Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 07 Мар 2010 23:40
Супер, че може да си глася цвета, че от червено и зелено вече ми иде да повърна.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 07 Мар 2010 23:49
Хехе... Ето и линк към самия Лончър ( мисля ) : http://darkblizz.org/Forum2/sc2-tools/s ... selection/Бтв, вече не цъкам СК 2, така че не съм опитвал т'ва.. надявам се да можете да се оправите и сами.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 07 Мар 2010 23:58
И аз, не съм го играл от 5.1 версията ама тва ше го пробвам.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 08 Мар 2010 00:02
Как да ъпдейтна играта към новите версии и евентуално ако го направя, лаунчърът от Замундата ще продължава ли да работи?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 08 Мар 2010 00:06
Andrey358 написа: Как да ъпдейтна играта към новите версии и евентуално ако го направя, лаунчърът от Замундата ще продължава ли да работи? В папката на играта има иконка StarCraft II - натискаш я и ако има нов пач ще се свали автоматично точно като при WoW. За ланчъра виж горноя линк на Хами - там е обяснено как да се направи.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 08 Мар 2010 01:30
Andrey358 написа: Как да ъпдейтна играта към новите версии и евентуално ако го направя, лаунчърът от Замундата ще продължава ли да работи? Ако си с LazyLauncher(2), просто overwrite-ваш файла за AI-то и си готов да цъкаш на новото!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 08 Мар 2010 14:29
Хамелеон , я сподели как сменяме цветове, компютри етц... с новия пач, че не я намирам тази опция. С lazylauncher съм и 6.1 АИ.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 08 Мар 2010 14:45
Лейзи и АИ-то не са достатъчни, мисля, че ти трябва този лончър : http://darkblizz.org/Forum2/sc2-tools/s ... selection/ Не съм изпробвал, но всичко си върви, в темата трябва да е описано с подробности в 1-вия пост
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 08 Мар 2010 16:15
Ти нали изтри играта бе
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 08 Мар 2010 16:16
Vermic написа: Ти нали изтри играта бе Да, споменах го поне 1-2 пъти нагоре.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 08 Мар 2010 17:23
Що така........ на мен ми е супер интересна и зарибяваща. Близард никога не съм ги харесвал, но играта си е върха. При това още в бета вариант.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 08 Мар 2010 17:25
DJ Cat написа: На мен ми е супер зарибяваща. При това още в бета вариант. Точно заради това...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Мар 2010 15:13
*bump* http://darkblizz.org/Forum2/ai-scripts/ ... al-thread/Версия 6.1.1 излезе -> Цитат: 6.1.1: - "StarCrack AI V 6.1.1" message fixed regardless of loader. - AI expansion code tweaked.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Мар 2010 15:27
Този лаунчер е по-добър http://darkblizz.org/Forum2/sc2-tools/s ... -launcher/Има малко по приятен дизайн и работи и на картите, които се отваряха с lazy launcher. Но повече хора имат проблеми с него, вкл. и аз
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 09 Мар 2010 16:14
Мда, видях, че има няколко лончъра, но изобщо не съм запознат с новините вече.. :/ Ако някой има жив интерес към постоянния напредък да влезе в мирката : Цитат: IRC:
/server irc.synirc.net
/join #sc2
/join #sc2bg Препоръчвам тоя сървър, щото не е препълнен..
|
|
|
|
|
fizo
|
|
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 12 Мар 2010 11:56
Като, че ли съм малко разочарован от играта. Очаквах много повече нововъведения, а те са я направили като старата само с по хубава графика и добре анимирани юнити. Силно се надявам това да не е финалната версия и да видим още много нови единици,сгради и тактики който да можем да прилагаме. Сега играта ми се вижда доста бедна и ми омръзна бързо. Омръзна ми бързо защото тази игра съм я играл 10 години и в новата и част не намирам почти нищо ново :/ Баси за 10 години разработване можеха поне една нова раса да направят... Добавили общо 10 нови единици и сгради и направили хубава 3д графика и хайде готов е новия старкрафт ...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 12 Мар 2010 12:15
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 12 Мар 2010 22:02
fizo написа: Като, че ли съм малко разочарован от играта. Очаквах много повече нововъведения, а те са я направили като старата само с по хубава графика и добре анимирани юнити. Силно се надявам това да не е финалната версия и да видим още много нови единици,сгради и тактики който да можем да прилагаме. Сега играта ми се вижда доста бедна и ми омръзна бързо. Омръзна ми бързо защото тази игра съм я играл 10 години и в новата и част не намирам почти нищо ново :/ Баси за 10 години разработване можеха поне една нова раса да направят... Добавили общо 10 нови единици и сгради и направили хубава 3д графика и хайде готов е новия старкрафт ... Toва е което феновете искат. Star Craft е прекалено велика игра и има прекалено много фенове, за да могат Близард да си позволят да правят прекалено много промени. Аз лично се кефя повече на общите неща със старата игра отколкото на новите. А и всъщност като се замислиш нововъведенията са си доста и коренно ще променят стратегията и геймплея, особено с тези юнити, които могат да се движат навсякъде.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Мар 2010 00:24
Добре някои може ли да конкретизира какво толкова е очаквал като нововъведение в Star Craft 2 , че да е толкова разочарован. Освен нова раса , друго не виждам като варянт. Подкрепям Андрей в тезата че Blizzard не рискуват много с "НОВИТЕ' неща. Все пак говорим за 12 годишна слава на игра, която не слиза от ТОП-вете. Естествено, че няма да вкарат въведения, които да променят коренно играта, та да няма много общо със предшественика си Има достатъчно нови нещица kakto i такива , които не сме видели със сигурност, тъй че не бързайте със заключенията играта ще да е повече от обещаваща
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 14 Мар 2010 01:54
Играта е пълна с иновативности и е подобрена от всякъде; който не е съгласен може да ми лигави бабаняка.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|