Автор |
Съобщение |
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 10 Ное 2012 13:29
Ще бъда много благодарен ако някои сподели 1 ключ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 12 Ное 2012 11:23
Прати ми мейла ти на ЛС и ще ти изпратя покана.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 12 Ное 2012 13:15
И аз имам един, някой ако иска...
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 13 Ное 2012 14:04
Нещо не мога да си избера герой. С Рики и Bounty Hunter-a хич не са ми зле резултатите... с Лича също, ако реша да играя интелект, понякога с Keeper of the Light правя изненадващо ( за support class) резултатни игри...ама с никой от изброените не се чувствам наистина конфортно. А с STR героите съквам стабилно
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 13 Ное 2012 21:55
Препоръчвам ти Drow Ranger - carry, което е сравнително лесно за научаване и използване. Правиш много демидж, имаш добър слоу (Q-то или Frost Arrow, даваш му десен клик за да се каства автоматично с всяка авто-атака), както и сайлънс. Проблема му е, че няма механизъм за избягване (блинк, невидимост и т.н.). Може да му правиш като първи по-голям предмет - Shadow Blade, чрез който ставаш невидим за даден период и можеш да избягваш от напечени ситуации (щото в крайна сметка наливаш яко демидж, но си доста крехък и мреш лесно)
От Intelligence героите можеш да пробваш примерно Lion. Съпорт, който не изисква особено много скил (перфектен за нови играчи). Имаш стън който се каства доста лесно, хекс и лесен мощен ултимат, с който можеш да довършваш герои на малко кръв.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 14 Ное 2012 10:43
denik, пробвал съм я дроуката ( и klinkz, и снайпера, в този ред на мисли ) ама не ме кефи Май засега ще наблегна на rikimaru за agility carry герой, ако съотборниците ми не са пълни идиоти и не хранят насила противника, стават много добри игри с него... Виж, за noob friendly STR герой ако можеш да кажеш, ще ти бъда благодарен
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 14 Ное 2012 11:03
chaos knight и sven, това са ми любимите стр герои ( свине ), с които мажем без значение падаш ли, или не може да пробваш да се научиш с Axe, тъй като е мега коравия герой, но трябват 2-3 игри да се свикне с taunt-а и да нацелваш кога точно да си пускаш улта иначе веднъж като му хванеш цаката, мачка лейна по-интересен е гора, но ако си нов, по-добре стой на лейн за сега edit : иначе за chaos knight процедурата е мега лесна, има чудесен стън, и с блинк атаката няма кой да ти избяга, веднъж ако си изфармил един armlet да не говорим кво правят тия илюзии от улта, можеш да ебеш майката на половината им тийм в някой тийм файт, което е предостатъчно ( ако отбора ти е с поне малко мозък ) Sven е още по-лесен - пак с тоя свински стън и улт. Не знам кога точно го бъфнаха така безумно, но в момента май това е най-мачкащия стр герой. С малко лайф стийл си идеалната контра на Ursa, Centaur и разни такива уж ''имби'' и нууб стомпъри.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 14 Ное 2012 11:54
За последно като цъках Свена беше бая нърфнат. Няма герои с които да почваш, почваш с всички и малко по-малко ги научаваш и разбира кой ти е удобен за игра. На мене Венгето и Вайпъра ми бяха най-удобни за игра, например. Axe-то е мега мощен в началото и средата, към края почва да се изнася и е хубаво тогава да му направиш един хекс.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 14 Ное 2012 13:23
От agi героите личните ми фаворити са Razor, Phantom и Templar Assassin. Razor е много гъвкав герой, може да го правиш на танк, кастър или кери и все ще прави яко dmg. Phantom-a и Templar-a са меле керита с яко бууст за late game демиджа им и ако се ползват правилно може да 2 shot-неш по-меките герои.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 14 Ное 2012 13:33
Мразя фантома, просто го мразя. Батъл фюри, още нещо за дмг +АС = 400, 400, 400, 400 ШИБАЙ СЕ В ГЪЗА
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 14 Ное 2012 18:07
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Ное 2012 11:47
http://www.joindota.com/en/edb/teamsАйде, вече съвсем няма да ни трябва ггнет Да не говорим колко много падна нивото на статиите им (а форумите са трагедия), и единствената причина да влизам там беше ранкинг системата им (която между другото си е доста зле замислена, но пък беше единствената..). Сега ще видим как ще се развият тея jD въпреки че форума им далеч не е това, което беше като почнаха миналата година (редит и тиймликуид си остават номер 2 и 1)
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Ное 2012 12:34
кога че влезеш да ударим една пробва ли го Slark, много е ОП
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Ное 2012 13:24
Timeghoul написа: кога че влезеш да ударим една пробва ли го Slark, много е ОП Трети ден поред съм у нас, че съм болен Ма вчера въобще не бях в добро състояние за Дота, днеска съм на линия от този пост нататък :Д
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Ное 2012 13:27
Добра идея е, но лично за мен joindota са доста по зле дори от ggnet... Всяка една статия имат толкова грешни факти, че не е истина, а последните дни забелязах и липсващи стриймове и грешни времена за мачовете. А пък и там си е кошера на Na'Vi fanclub, начело с Тоби, което също лично мен ме дразни . P.S: Ако някой търси кей мога да услужа с 1.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Добра идея е, но лично за мен joindota са доста по зле дори от ggnet... Всяка една статия имат толкова грешни факти, че не е истина, а последните дни забелязах и липсващи стриймове и грешни времена за мачовете. А пък и там си е кошера на Na'Vi fanclub, начело с Тоби, което също лично мен ме дразни . P.S: Ако някой търси кей мога да услужа с 1.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Добра идея е, но лично за мен joindota са доста по зле дори от ggnet... Всяка една статия има толкова грешни факти, че не е истина, а последните дни забелязах и липсващи стриймове и грешни времена за мачовете. А пък и там си е кошера на Na'Vi fanclub, начело с Тоби, което също ме дразни. P.S: Ако някой търси кей мога да услужа с 1.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Ное 2012 13:51
Мда, в крайна сметка Тиймликуид си е номер 1 според мен :Д Адски съм доволен, че добавиха и Дота 2 към съдържанието си. А Сларка е лудичък, ама в правилните ръце
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 22 Ное 2012 17:11
Dreamhack Winter = 2GD in a suit??? I DONT UNDERSTAND MY WORLD RIGHT NOW!!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 23 Ное 2012 16:19
https://www.ozone.bg/games/product/all/dota_2Ozone пак раздават ключове Цитат: За да получите код за достъп до бетата на DOTA 2 просто направете стандартна поръчка със своя Ozone.bg акаунт. След като завършите поръчката на посоченият в поръчката ви мейл адрес автоматично ще бъде изпратен код за активация на бета достъпа за DOTA 2.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|