Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 22 Фев 2011 21:38

Dr.Falus написа:
Еднообразна...не бих казал(поне аз нямам такива спомени).Но се повтаря доста-това признавам.Но на мен винаги ми е било приятно да я слушам-просто се бях потопил дълбоко в атмосферата на играта,а нежната музика допринасяше допълнително за атмосферата.

P.S За тези трите ти говоря и аз....те наистина ми харесаха и сега като си ги пусна..ехх спомени ей... :)

Точно, на мен това ми е най-голямата разпра със саундтрака - в сравнение с тези трите, които и ти, и аз обичаме, другите съвсем не звучаха на място.

Пусни си (ако имаш саундтрака, де) The Betrayal и Join the Grey Wardens - ще откриеш, че има почти еднакво звучене на едни и същи нотки на рог и в двете. Или To Kill an Ogre и Challenge an Archdemon - няма голяма разлика в това как звучат.

Повярвай ми, на първо слушане не се усещат приликите, и музиката наистина ти звучи епична. Но когато си слушал все същите изтерзани тонове вече 15 playthroughs, и наистина почнеш да ги усещаш, тогава почваш и лека-полека да се дразниш.

Все пак, можеше и по-добре. Не казвам, че е зле, казвам, че можеше и по-добре.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Публикувано на: 22 Фев 2011 21:49

Със сегашната скорост след 30на минути ще се е свалило, кат го изиграя ще коментирам :D

Z-Rock

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 22 Фев 2011 22:09

~47 minutes remaining.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2011 22:12

Инсталирано и чакащо. Ще се чуем пак по някое време :D

П.П. Мале, мале, мале, малеееееейййййййй... Ако така оставят Бетани, както е показана в демото...Draksis, ти ще си последният, който да се оплаче от нея :D

Профил

Аватар
В момента играе: Minecraft
Публикувано на: 22 Фев 2011 22:34

Пробвах го и мисля че е много добре! :)
Има повече екшън и играта става много по забързана.
Оръжията са направени много по епично,много повече от старите.
АА Изабелааа.......
Кво ще я правя когато излезе цялата игра! :D :D
А пък на джуджето арбалета кърти от всякаде!
Доволен съм от демото каквото и да казвате. :)

Профил

Публикувано на: 22 Фев 2011 22:36

Capo написа:
Инсталирано и чакащо. Ще се чуем пак по някое време :D

П.П. Мале, мале, мале, малеееееейййййййй... Ако така оставят Бетани, както е показана в демото...Draksis, ти ще си последният, който да се оплаче от нея :D

Това са преувеличенията на Варик. Истинската Бетани е с бюст на 12-годишна.

Въпреки че сега се сетих... лоли! :shock:

Хм. Почнах да я виждам в друга светлина... :P

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 22 Фев 2011 22:42

Демото ми хареса, но при положения, че нямах огромни очаквания към него. Всички с такива могат да се разочароват. Интересно ми е да видя графиката на макс обаче, въпреки, че не тя е най - важната. Битките не са толкова разочароващи, въпреки, че движенията изглеждат някак дървени, а и самото начало можеше да е къде къде по " атмосферно". И все пак не мисля, че играта е крачка назад, по скоро една мъничка напред.

Профил Skype

Публикувано на: 22 Фев 2011 23:24

Няма ли кой да сложи край на мъките на котарака диджей, момчето само се излага със всеки пост. Вече не знам, кой от двамата е по-прост котарака диджей или уиндоумейкъра...

