Добре бе най - после смислена дискусия
1. Относно Гарголите + Vampiric Aura

Ами сега реших да пробам точно тая тактика ама компитата а и хората с които играя не правят въздушни , а това е много лошо ..... защото Гарголите правят голям демидж по въздух но по земя е мизерен а и имат 400 здраве , което е адски мало . Ако играя срещу Ъндед паяците обездвижват Гарголките и аз го сдухвам яко
2. Относно Грифоните

Това ми е една от любимите единици , на последни ъпгрейди 48-88 dmg и по земя и по въздух , въпреки че имат slow атака - тя се компенсира от 900 здраве

! Така погледнато Грифоните са по-плезни от Гарголите , някаси по универсални са

. Но всичко си има ГОЛЯМА ЦЕНА и 4 население.....въпреки всичко предпочитам тях , по се вписват в общата тактика.........
3. Относно Ривените

Абе преди игрех Орк ма не ги правех

нещо не ме кефат , пък и с орките не ми остава лимит от другите единици - да остане максимум за 2-3 - което е крайно недостатъчно

........ пък и тоя Bloodlust как лесно се маха с Диспел или дриядки не е истина.......
4. Относно Chimaera

Това е една от единиците с най - голям демидж (ако не и тая с най-голям) в играта ....... но 5 население , адски висока цена и това че бие само по земя я правят малко използвана ....... ако са 1-2 в армията умират неусетно
(подобно се отнася и за Frost Wrim или там както е)
5. Относно Hippogryph

Ами Хипогрифите когато се без Archer качен върху тях правят горе-долу сносен демидж , но не бият по земя => се качват Archer - ки...
Ето я и класацята според мене .........
1. Грифони
2. Гарголи
3. Ривени
4. Хипогрифи
5. Chimaera & Frost Wrim