някои от тях всички ми харесват после историята СУПЕР ЯКА Е тва е една от най оригиналните истори които съм чувал/играл и т.н. играта е много добра и мен в началото ми беше малко тъпа ама ся съм в фурята си немога да спра да я играм добре че са крашовете че ме изкарват от ня 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 03:20
Wannabe написа: http://www.youtube.com/watch?v=4pXfHLUlZf4&feature=channel Точно това имах предвид, ама викам да не го пиша на английски... Играта размазва отвсякъде. Яд ме е на тъпото ограничение да имаш само 4 човека в партито. Искам диалози със всички, както и да ги слушам да си говорят един с друг. Велико е, ебаси... А битките са ви скучни защото са лесни. Пуснете се на найтмеър. Просто като знаеш, че ще биеш без проблеми като си оставиш дебилите да се млатят е кухо. Като видиш зор си е друго обаче. Има място за тактически планове и кво ли не при всяка битка. Аз си играя на нормал де, но като утрепах огрето от третия път с ебати зора ми се надърви хуя от кеф. Досега играх, та сега ше си лягам, че съм станал в 6 вчера, та съм 22 часа буден. Ше стана след няколко часа и пак продължавам да цикля. Ебаси играта...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 09:46
битките у началото мое да са лесни , ама по-нататък без да пускаш пауза през 10 сек. и да обмисляш кой ход е най-правилния , нема да мине работата  Всеки в партито има жизненоважна функция и съм предоволен от това как си ''помагат'' един на друг. Аз с това огре малко видех зор - накрая кучето ме спаси 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Glamour
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 10:16
Кире на каква трудност играеш?
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 11:12
нормал
|
|
|
|
 |
Glamour
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2009 11:21
Аз оптимиста почнах на хард... ама и аз свалих на нормал. Най-после да излезе игра която на хард да е наистина трудна!
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 11:31
Кире_Гръчата написа: Аз с това огре малко видех зор - накрая кучето ме спаси  Как така? Щото аз кучето го получих чак напът към селото. И некакъв друг начин да освободите Сет намерихте ли? Що аз колко и да връщах сейвове, все не ставаше, та накрая си я заплаших мацката че ше й чупя тиквата и Алистър ме отхареса с 14 точки... Какъв клас сте и с кво парти играете?
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 11:50
Епа аз още от началото съм с кучето. Явно тва е от бекграунда. И къв беше тоя Сет ? Не помним - тва да не е само при елф ? Иначе аз съм тежкотоварен викинг с голема брада и у партито имам роуг , маг и Алистър. Съга съм в замъка на Редклиф и се трепя с некакви зомбита, ама много трудно бе ! На едно място има поне 15 зомбита - неколко стрелеца, неколко обикновени и един бос. Не видим шанс 
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 12:06
Разходката из The Fade беше ... доста интересно направена. Ако някой още не е разбрал - играта е велика. Повече впечатления ще пиша като я мина.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
elianbg
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 12:47
аз ся съм точно на феида нали говориш за тоя в кръга на меиджовете сега ми остана само в темлиерския кошмар да влена иначе аз също съм голям пич с брадва оная от гората вече я залюбих само требва да я наеба с алистър и елфа асасин взех си го под крилото много е забавен и откровен кефи ме 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 13:37
Абе това character creator по-детайлно и от на симса чар криейтъра Моята Цензура е готова, време е да се впускаме в играта 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 13:55
Кире_Гръчата написа: Аз с това огре малко видех зор - накрая кучето ме спаси  И мен. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 04 Ное 2009 14:34
Защо моята част от диалозите не е озвучена? Така ли трябва да бъде?  едит: А, така било ah great започвам с предателство 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|