Имам чувството, че ще прееба нещо и Шепърд ще пукне като куче. Иначе, харесва ми на мен идеята с разделянето на скиловете, харесва ми, че са върнали Лиара, и с това май се изчерпват новостите, които ми харесват.
Не ми харесва, че "наблягането на меле битките" за тях е да вкарат удар със засилка като задържиш бутона, това ме разочарова много, аз очаквах Шепърд да им стопи лагерите, тупаници, шутове, а то - не. Не ми харесва и това със задълбочените отношения с педалите от бандата, понеже се оказва, че е просто извинение да са по-малко. И то - Вега е адски дразнещо говно маймунско, аз спасих Kaidan, щото си мислех, че Ашли ще се оправи, смисъл такъв, не знаех, че един от двамата умира обезателно Ама и двамата ме дразнят мега много, та карай... А, EDI ме кефи Ма си е пусто малко.
Още нещо не ме кефеше, ама забравих кво. Историята ме кефи, обаче.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7931 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие: Re: Mass Effect 3
Публикувано на: 08 Мар 2012 23:24
VLM написа:
Как къде е Ашли?
Ако трябва да съм честен, към момента в екипажа имам повече нови персонажи (Джавик, Вега, EDI дори в това число мога да сложа и Ашли, понеже тя предната игра беше с едно камео и толкоз) отколкото стари (Лиара и Геръс), а определено по всичко изглежда, че ще се появят още една камара други.
А сиренето в някои реплики.. Priceless.
Spoiler for Ашли:
Къде беше Ашли от момента в който безследно изчезна от болницата до момента в който се появи при Удина? Това ли е задълбочаването на отношенията?
Към екипажа ти който си описал до момента ще се включи точно още един персонаж, който ще е от старите. Няма никаква "камара". Иначе 7 е добре, въпреки че е малко над половината от персонажите в 2-ката. Аз се бях уплашил че ше си седя с тия 4мата дришляци, обаче екрана за squad selection се РАЗШИРЯВАЛ за разлика от 2ката.
Тези които не са успели да спасят всички в предишната игра направо да се РАДВАТ. Нещо ми идва АДСКИ тъпо да съм си спасил целия екипаж, и във всяка Priority мисия случайно да срещам някого. Все едно отиваш на гости на баба си. Малка галактика. Тъпа идея. Кур. Определено мисля да пробвам играта после със сейв в който почти всички са измрели.
Специалист Трейнър бих й го турил само заради акцентчето. Оказа се лесбийка, романсъбъл е само от ФемШеп.
Доволен съм, че Вега не е педал. Запознавайки се с предисторията и чувайки че ще има малко мъжка любов, бях сигурен че ше го направят хомо шпага. За радост само тъпия пилот се оказа манаф. На няколко места в цитаделата се слушат разговори на случайни лесбо двойки. Хетеро двойка има само една. След масовата педерастия в DA:2, съм убеден че в BioWare си го подават след работно време.
So... най-голямото подобрение в играта са loading screen-овете и това, че не се забиваш във всички врати в Нормандията. Само в половината. От другата страна са още по-орязаните възможности за диалог. В случая даже няма диалог, просто сам избираш колко по-точно от това което има да ти каже npc-то да чуеш. После имаш добър и лош отговор. Велико. Не знам какъв е ending-а още, но виждам вече няколко поста с възмущение. Ако пак има половин огромен хероинозависим терминатор на който трябва да му счупиш спринцовките, ще рейджна.
Мега зле, бих казал кур за BioWare, но май това би им харесало
Значи... Не знам. Простооо не знам. Некаф мод да излезе, с fix на последните 10 минути от играта. Тъжно ми е даже. Не че си спойлнах, а от това, което разбрах.
Firzen
Цар
31 Яну 2003 12:18 Мнения: 1408 Местоположение: София
Публикувано на: 08 Мар 2012 23:50
Колкото повече го мисля края, толкова повече яд ме хваща
:Д
Spoiler for :
Достигнах synthesis края - "добрия" край? Що за край е товаааааааааааааааааааааААААASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDF
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
Deprivd
Публикувано на: 08 Мар 2012 23:54
Firzen написа:
Колкото повече го мисля края, толкова повече яд ме хваща
:Д
Spoiler for :
Достигнах synthesis края - "добрия" край? Що за край е товаааааааааааааааааааааААААASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDFASDF
ма точно
ДЕБА
А аз сега ще играя, знаейки към какво отивам Къв какъв ФЕЙЛ се стремя
ДЕБА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Firzen
Цар
Публикувано на: 09 Мар 2012 00:20
Аха, явно оптималния край зависел от това дали играеш мултиплеъра. (И пак бил крив.)
gg.
