Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 06:20
Jedi Knight написа: Draksis написа: Как ще кръстите своя Хоук? Изключая името Майк, де.  Тони ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 06:31
Моят ще се казва Michurin Hawke...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 08:20
Hawk-eye (Hawke) ^^
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 09:57
С готовите модели ли ще играете ? Аз мислех този път, или поне първото превъртане, да е с женска.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 10:10
Аз ще си поиграя към час, час и нещо с едитора, но после ще се пусна с Брадясалия. В тази игра действам както в случая с Mass Effect - накъмто стотина различни женски персонажи и един-единствен дифолт Шепърд. И ще го кръстя Майк, пък каквото ще да става. 
|
|
|
|
 |
Azathot
|
 |
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 12:21
Въпросче, че не следя достатъчно темата: Ще може ли да се импортват сейвове от първата част а ла Мас Ефект???
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 12:58
Ще могат. Много странно. Мога да постна съобщение с една емотиконка, но със седем букви - о, не, би било светотатство! 
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 13:57
Малко ми е чудно какво толкова ще се случи ако импортнеш сейв. Предполагам нещо от сорта на Изабела да каже "Срещнах се веднъж с Уордъна. И той/тя с още двама приятели прекара нощта в каютата ми." Хм, дали да не почна с името Titty за мъжки персонаж, а?  Не че ще има каквото и да е значение. Някой помни ли колко често срещахме малкото име на Шепард в Mass Effect? Смятам да мина поне една игра с default женски Хоуки. Моделът е сполучлив. Може само да го пипна лекичко тук-там  Но мъжкият ще е custom. Иначе само ме кара да се смея на вида му.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 14:06
Не можеш да модифицираш моделите по подразбиране.
|
|
|
|
 |
gogsss
|
 |
В момента играе: Minecraft
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 14:09
Що бе мене много ми харесва Гарет. Искам да пробвам Char creator-а,не знам но в първата игра героя ми стана много зле от към външен вид. Дано във втората да направят по-готини опций.
|
|
|
|
 |
Jedi Knight
|
 |
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 14:20
Аз ще играя с женски Хоук... някога... може би... Това, което ме отказа от идеята е: 1) Варик не е LI 2) Анимацията на ходене... Сериозно, кой ходи така?! 
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 15:14
Ходенето на жените е отврат. Все едно са правили "motion capture" на стриптизьорка и след това са увеличили скоростта на движение десет пъти. Draksis, да кажеш, че точно в игра като Dragon Age не можеш да модифицираш някой външен вид... тц, тц, тц. Аз в Origins на Кейлан му променях мутрата, та женския Хоуки ли ще се опре А в първия Origins опциите за създаване на герой бяха твърде, твърде малко. Само с модове се оправяше работата. Гледам, че в DA2 създателите даже са взели някои от идеите на модърите. Специално очите на FemHawke съм убеден, че са дошли като идея оттам. Единственият LI за FemHawke е Изабела, ако питате мен.  Елфът да бега по-далеч, че ще му се резнат "ошите".
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 15:37
Изключая модовете, Капо. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 22:33
Току що превъртях демото и не съм много очарован... Сякаш са направили даркспауните много по-многоброини , но в същото време и много по-лесни. Явно се е целяло някаква епичност ... Роуга ми се струва мега имба...И самата игра е доста по екшън ориентирана , което няма лошо , но все пак и се губи леко чара. И 1 въпрос - след или преди и колко години евентуално се развива действието в 2ката спрямо 1 цата ?
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 22:36
Играта ще обхваща период от 10 години, като първата година е успоредна на събитията от първата игра.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 22:49
Хм.... Тогава , след като е паралелно , а аз убих Флемет в 1вата и си импортна героя , дали ще се появи пак :Д
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 22:52
Ще се появи, защото действието в демото се развива малко след като Пазителят от първата игра напуска Лотеринг (стартовия град след Остагар). И всъщност не си убил Флемет. Само временно си й създал малко трудности.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 25 Фев 2011 23:09
Ясно  Мерси за бързият и адекватен отговор 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 26 Фев 2011 06:41
Rouge-a ти се струва мега имба, защото в началото, докато играеш преувеличената история, героят е на ниво 50, с умения, подкрепени с всички ъпгрейди. А играта е на Normal. Когато почнеш да играеш с Бетани и Карвър обаче, кръвта на роуга приятно спада... 
|
|
|
|
 |
I am Alive
|
 |
В момента играе: Modern Warfare 2 Multiplayer Only
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 26 Фев 2011 15:47
Ще я има ли Morrigan от първата игра!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|