Автор |
Съобщение |
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2006 23:14
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srl то тук проверявайте дали ще ви тръгне на мене на МИН ми е PASS ама на Recommended mi e FAiled
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2006 13:23
92%...
Ще се цъка здраво...
Тъкмо навреме...
3 дни почивка и Готик 3....
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2006 15:50
Готик 3 е пълна боза в сравнение с другите....
Как може като се опитам да се обърна да ми зарежда 1 минута макар че съм на low,800х600 и никви лъскави гързарийки???
А неква подобна на щраус птичка да ме убие 2 пъти щото моя само пада на земята...а пък и тя ми прави 10+ удара а аз немога да реагирам...Ебати напълно са усрали играта....
Сори за двойния пост другия неможа да се едитне....
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2006 17:44
Супер си е играта. Това ,че компа ти е бавен е друг въпрос. Да ,вярно е че играта е доста тежка за визията която показва. Обливиън беше по-красива и по-лека. Надявам се след още 1-2 пача нещата да се пооправят. И като щрауса те тормози намали си трудността. По дифолт е на медиум. На изи трябва да ти е добре..
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2006 18:48
Не знам, но май с по-хубав релийс и перформънса е по-добре
И като трудност дори са я намалили, аз умрях чак като попаднах на някъв дракон в една мина
Тия 3 дни ще пада циклене ...
|
|
|
|
|
Adanos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2006 19:09
Момчета дайте ми един сейв за тройката щото се набутах с някакъв бъгав готик и ми трябва сейв за да играя HELP !!!
___________________________________ Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2006 19:20
Добре де защо на Morgul който има по-слаба машина(не се обиждай) му върви добре мойто всичкото е на Low и съм на Easy....
Мале много съм зле на тая игра!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2006 19:49
И на мен ми върви гадно, ама се абстрахирам от факта
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2006 20:02
Абе аз не бих могъл да я подкарам.Аз съм онуи дете с темата Игрите Ю-Ги-О.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2006 23:17
Аз не мисля че имам шанс да я подкарам,камо ли пък да ми върви добре Все пак ще се пробвам,понеже съм голям фен на готик..И скоро ше тряя да отделя стотина долара за нова карта
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2006 01:05
Суперррррр умопомрачителна игра ! В самото начало съм ама е супер яко ! и графика и елени сабирам си яко растения...стрелям с лак.хаха как минах един некав траде правим и му продадох оражия от орки за 3к злато малиииииииииии якооооооо.а с лака си свалям елени.некви облаци луна звезди ебаси якото е.това да можеше мултиплай да тикаме заедно шеше да е супер коол !малиии ква играааа аре чао отивам да диря некои да го тепна !
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2006 08:57
Човече...уроци по български търси..не да "тепнеш" някой.
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2006 09:38
Жалко,ама на мене сигурно няма тръгне...Поне кажете 1те две части яки ли са,щото не съм ги играл и мисля да почна от тях и като си ъпгрейтна компа чак тогава да пробвам 3тата
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2006 19:20
Piggsy написа: Жалко,ама на мене сигурно няма тръгне...Поне кажете 1те две части яки ли са,щото не съм ги играл и мисля да почна от тях и като си ъпгрейтна компа чак тогава да пробвам 3тата
2-ката ти препоръчвам !!! Ама не тази разширението й, а само Готик 2.Заслужава си повярвай ми.Аз имах и тази голд версията и с разширение ама е тапо в него няма нищо почти ново.Абе и един приятел дето е як фен на Готик и той каза че си играе чистата 2-ка.Тоя е луд преварта я 3-4 пати.Страшно приключение е !
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2006 19:54
Бати тежката игра...
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2006 20:00
CABRON написа: Piggsy написа: Жалко,ама на мене сигурно няма тръгне...Поне кажете 1те две части яки ли са,щото не съм ги играл и мисля да почна от тях и като си ъпгрейтна компа чак тогава да пробвам 3тата 2-ката ти препоръчвам !!! Ама не тази разширението й, а само Готик 2.Заслужава си повярвай ми.Аз имах и тази голд версията и с разширение ама е тапо в него няма нищо почти ново.Абе и един приятел дето е як фен на Готик и той каза че си играе чистата 2-ка.Тоя е луд преварта я 3-4 пати.Страшно приключение е !
Ми ок,ще я видя,само да я намеря някъде със сийд
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2006 20:45
CABRON написа: Piggsy написа: Жалко,ама на мене сигурно няма тръгне...Поне кажете 1те две части яки ли са,щото не съм ги играл и мисля да почна от тях и като си ъпгрейтна компа чак тогава да пробвам 3тата 2-ката ти препоръчвам !!! Ама не тази разширението й, а само Готик 2.Заслужава си повярвай ми.Аз имах и тази голд версията и с разширение ама е тапо в него няма нищо почти ново.Абе и един приятел дето е як фен на Готик и той каза че си играе чистата 2-ка.Тоя е луд преварта я 3-4 пати.Страшно приключение е !
Как да няма нищо в разширението бе ? О.о Цял нов свят със сума ти куестове, нови предмети, същества, ... Чшш..
Piggsy, зарибявката е гарантирана. Ако ще играеш на двойката, по-добре почни без експанжъна, защото той е сравнително по-труден и може да ти убие кефа по някое време
А някой сега да каже за тройката... Къде е бандита Ортега. Като цяло куеста е да взема стоката на Urkrass, тръгнахме заедно със Cyrus да го дирим, но обиколих всички пещери покрай брега и навсякъде е пълно или с гоблини/огрета , или с гущери. Едната пещера е доста дълбока , има на дъното дракони, които ги избих, след това тичах чак до Venguard от към брега и нямаше бандити. Накрая ме закла'а орките ...
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2006 21:07
Мамка ви бе!Искам да я играя
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 09:44
А някой може ли да ми даде линк за 2ката,щото аз намерих само експанжъна
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 09:47
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|