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 09 Мар 2012 00:27
Има някои неща които са много яки, ама има други които са ужасни. Просто са си оставили ръцете в някои аспекти. Например отбора - по скапан от тоя не може да има. Целия отбор е само от гейове и травестити. Абе freakshow, да го кажем с 1 дума.
Цитат:
Stanley Woo: "Many of you already know, with the subsequent leak of the story, that Ashley is holding a secret. Many of you feel baffled by this reveal of the story and are questioning why did we chose to take this path. We at Bioware are committed with progressive thinking and shun every time of discrimination in relationships when we develop our games. We already put homosexual relationships in Dragon Age 2 and we heard the input from the transsexual community, that they wanted to be counted too. That's why we chose to take this path with Ashley's character. A final word to out heterosexual fans. This choices are not forced upon you, and there's always the choice of going with the opposite sex in your game love interest"
Освен всичко виждам всеки от МЕ2 само за 1-2 мисийки и тва е. Или да ги има през цялата, или да ги няма изобщо. Със същия успех можеха да сложат някви случайни герои да им кажат репликите, накрая се същото.
Играта ще се окаже доста кратка обаче. Нямам 30 часа и съм на последната мисия. И на всичкото отгоре кви решения си взел в 1цата и 2ката, влияят толкова колкото дали ще кажеш кур или чеп. Доста let down е играта.
___________________________________ a.k.a Frosty
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 09 Мар 2012 00:39
Ерджан написа:
След масовата педерастия в DA:2, съм убеден че в BioWare си го подават след работно време.
// а като си помисля за всичкия народ дето preorder-на Me3...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Специалист Трейнър бих й го турил само заради акцентчето.
И АЗ
това беше първото нещо, което си казах, още като й чух едва първата реплика някво тъпо ми е да се размотавам из Нормандията, ама за лафче с нея - винаги
___________________________________ джумерки
Jedi Knight
29 Авг 2004 21:17 Мнения: 713 Местоположение: Dantooine
В момента играе: League of Legends Mass Effect
Публикувано на: 09 Мар 2012 01:26
КЪДЕ МИ Е ДОБРИЯ КРАЙ, ВЕ?! За това ли чаках пет години?! За това ли дадох толкова пари, отделих толкова време от живота си? Накрая да има едно тотално разграничено от всичко останало решение, маскирано като три, и никакъв епилог?
Толкова много да я обичам тая вселена, и трите игри, с всичките им проблеми... Харесвам де що има нпс-та, да не говорим за съотборниците. И накрая Един. Голям. Хуй. В гъза...
05 Яну 2011 16:07 Мнения: 358 Местоположение: София
Публикувано на: 09 Мар 2012 09:58
Добре де, какъв край очаквахте?
Spoiler for :
Защото аз още след първата игра си мислех, че "това с Рийпърите" няма как да завърши добре. Даже смятам, че единственият възможен завършек на трилогията е Шепърд да загине геройски. Всичко останало е от щастливо-по-щастливо. Самият факт, че Рийпърите могат да бъдат спрени (че и само забавени) е пълна победа. Макар че в случая мисля, че си оставят вратичка да залеят завършека с DLC-та, гадините.
SolidSatan
05 Юли 2010 13:18 Мнения: 187 Местоположение: В.Търново
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 09 Мар 2012 11:23
Самата реализация им куца много. ----->
Spoiler for :
Просто не намирам абсолютно никаква логика как 200000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 кораба цепят не'ква скарида и не могат да я одраскат... аааа, тука идва другия проблем - що нема анимация за разрушение, повреди нещо по тея рийпъри , туй онуй. На оная мисия дето го локваш рийпъра с Hammer of Dawn-а 20 пъти му сра отгоре, нищо не му стана, ама накрая как падна Въобще не са подходили реалистично към историята и сичко. На Земята как гътнах онова с ядрения лаунчер, падна си веднага, разпра го отвсякъде, не може ли навсякъде да използват ядрено оръжие силите на алианса щом ебе майки ??????? Тва "Кур'усъбъл" ли е кво е, не можеше ли просто да е някакъв лазер дето пори и толкос... бързо, лесно, вкуно... Кви са тия измислици с деца-духове, пълен BS
Capo
Публикувано на: 09 Мар 2012 11:55
Spoiler for :
Тая простотия със сънищата и детето ме дразни и мен. Всичко си казва "Будалииии, глей сега как ше ви накараме да плащате двойно и отгоре за DLC-та, за да получите завършен продукт." Мисля, че това, което имаме е някъде може би 60 % от играта. Останалото ще е DLC. EA са гадини. Хич не ми е жал, че ги пиратствам.
