Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 05 Дек 2011 20:38

Theron Fears написа:
Като цяло липсва магията в тази игра. Спомянм си в Обливиън съм влизал в картини на стена, вътре света е бил наистина сякаш с маслени бои нарисуван; бил съм дънжън, в който всички предмети са нереално големи като маси, столове, шкафове (кракът на стола беше долу горе с височианта на героя) и други такива, поне засега в Skyrim не съм попадал на такива места.

Да... в онзи куест с художника и още куп други приказно откачени куестове и една епичност в историята, колкото и клиширана да беше. А тук само света е красив... но скоро ти писва да те размотаваш в него просто така безцелно, независимо, че е огромен и красив... а там, просто не писваше, не знам защо и все още понякога го правя и се размотавам. Само ако бяха изчакали поне още една година и да се потрудят малко повече над главната история и страничните куестове, не само върху света, цена нямаше да има тази игра. Просто и липсва онази разчупеност, да те удивлява винаги приятно, не само с красивите си гледки. Липсва и... нещо, което просто ми се изплъзва, дори след толкова часове игра, но просто го няма и със всеки един час тази липса се чувства все по ясно.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2011 22:17

Мен много бързо ми писна, но не заради тези неща, ами защото трябваше да отделям време за глупости като обикаляне из различни магазини, правене на стотици видове поушънки дето трябва да прочетеш всяка една какво прави преди да я продадеш. В един момент се оказвам пълен с един безкраен списък поушънки и докато продам ненужжните предмети са минали 15 мин и вече ми е писнало. Бавното организиране на инвентара също можеби допринесе да ми писне играта бързо. Интересно ми е да, но просто не мога да седя като луд и да продавам поушънки.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2011 23:08

ХАхаха, е кой те кара да го правиш? Аз не правя, нито продавам, само си купувам колби.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 00:07

Ми приемрно влизам в някво селце и докато си разпродам всичките боклуци трябва да влеза не в 1 а в 3 магазина. Ако тръгна да търса колби да си купя още време се губи, а пък като си отворя торбата за да видя коя колба да изпия и вече ми се натиска алт и ф4 понеже се отвяря някв безкраен списък с колби и като почна да чета коя кво прави минава полвин час докато минат всички.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 00:17

аз продавам сички боклуци на ковачите, разликата в цената не си струва да обикалям.
тъшака на някои села не си личи къде са ковачите и ги пропускам, пък всеки продава по нещо спец, добре че на повечето ги намирам по огнището

Spoiler for :
има ли откъде да си купя/открaдна ebony battleaxe? че не ми се вдига ковачеството толкова бързо

абе тая мисия с изоставената къща в рифтен. мъкнах се като бесен, накрая взех някъв нещастен боздуган, ама ми дават за него добра цена. с тоя от къщата имам ли работа по-нататък в играта, че да не е трябвало да го продавам или няма проблем?

кое ви е любимото оръжие ве?

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 06 Дек 2011 01:27

^^^^^^
Spoiler for :
Draugr Overlordите пускат ебони брадви(аз си бях взел точно от такъв)
Иначе бях обяснил, как се вдига блексмитинг възможно най-лесно и евтино.

Изоставена къща в Рифтен !? Не е ли Маркарат ? Ако е това, значи си взел мейса на Молаг-бал : даедрик артефакт и страшно силно оръжие.

Любими оръжия са ми nightingale blade, wabbajack и на The companions брадвата.

Абе има ли начин да се вземе куеста за ебони блейд, след като си минал мисиите със Стормклоук и йарла на Драгънсрийч е в Солитюд. Пробвах се, ама единствено мога да го питам къде са му келеметата и толкова.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 02:04

Е как да продам всичко на ковачите, трябва да обиколя 5 села за да си продам ненужните боклуци. За поушънките според мен е много лошо решение да има толкоз поушънки навсякаде в тази игра. Незнам дали се отказах от играта защото бях напушен, но само си спомням че повече сабирах разпиляни поушънки в подземията от колкото да се бия с врагове. Това е играта не само с най-много видове поушънки, ама и с най мнгоо сабиране на поушънки. Значи аз играя така влизам в празна стая и сабирам поушънките които са разпиляни из нея по рафтове и маси. След това влизам в стая убивам 1 противник за 10 секунди и продължавам 10 мин да сабирам поушънки. Ебаси поушънките ебаси чудото а дори не ги ползвам. На сивко отгоре като гепа алхимиеска маса и правя още 100 поушънка и после трябва да обиколя 25 села за да ги продам. Абе това с поушънките е много зле реализирано в тази игра, разваля кефа.

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 06 Дек 2011 02:56

Eми пич, кой те кара да ги събираш !?! Аз ако не търся нещо специфично, въобще не им обръщам внимание.

