Автор |
Съобщение |
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Яну 2010 11:56
Мне, two weapon съм. Почнах нов просто. /dual wield/ Малко е гадно защото ползвам Алистър за танк а всички скачат на мен защото се движа най-отпред. Ама се оправям, в момента съм в the circle of mages.
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Яну 2010 12:48
Тва новото ДЛЦ го минах за нула време, немам тръпение март месец за експанжъна. И само на мене ли армор сет-а на Cailen ми се струва малко безсмислен ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Яну 2010 13:33
Разграничавайте Dual-Wielding и Two-handed weapons.
EDIT: Така вече по-може. До 38 на Dexterity, другото го запази като за воин с двуръчни оръжия.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Яну 2010 15:58
Навъртях 15 часа игра, наистина си заслужава. Обаче има някои неща, които ме тормозят. Значи партито ми е следното: Зевран, Алистър и Уейн. Обаче Зевран няма вдигнат скил за отваряне на ключалки (за разлика от Лелиана). Предпочитам да вземам него със себе си, но на този етап е губещо. Има ли начин като не го вземам по някое време все пак да си вдигне скила? Сега изпълнявам куеста за The urn of the sacred ashes. и меджудоугото DLC-тата безлатни ли са?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Яну 2010 17:07
Ако играеш оригиналната версия, не, не са безплатни. По 7 долара всяко.
А ако не вземаш Зевран със себе си, той ще си вдигне опита, да, но талантът му Deft Hands няма да се вдигне сам, ще трябва да хабиш точки за него.
Което прави цялата далавера с него малко по-трудна. Лично аз ти препоръчвам да взимаш със себе си Лелиана, Зевран и Уин, като качваш на Лелиана Deft Hands, а на Зевран бойни таланти. Използвай воина си като танк с Taunt и Threaten, и я лекувай с Уин. Винаги позиционирай Зевран зад враговете, и ги бий отдалече с Лелиана, като й екипираш някой хубав лък.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Яну 2010 21:10
Draksis написа: Ако играеш оригиналната версия, не, не са безплатни. По 7 долара всяко.
А ако не вземаш Зевран със себе си, той ще си вдигне опита, да, но талантът му Deft Hands няма да се вдигне сам, ще трябва да хабиш точки за него.
Което прави цялата далавера с него малко по-трудна. Лично аз ти препоръчвам да взимаш със себе си Лелиана, Зевран и Уин, като качваш на Лелиана Deft Hands, а на Зевран бойни таланти. Използвай воина си като танк с Taunt и Threaten, и я лекувай с Уин. Винаги позиционирай Зевран зад враговете, и ги бий отдалече с Лелиана, като й екипираш някой хубав лък. драксис. баси човека си . ти си направо dragon age wikia
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 14 Яну 2010 22:18
Не, той отговаря по-изчерпателно от нея. От сега да му кажа едно благодаря за досегашните и предстоящите съвети 21 часа, колко бързо лети времето Вече са 27 Останаха ми само джуджетата преди Landsmeet-а, Нали играта няма да свърши скоро? Можеш ли да продължиш да играеш след като убиеш Archdemon-а? Тая игра май ще ми преебе срочните оценки, деба
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 15 Яну 2010 21:06
Я почакай.
Минал си Урната, Бресилианската гора, Редклиф, Кръга на маговете, Денерим и сега отиваш при джуджетата? За 27 часа?
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 15 Яну 2010 21:10
В Денерим нямам съществен куест май. Иначе да, така излиза. Просто играя на easy и битките минават леко и гладко.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 15 Яну 2010 21:34
Изход написа: В Денерим нямам съществен куест май. Иначе да, така излиза. Просто играя на easy и битките минават леко и гладко. аз играя на нормал, играл съм 22 часа и съм добавил само маговете и съм минал урната, +side quests +dlc +убих флемет (това беше най-трудното)
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 15 Яну 2010 21:37
Аз убих флемет и драгона по време на куесета с урната беше много по-труден. Иначе и аз минавам странични куестове и се мотая много. И все пак можеш ли да продължиш след края на главния куест? Защото сега искам да видя историята как ще се развие, после да мина DLC-тата и страничните куестове.
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 16 Яну 2010 10:48
Имам малко ламерски въпрос, по-конкретно към Драксис. Ако тръгнеш да инсталираш пиратски DLC-на на оригинална версия, нали няма опасност да ти се прецака играта? ПС. Песента при кредитите е невероятна!
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 16 Яну 2010 17:03
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 16 Яну 2010 17:13
This is War.Относно DLC-тата - не бих те съветвал. AnyThinG4U, допълнителна информация? Да си слагал модове, пачове, DLC-та, пиратска версия, оригинална версия, да си включвал конзолата?
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 16 Яну 2010 17:18
Draksis написа: This is War.Относно DLC-тата - не бих те съветвал. AnyThinG4U, допълнителна информация? Да си слагал модове, пачове, DLC-та, пиратска версия, оригинална версия, да си включвал конзолата? пиратска весия, мода да мога да си ресна скиловете и длцтата и съм с последния пач EDIT: сега се сетих какъв идиот съм. ще почна отначало. забравих да осовбодя стен. има ли начин да го добавя без да почвам отначало? EDIT2: WTF?? оправи се като включих звука
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 16 Яну 2010 17:26
Тогава всичко е наред.
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 16 Яну 2010 18:00
имам 1 стара сейвка. ако играя от нея и добавя стен, когато играя с нормалния си сейв той в партито ми ли ще бъде или не?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 16 Яну 2010 18:24
Не, освен ако не заредиш тая стара "сейвка" и не почнеш да играеш само от нея.
Все пак, мога да ти кажаш и как да включиш чийтовете, за да го добавиш, но добавянето на конзолата може само да ти развали кефа от играта. Аз я включих едва след петото ми преиграване и така не си счупих удоволствието.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 16 Яну 2010 18:29
и все пак можеш ли да продължиш да играеш след като убиеш archdemon-а? И губиш ли нещо ако продължиш чак след него?
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 16 Яну 2010 19:06
Draksis написа: Не, освен ако не заредиш тая стара "сейвка" и не почнеш да играеш само от нея.
Все пак, мога да ти кажаш и как да включиш чийтовете, за да го добавиш, но добавянето на конзолата може само да ти развали кефа от играта. Аз я включих едва след петото ми преиграване и така не си счупих удоволствието. аз вече я врътнах веднъж с маг, ама ся с война е по-готино. аз много не го използвам стен ама плс кажи как да го адна EDIT: от къде да си купя хубав меч за 2 ръце
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|