Това за Рийпърите разделя феновете. Има различни теории. Общо взето Рийпърите са твърде напреднали, за да бъдат въобще одраскани и е необходима огромна мощ, за да се свалят. Също така има различни видове Рийпъри. Варират в размери между 160 метра до два километра. Съответно едните се унищожават по-лесно от други.
SolidSatan
05 Юли 2010 13:18 Мнения: 187 Местоположение: В.Търново
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 09 Мар 2012 12:06
Ами тва е шитавото. В 1вия Мас Ефект Соверинг го смъкнаха сравнително лесно, само му падна щита и 2 ракети от Нормандито и умре, а тука цяла игра такива мелета и кво ли не и никъде не падна рийпър, само малките, които не са кой знае какво. Просто това нереално отношение на BioW ме побърква. Още повече, че между Ме 1 и 3 все някоя раса е трябвало да се сети да крадне малко технология от останките на Соверинг и да разбработи контриращи оръжия, напълно логично е тва, ама уви ... квото решат Био тва става..
Capo
Публикувано на: 09 Мар 2012 12:33
Съгласно историята в първата игра се счита, че Sovereign е бил отслабен заради връзката си с Цитаделата и съживяването на Сарен. Затова и му пробиват защитата. Останалите рийпъри не страдат от този проблем и са значително по-трудни за унищожение. Поне така от Bioware опитват да замажат работата
Ами че оръжия са краднати от разбития Sovereign. Макар и по-скоро само идеи, защото технологията е твърде сложна. EDI е базирана на Рийпър технология. А и разработката на тези неща отнема много време. Галактиката има криво-ляво три години, пък и Съветът се старае да отрече и изкорени всякакви слухове/доказателства за Рийпърите.
Jedi Knight
Публикувано на: 09 Мар 2012 12:35
До последните десет минути е невероятно. След това не е за вярване... Четох във форума им какъв е бил оригиналния край, както го е замислил Капришин още на времето, и сравнявайки го с тоя дрисек дето го сервира новия им сценарист, ми се иска да го ритам докато не си изплюе топките...
Ако подходиш геройски #2, Шепърд НЕ умира и спасява вселената геройски.
Ако подходиш като копеленце, Шепърд присвоява безсрамно много рийпърски технологии, унищожава ги и завладява вселената.
Ако подходиш като копеленце #2, Шепърд осира всичко и рийпърите унищожават all organic life.
Това очаквах. Няколко коренно различни края, в зависимост от всичките тия (явно безсмислени) избори. Като в хубавите игри.
Jedi Knight
Публикувано на: 09 Мар 2012 13:57
Края, тези последни десет минути, нямат нищо общо с МЕ 1, МЕ 2, книгите и комиксите, че и МЕ 3, ако беше самостоятелна игра. Тонът и философския проблем се променят драстично, ненужно, и най-важното, нежелано! От детерминизъм към трансхуманизъм и технологическото плато... Серем ти на псевдо-философските напъни, Mac Walters.
Освен това си спомням огромни изказвания как тази игра ще отговори на всички въпроси, включително и кийпърите. Е, не само че на никакви въпроси не отговори, ами зададе eдна камара повече. А въпросните кийпъри дори не бяха назовани поименно в играта...
Това ми хареса, от форума на BW:
Цитат:
Jeez, no. You just aren't getting it. Take Deus Ex's endings, for example. That's how you do it RIGHT. Each of the three endings has HUGE ramifications and lots of bad consequences, but each of them has its own important merits. They also explain what happens as a result, in detail. It also fits right in with the IP and the story so far, unlike ME3's.
ME3's endings were terrible in execution and so out of place. They're utter failures in terms of closure, detail, logic, internal consistency, intrigue, satisfaction, and CHOICE. The three endings are nearly the same with different colors. Hardly anything--including the core details of the endings--is explained before or after, and we're left wondering what the hell happened to the characters and the galaxy as a whole.
That, and these endings render your past actions largely meaningless, in a series founded on the principles of choice and seeing the consequences of those actions.
Публикувано на: 09 Мар 2012 14:44
Пак казвам Игра - 50 евро. DLC-та към нея...150 евро (по сегашна моя преценка). Обаче за да продадеш допълненията, най-добре да оставиш историята висяща и принудиш феновете да плащат, ако искат да получат своето.
От друга страна - слухът за Mass Effect MMO става все по-сериозен. Може би историята ще продължи да се развива там.
Firzen
Цар
Публикувано на: 09 Мар 2012 15:53
Spoiler for :
Аз нямам против Шепърд да се жертва, имам против Цитаделата-Катализатор да е AI шефчето на Рийпърите, което след толкова ходене по мъките да разкрие че основния конфликт на играта е
"ние, изкуствените интелекти, идваме и ви убиваме, за да не правите изкуствени интелекти! ЛОЛ!"
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения