Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 08:36
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 11:22
А честито, не може да се импортва лице на Шепърд, създадено в ME1.  Дава грешка. Има някакви завъртяни начини да получиш приблизително подобие, но май ще се изгражда от нулата. Тъпа работа. Дано играта компенсира някак началното раздразнение.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 11:36
до ся си играх да му правя фейса наново, доста тъпо че не ще да го импортне
играх малко и за сега всичко е просто вървене напред и кътсцена след кътсцена графиката е все едно играя двойката, не виждам никакви промени - пак същите НАСРАНИ текстури
единствено ме интересува да има яка история
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 11:57
Тагвайте си сполейрите плийз.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 11:58
Stylized Corpse написа: играх малко и за сега всичко е просто вървене напред и кътсцена след кътсцена
То и първата и втората игра са изцяло в този стил. Промяна не се очакваше  Историята е горе-долу ясна още от ME1. Мен повече ме интересува как визуално са наредили нещата и дали събитията създават усещането за "epic final showdown". ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 15:25
Не че я прави по-малко яка, ама наистина не очаквах да е чак толкова Mass Effect 2.1
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 15:34
[04:07:59] [x]dido: колко ми е тъжно [04:08:06] [x]dido: излезе RELOADED на Mass Effect 3 [04:08:18] [x]dido: но преди това искам да преиграя първите два за трети път [04:08:24] [x]dido: че съм ги забравил [04:08:46] [x]dido: но откакто ми сложиха по-слабо видео на компа в Русе [04:09:03] [x]dido: това ще е възможно за първите две, но тройката сигурно ще я играя на лоу, а не ща [04:09:17] [x]dido: отделно, че трябва да имам поне месец за трите игри [04:09:19] [x]dido: тоест лятото [04:09:29] [x]dido: но ако работя в софия -> йок [04:09:48] [x]dido: и като цяло съм тъжен и нещастен [04:10:04] [x]dido: и ще стана завистлив, щом ерик почне да я играе story of my life 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 17:29
Ток да ги удари всички работили по играта !Бива бива подигравка ,ама чак такава не очаквах.Все си мислех че демото е орязано нарочно и играта ще е "друга бира" но уви.За историята няма да говоря тъй като съм на прекалено ранен етап от играта ,а и за да не разваля нечий кеф със спойлери.
Технически играта е зле.По зле от двойката дори (която също не беше кой знае колко добре).Дори на 1080р с абсолютно всичко на мах играта изглежда постна ,текстурите са все така нискодетайлни ,а на моменти дори обидно грозни за игра от 2012 с такива претенции.
Field of View е толкова нисък и дразнещ че те заболява главата ,като се добави и липсата на опция за прибиране на оръжието ужаса става пълен.Имам чувството че играя с постоянно включен zoom ,доста дразнещо поне за мен.
"Обогатената RPG система" е пълно отбиване на номера ,личи че добавените ДВА(!!!) скила са сложени ей така между другото колкото да не е без хич.Идеята с подскиловете е недомислена и нелогична.
Диалозите са безобразно опростени ,Шепърд си говори с останалите както си му е кеф и грам не му пука че вие имате да кажете нещо по въпроса.Някак не е нормално в RPG да можеш да избираш една на всеки двадесет реплики.
Засега не съм впечатлен особенно ,напротив.Играта все повече прилича на безмозъчен конзолен шуутър ,отколкото на поне среден клас RPG ,жалко.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 18:02
Btw, за това с репликите на Шепърд е хубаво да провериш кой моуд на играта си пуснал, понеже имаше три - един екшън, в който диалозите са сведени до минимум, един нормален и един с опростени битки и пълни диалози.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 18:18
Аз съм с импортнат герой и нямах опция да избирам между трите мода.Предполагам че когато си импортнеш стария сейв автоматично ти пуска Role-Playing mode.Пробвах и с нов герой с пуснат РП мод ,същата работа.Явно просто са решили да ограничат репликите.В момента по-скоро избираш насока на разговора (парагон/ренегейд) ,отколкото да имаш реално възможността да си избираш репликите.
|
|
|
|
 |
gambit_12
|
 |
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 06 Мар 2012 21:47
Haters gonna hate
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Мар 2012 03:44
Мислех да си я купувам тая игра...
Няма.
Кур за BioWare.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Мар 2012 05:09
Играта макар да е орязана до безобразие, пак си струва да се изиграе заради историята и героите, които както във всяка друга МЕ игра са от изключително високо ниво.
П.С.: Задава се Mass Effect аниме, prequel на 3
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Мар 2012 08:28
Аз лично нямам никакви оплаквания към момента, дори напротив. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
gambit_12
|
 |
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Мар 2012 10:14
Едно въпросче. Петък ми пристига 3ката - нормалния едишън и виждам в замунда се подвизават някви dlc. Понеже не искам да давам 10$ за една мисийка ви питам дали н6 ще стане ако ги сложа на оригиналната или да не рискувам по-добре
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Мар 2012 11:19
Да ти кажа, по-добре не рискувай - все пак е само крак. Все нещо ще стане, това е сигурно, макар и да не знам какво точно. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Мар 2012 12:57
ex1s7 написа: Играта макар да е орязана до безобразие, пак си струва да се изиграе заради историята и героите, които както във всяка друга МЕ игра са от изключително високо ниво.
КАКВИ ГЕРОИ БЕ АЛО Оная простотия че ше се "наблегне на отношенията с героите" трябваше да означава, че ще има повече диалози с тях. Оказа се че диалозите може и да са по-малко (къде е Ашли бе?). Значи наблягането на отношенията означава просто, че вместо 12 персонажа като в предишната игра, ше имаш само 5. ВЕЛИКО! Тези които са се интересували от играта преди да излезе... са видели абсолютно всички яки моменти в играта. Като онези тъпи филми, които в трейлъра си съдържат най-интересните неща, а останалото е боза. Ок, смениха музикантите, ама не разбирам защо в някои доста драматични моменти въобще няма музика. Всички знаем, че се осраха с 2-ката, и всички се надявахме 3-ката да е нещо епично. А 3-ката е някъф ъпдейт на 2-ката. Сложили мисии с фенерче. Ето ви нова игра. Браво! Дано сюжета поне има приличен завършек, защото останалото е голямо разочарование...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Мар 2012 13:26
Как къде е Ашли? Ако трябва да съм честен, към момента в екипажа имам повече нови персонажи ( Джавик, Вега, EDI дори в това число мога да сложа и Ашли, понеже тя предната игра беше с едно камео и толкоз) отколкото стари ( Лиара и Геръс), а определено по всичко изглежда, че ще се появят още една камара други. А сиренето в някои реплики.. Priceless.
|
|
|
|
 |
Capo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Мар 2012 13:52
Пойграй малко повече от два-три часа и ще получиш и Ашли  Как ще са само 5 персонажа? Джавик, Вега, Гарус, ЕДИ и Лиара ги получаваш още в самото начало. После събираш оцелелия от Virmire и Тали. Може и други да изскочат нататък. Има временни спътници и нови персонажи на борда.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 3 Публикувано на: 07 Мар 2012 15:06
аве момчета снощи играх малко и ми се стори че са го направили малко вървиш напред и трепеш и тук там някоя кът сцена(по скоро 60% от играта) каде е ехплореишъна каде са разговорите с др. герой каде е рпг елемента искам да се разкарам из Нормандията МАМА МУ ДЕБА 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|