Впрочем разбрах как става работата с Ебони блейда. Трябвало 1во да говоря с ханджийката в Уайтрън.
Има ли начин мечът да се подсили ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 03:09

Е поушънки бе бате. Разбирам билките да не ги сабирам, ама поушънка на всяка игра като видя я взимам. Щеше да е яко ако си личаха яките поушънки от далече, ама така ми е мега тъпо навсякаде поушънки и аз сабирам като луд поушънки вместо да играя. Трябва някв скил да измислят в тази игра да ти показва яките предмети да светят от далече, че иначе трябва да се приближавам да го огледам да прочета кво пише да реша дали ми трябва и то ми писне да играя ебаси. Аз за това обичам пинт енд клик инвентари с квадратчета, дето всеки предмет заема място. Така се решава проблема с стотиците предмети дето носиш в себеси и само те затормозяват. Разбирам да носиш 25 предмета ок, ама аз сигорно имам 1000 неща. Те като тежът по 0,1 и аз като дигам на стамина бате и инвентара ми се превръща в пълна депресия. По изчистен и малак инвентар и по-малко поушънки, на тия трябва някои да им обясни какво е геимплеи. Не ми допада да рова из хиляди предмети в инвенатри магази и алхимични лаборатории.

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 06 Дек 2011 03:48

iddqd написа:
ама поушънка на всяка игра като видя я взимам

blackmaster написа:
Eми пич, кой те кара да ги събираш !?!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 04:17

Е за кво са ги сложили, ако не да се взимат?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 04:59

За да ги вземеш, ако наистина считаш, че ти трябват. :D По твоята логика излиза, че трябва да взимаш всяко оръжие, кофа, клон или боклук, който видиш, иначе за кво го има. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 08:51

hyper1 написа:
За да ги вземеш, ако наистина считаш, че ти трябват. :D По твоята логика излиза, че трябва да взимаш всяко оръжие, кофа, клон или боклук, който видиш, иначе за кво го има. :lol:

+1
ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 09:14

http://www.youtube.com/watch?v=G0zXRQtfJ_k

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 11:07

Theron Fears написа:
http://www.youtube.com/watch?v=G0zXRQtfJ_k

Точно заради това не се занимавам и с Alchemy - Smithing + Enchanting + мод за повече пръстени и амулети, поне според мен, е достатъчно печеливша формула за успешна игра на Master. :D

Боздуганът на Molag Bal действително е едно от най-силните дедрически оръжия в играта, особено ако си развивал Enchanting и имаш Soul Squeezer и Soul Siphon. :lol:

iddqd, бате, има мод (Rich Merchants се казва), който променя базовите 750-1000 жълтици, с които всички търговци разполагат, на 10000. Ужасно полезен. :wink:

Като цяло препоръчвам на всички ви редовно да преглеждате Skyrim Nexus, тъй като всеки ден излизат фиксове за разните недомислици в играта, корекции на анимации, пакети с хай-рез текстури и всевъзможни други приумици. и олигофрении :)

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 11:44

е как бе идяде
аз като намажа някой форт близо до град и ограбя всичко(оръжия, брони, пръстени, артефакти) и като съм олекнал малко от ползваните поушънки за кръв и риби + че съм със steel boots of lifting, не мога да нося повече и отивам при ковача. в по-стебилните градове ковачите имат над 1000 злато и си разтоварвам при тях всичко, което не ми трябва. кви градове обикаляш, че да разтовариш не ми е ясно

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 11:54

абе не е като да не е досадно верно с това 500-700-1000 злато при търговците ( и то само при ковачите ), ама ако се дигне оня пърк за инвестициите, нещата се подобряват.

И аз пак не мога да го разбера защо е ЗАДЪЛЖЕН да обира всички колби. Нещата просто са разхвърляни навсякъде, пълно е с предмети, окачени оръжия, боклуци и кво ли не, сложени са за ДЕКОР повечето, да създават жива атмосфера, а не да са боднати само на някакви ''ключови'' места. Това е чара, мене ако питате. И за чий кур ще обира всички колби, просто щото ги има наоколо, не знам.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 06 Дек 2011 11:59

Аз също обирам всички колби, но никога не съм имал проблеми с това, а по - скоро с обирането на армори и то хеви най - вече, затова просто в един момент спрях да претърсвам всяко едно тяло и си продължавам напред. Инвестирането в някой търговец със перка също помага. Изобщо някой от минусите са по - скоро субективни и дразнят само играчи, които имат определен стил на игра. Ако наистина някой е свикнал да обира всички колби, тази игра е пълна с тях и в един миг това наистина може да се превърне в много дразнещ проблем, но отново повтарям, това зависи само от играча и навиците му.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2011 12:55

Знаете ли как да си запълня "силата" на оръжията ми? :lol: Имам брадва, която трябва да подпалва всичко, но не иска, сега използвах някакъв staff on fire и той се изтощи.

Профил

Публикувано на: 06 Дек 2011 13:15

Със Soul Gems.

А играта е достатъчно лесна, за да се мине на Adept без нито една колба, за какво ги събирате, не знам.

Дори на Master ще ти трябват максимум две колби за тежка битка, просто не си заслужават.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com