Автор |
Съобщение |
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 23 Ное 2008 17:51
аз сега съм с Female
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 24 Ное 2008 16:46
най - много мразя Kotor 2 в началото на оназя станция щото много време стоя на нея и е много мотане из станцията ама за сметка на това е лесно никъде не съм се затруднил с некой друид
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 24 Ное 2008 17:18
Гаспод написа: Saren написа: Брианна е една от седемте ечани сестри, които служат на Atris. Присъединява се към групата, само ако exile-a е мъж. Че тая така ли се казвала? Аз доколкото си спомням не успях да я накарам да ми каже името си Казва ти го, след кaто смачкаш от бой Atris.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 26 Ное 2008 19:40
абе аз на Telos за цепих немоа излезна направих всички поръчки на Czerka намерих ония бандити за TSF или там как беше а оня ми иска по големи доказателства и от къде му ги намеря ? а немога влезна в Exhange тая Luxa ми даде няква задача ама немога я изпълня и са неми дава покана зада отида при ония
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2008 11:07
Отиваш при гарда пред вратата на Bumani и му казваш, че Лукса (то трябва да се произнася "Лъкса", ама...) те праща. Ще те пусне. След като се срещнеш с Лопак Слъск ги пребиваш и двамата с Лукса, бъди ЛОШ!!!! Сетне отиваш при Docking Bay 3, пред вратата, която пази един Дурос, казваш му, че Джана Лорсо те изпраща и отиваш да сечеш глави в Restoration Zone-a. 'Ко не си ме разбрал, ще го обясня стъпка по стъпка.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2008 14:26
еми бате гледай са аз отидох първо при Luxa говорихме там нещо за покани ала бала ама първо искаше да свърша нещо за нея ама нз кво е и са като отивам при Luxa мога само да я разпитам за бластера и като тя ми отг мога само да си тръгвам а то вече няма пази пред врата щот всичките ги избих ако можеш хелп
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2008 18:01
Ами ако пред корпорация Бумани няма гард, направо влизаш и почваш да трепеш наред, к'во... то точно това иска Лукса от теб, да убиеш шефа на корпорацията, онзи гаден коурън Лопак... той много ме дразнеше, честно ти казвам. Рико, метни и ти едно рамо, къде се губиш, бе...
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2008 18:24
е вратата е Locked :S немога а къде е домът на Luxa ? аз питах че трябва говоря с шефа ама те не дават
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2008 19:01
Бате стегни се ве.Намери си walkthrough в интернета кво ги разпитваш за секо нещо дето е различно от праволинеино движение
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2008 21:11
Лукса ти дава две задачи, едната е да дадеш кинти на едни тъпаци за оръжия (трябва да дойдеш сам в една от стаите на трите отделения (А,B,C)), тъпаците решават да те убият, убиваш ги, говориш с Лукса и готово. Ако понякакъв начин фейлнеш задачата (не си спомням начина да я фейлнеш ама беше адски трудно да не се справиш), ти дава втора да откраднеш едни медикаменти май (не съм сигурен). Бе проверявай си журнала бе, пише ти куестовете и какво трябва да направиш. Ако си я убедил и тя иска да ти помогне, нещата са готови отиваш при родиана, ако си го убил, има един интерком пред вратата, цъкаш го и казваш, че имаш покана и Лукса те праща. Телос си е ебати лесната планета, особено на модулите. Деба как ми се играе Котор ама заради шибаната видео карта не мога... Що не отидох, като ми зимаха лаптоп да обърна внимание за тъпия интелски чипсет (или квото е...) деба Интересно ми е как си минал първият Котор при положение, че с това не може да се справиш.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2008 21:47
аз превъртях котор 2 преди 1 година сиг
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 27 Ное 2008 23:44
оправих се вече
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 01 Дек 2008 18:19
Нови скрийншотове на сайта. Графиката маже, светлинните мечове са добре, героите са готини, особено извънземните. Тази игра ще е квит :о
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 01 Дек 2008 22:45
дай линк да видим плс
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 01 Дек 2008 22:52
Saren написа: Деба как ми се играе Котор ама заради шибаната видео карта не мога... Що не отидох, като ми зимаха лаптоп да обърна внимание за тъпия интелски чипсет (или квото е...) Сложил ли си последните графични драйвери от октомври месец? http://downloadcenter.intel.com/Detail_ ... nldID=9033 С тях подкарвам nwn2, gears of war, udercover, ra3 и куп други по-нови геймки на лаптопа (пак с вградено видео).
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Дек 2008 03:59
Хум хом.. аз няма как да съм разочарован от ММО-то. Просто ще е пълен квит, както каза Дади.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Дек 2008 10:32
Супер е, поне мен и графиката ме кефи Иначе сега наистина ще има Star Wars
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Дек 2008 11:43
The Chameleon написа: Хум хом.. аз няма как да съм разочарован от ММО-то. Просто ще е пълен квит, както каза Дади. Ти обаче не изпускаш възможност да трупаш постове и постваш в двете теми А графиката е добра. Не е чак толкова детинска - извънземните изглеждат добре, околната среда е реалистична. А мацето от новите скрийнове изглеждаше съвсем нормално. Просто BioWare са искали да постигнат уникална визия. Нещо, което да ги отличава от масата ММО-та на пазара. Постигнали са го, поне според мен ;-р
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 14 Дек 2008 12:06
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|