Автор |
Съобщение |
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 13 Апр 2010 20:10
Warbringer написа: Аре някой да ми даде ключ? I will give you erotic pleasure. Ако си сериозен ще ти уредим нещо, иначе само си чешем...езиците.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Апр 2010 12:32
Сериозен съм. Ще лапам.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Апр 2010 12:39
Tiny написа: Разни неблагодарници се сдобиват с ключове, а за феновете хуй А това е още по зле да се случи http://www.youtube.com/watch?v=QIlWwI0r ... r_embedded
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Апр 2010 14:08
kompota написа: Tiny написа: Разни неблагодарници се сдобиват с ключове, а за феновете хуй А това е още по зле да се случи http://www.youtube.com/watch?v=QIlWwI0r ... r_embeddedВсъщност май не е толкова зле Цитат: You know whats funny? he can just log onto battle-net and get it off there....
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Апр 2010 14:12
Да Даже може да посочи друг мейл от акаунта си в battle.net, така че тая откачалка да се гръмне
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Апр 2010 14:16
Тая е сладка @Tiny:Така,дрънкаш пълни глупости,защото си мислиш,че ти си разбираш ли ебаси фена.С тези игри исках да ти покажа,че нямаш ама никакво право,да казваш кой е неблагодарник.Така,че тихо паленце!
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Апр 2010 15:08
http://www.gamepron.com/news/2010/04/12 ... cks-korea/Цитат: The largest scandal in e-sports history is currently unfolding in Korea, with revelations that a number of current pro gamers are involved with match set-ups and illegal betting.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Апр 2010 17:08
Richard написа: @Tiny:Така,дрънкаш пълни глупости,защото си мислиш,че ти си разбираш ли ебаси фена.С тези игри исках да ти покажа,че нямаш ама никакво право,да казваш кой е неблагодарник.Така,че тихо паленце! Той говореше на the_presator не на тебе... И тва че имаш сичките игри на близард не те прави по-голям фен на старкрафт от тоя който има само старкрафт... Че дори и от тея дето нямат старкрафт щото като те гледам си просто някав балък който си купува оригинални игри от "уважение"
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Апр 2010 17:34
А бе да си купуваш оригинални игри в уважение е много хубаво, ама номерът е да уважаваш правилните хора
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 15 Апр 2010 12:41
Ричи, не се обаждай като нищо не можеш да разбереш. Nocturno написа: барай меча
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 15 Апр 2010 14:17
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 18 Апр 2010 08:26
Никой ли не иска да му духам за един ключ? Или поне акаунтче да направя 2-3 игри... Pretty please with sugar on it??
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 18 Апр 2010 13:17
Да подухаш - аз съм човека, ама за ключ потърси някой друг
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 19 Апр 2010 05:53
Е офертата е ключ срещу духане. Иначе няма кокисоки!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Апр 2010 00:07
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Апр 2010 10:03
Шото не ми отговори кво кат сестра ми е 1-ви клас.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 21 Апр 2010 13:06
vasito написа: Шото не ми отговори кво кат сестра ми е 1-ви клас. Еми ще я чукам в малкото дупенце много, ако я намеря.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Апр 2010 22:03
Има файърбати в кампанията
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Апр 2010 23:11
Goliath-и и vulture-и също ще има ;]
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Апр 2010 14:04
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|