Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 27 Сеп 2009 16:44
Мхм, гениален комбак! Малко псувни, още оправдания с мода (не разбрах какво общо има мода, ама карай!). Още малко псувни, и покана за 1в1 пак с псувни. Браво пич, типичният дота (или там нещо си) нууб си станал.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 27 Сеп 2009 17:02
Jorkataaa написа: Мхм, гениален комбак! Малко псувни, още оправдания с мода (не разбрах какво общо има мода, ама карай!). Още малко псувни, и покана за 1в1 пак с псувни. Браво пич, типичният дота (или там нещо си) нууб си станал. Ами тъй като си тъп като гъз ще ти обясня-ти казваш "Еми ти кво очакваш, в рандом 5в5 " .Някой да е казал,че мода е random?И я ми кажи,за чий кур ме псуваш като селски каруцар (а защо като всъщност) и ми вика,че съм нууб.Какъв извод само.Браво мамин златен нивото ти на интелигентност е -65% Та като сме тръгнали в тая посока-как разбра,че съм нууб или това е просто за да не ти е празно мнението като главата ти?
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 03 Окт 2009 13:44
Айде да правим отборна игричка довечера?! Аз викам в 9 да се съберем. Бтв, клана ни има ли си клан лийдър, и ако да, да адне Dexter29. Пишете, ако ше правим игра!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 03 Окт 2009 15:05
Клан лидера без да иска излезе от клана. Сега няма кой да добавя хора в групата...
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 03 Окт 2009 18:10
the_presator написа: Клан лидера без да иска излезе от клана. Сега няма кой да добавя хора в групата... Аз знам, че се изписа Уидоуа без да иска
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Окт 2009 14:49
Клана ни е разпаднат -> вече няма PCM пред ника ми бтв.Гледам,че Draksis,denik,Хикс и още няколко вече не я играят.Аз продължавам да я цъкам кефи ме и бтв преорднах и ще чакам да ми я доставят
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Окт 2009 18:09
Kerry King написа: Ами тъй като си тъп като гъз ще ти обясня-ти казваш "Еми ти кво очакваш, в рандом 5в5 " .Някой да е казал,че мода е random?И я ми кажи,за чий кур ме псуваш като селски каруцар (а защо като всъщност) и ми вика,че съм нууб.Какъв извод само.Браво мамин златен нивото ти на интелигентност е -65%
Oт кога нивото на интелигентност се измерва в проценти?Може ли да знам кой е човекът със 100% интелигентност?
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Окт 2009 19:12
Kerry King написа: Клана ни е разпаднат -> вече няма PCM пред ника ми бтв.Гледам,че Draksis,denik,Хикс и още няколко вече не я играят.Аз продължавам да я цъкам кефи ме и бтв преорднах и ще чакам да ми я доставят Деа, ми да правим нов. Бтв, я обясни процедурата около поръчката, как превеждаш парите и дрън-дрън, King OV Hell
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Окт 2009 19:16
Kerry King написа: Клана ни е разпаднат -> вече няма PCM пред ника ми бтв.Гледам,че Draksis,denik,Хикс и още няколко вече не я играят.Аз продължавам да я цъкам кефи ме и бтв преорднах и ще чакам да ми я доставят Пре ордъра не се ли изразява само в това да получиш онлайн акаунт? Или има някакви доставки и на дискове?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 12 Окт 2009 19:58
Поздрави от мрачна и дъждовна Англия на всички!!! Причината, поради която бяхте лишени от почти божественото Ми присъствие беше, че в стаята ми в общежитието няма нет. Гадно и тъпо, знам. Но неизбежно. Това първо. И второ, как тъй ще съм спрял да играя HoN, бе? Лудаци, продължавам си с пълна пара, обаче трябва да я играя от компа на братлето, щото в неговата стая има нет. Супер, а? Ядосан съм обаче, понеже от 1600 PSR-a ми падна бързо-бързо на 1517 заради тъпаци. Всяка игра бе, да еба, вчера загубих пет поредни игри заради leaver-и или заради неориентирани нехранимайковци. Просто съм се побъркал. Както и да е, на мен все още ми стои [PCM] пред ника. Ако ще правите нов клан обаче, ме уведомете, че барем се джойна и аз.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Окт 2009 12:09
Dexter написа: the_presator написа: Клан лидера без да иска излезе от клана. Сега няма кой да добавя хора в групата... Аз знам, че се изписа Уидоуа без да иска Да бе да го еба! Това за статовете и за отписване от клана са точно едно под друго и когато го натиснеш дори не те пита дали искаш да напуснеш. Гадно са го направили. Бтв скоро започвам отново да играя. И който иска Invite да казва, че имам 2-3 вече. Също така не виждам тема за League of Legends, що така? И за неш имам 5 Invite-а ако някой иска.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 13 Окт 2009 18:53
Мисля, че Шерифа беше направил тема за нея. Аз се чудя дали да не мина на нея след като я направят платена ХоНа(и докато си събера пари де ), ама може да метнеш една покана на vstalkera@yahoo.com
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Окт 2009 21:49
Хора [PCM] пред никовете още си стои Обаче аз съм лидера Който иска да се присъедини -> [PCM]Suzumaki
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 14 Окт 2009 21:51
Гиро мекицата написа: Kerry King написа: Клана ни е разпаднат -> вече няма PCM пред ника ми бтв.Гледам,че Draksis,denik,Хикс и още няколко вече не я играят.Аз продължавам да я цъкам кефи ме и бтв преорднах и ще чакам да ми я доставят Пре ордъра не се ли изразява само в това да получиш онлайн акаунт? Или има някакви доставки и на дискове? Доколкото разбрах получаваш дискове и оригинален CD-Key за акаунт или нещо такова @Dexter-чрез PayPal се превеждат парите.А как ще си я взема обаче не знам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 15 Окт 2009 13:10
Dexter написа: Мисля, че Шерифа беше направил тема за нея. Аз се чудя дали да не мина на нея след като я направят платена ХоНа(и докато си събера пари де ), ама може да метнеш една покана на vstalkera@yahoo.comГотов си. И я ме вкарайте пак в клана.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 15 Окт 2009 13:20
ника ти беше Syzyty нали?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 15 Окт 2009 13:22
Kerry King написа: ника ти беше Syzyty нали? Да и благодарско.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 15 Окт 2009 18:11
И аз благодаря. Тъй, значи за клана-вкарайте Dexter29 и SaberFury. И дайте в събота да направим една игричка
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 15 Окт 2009 18:14
Прибавете и Lord_Vampire. Навит съм за събота
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата DOTA или Heroes of Newerth Публикувано на: 16 Окт 2009 12:26
При преордер единственото което получаваш е щит ( иконка ) пред името в играта. Когато изтрият всички бета акаунти твоя остава , статсовете се ресетват също , това е. Не знам кой малоумник го измисли това че получаваш дискове и прочие глупости. Имаш право да си смениш един път името ако си предплатил играта. Струва 30 $ и може да се плати с дебитна или кредитна карта.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|