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 22 Фев 2011 23:31

Draksis написа:

Не? Това е истинската Бетани, и бюста й е повече от задоволителен...
Към демото - силно съм разочарован от диалога. Няма никаква драма, никаква истинска емоция, всичко ми звучи кухо...
Бойната система обаче ми харесва доста :)

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2011 23:33

Изиграх го демото преди малко и съм доволен. Пуснах се женски роуг ( в демото може само с hawke варианта ) и впечатленията са ми следните :

(има спойлери)

Графиката е добра, от близо е малко грозновата, но и монитора ми е голям, а дх10 и 11 настройките не работеха в демото.
Музиката се ядва, но въобще не й обръщах внимание. И в първата част не съм.
Интерфейс - запазен в общи линии, не се притеснявайте. Няма нужда да се натиска esc за да се влиза в инвентара, примерно. Всичко ''старо'' си е там.
Битките ми бяха приятни, но не знам дали няма да ми писнат да са такива за цялата игра. Въпросното тресене на екрана при нанасяне на удар го има, но не дразни особено. Има динамика и касаплък, даже ми прави впечатление, че роуга прави insta kill нещица на първите darkspawn-ове, което е в ущърб на трудността, но по-нататък не ги режеше на 2 с тоя backstab. Обаче с едно друго умение пръскаше хора от раз. Както и да е, накрая с трите роуга наоколо - аз, Варик и Изабела, стана мазало. Даже съм ви приготвил един шот в стил матрицата - http://i54.tinypic.com/2dtajpd.jpg :D
Само за справка - не можете да играете с Изабела , тя просто се мотае с вас.

В момента единственото нещо, което искам от играта, е да има яка история. Всичко останало е ''на ниво'' или крачка напред.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2011 23:37

Draksis написа:

Ти май нещо 12-годишните ги гледаш само с телескопни лупи :lol:
Номерът е, че "преувеличеният" модел на Бетани е в играта. Едно дребно модче и можеш да го замениш с истинския за 2 секунди :wink:

Минах набързо демото. Сега пробвам пак с различен клас. На първо четене...хммм...става. Битките се усещат по-различно. Определено. Може и да е само от различната визия. Но пък със сигурност са като хонгконгска екшън продукция. Барабар с летенето :P

Израдва ме, когато стрелецът ми почна да бие близките врази с нож. Увеличили са и броя на АОЕ уменията. Вероятно защото гадинките прииждат само на тълпи :D

Женските персонажи тичат отвратително :shock: На кого му е хрумнало да остави тази анимация?

И по някаква причина "health/mana bars" ми напомниха за Jade Empire. С дължина в зависимост от размера на здравето/маната.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 22 Фев 2011 23:40

Новите анимации определено са по-добри от предишните (по се усещат ударите).
Ефектите също са много подобрени (Fireball(макс) експлозията е много задоволяваща).
Btw от каде се взеха тези огромни цици (Monster Tits lol)? Аз мисля, че малко са преувеличили със задоволяването на 15 годишните пубертети (ок... Не така се печели конзолната публика Bioware).

Единствения ми проблем в демото беше само с правенето на тактики. Селектването нещо не го четеше както трябва. Само в специални ъгли успявах да селектна това, което исках да направи в тактик панела.

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2011 23:44

Абе не ви ли дразни, че знаете толкова много за игра, която дори не е излязла? Не се ли губи някак си тръпката

Профил

Аватар
Mass Effect
Публикувано на: 22 Фев 2011 23:47

Omega-x написа:
Абе не ви ли дразни, че знаете толкова много за игра, която дори не е излязла? Не се ли губи някак си тръпката

Никак даже?
Другото, дет ме дразни, е непостоянството на характера на Касандра.

Z-Rock

Профил Skype WWW

Публикувано на: 22 Фев 2011 23:51

Отзиви за демото:
Брей!Брей!Те не го били осрали толкова много колкото си мислех.
Историята е там.Атмосферата е там.Музиката този път не ме завладя толкова,но карай.
Анимациите се нуждаят от още работа или играта от още малко оптимизация.Направо си умрях от смях като видях как тичат Hurlock-те. :lol: Имаше и такива забавни моменти-Например се гоних с главният лошко в последните 2-3 минути игра. :lol:
Имаше и епични моменти-Остана ми само мейджа в партито и се бием срещу огре.Чарджва ме и прави АоЕ атаки.Почти щеше да ме убие и тогава се презареди Огнената топка.Огрето стана препечено 8) Доста съм разочарован обаче.Анимациите,например като убиваш огре,ги няма,че камоли някоя друга анимация. :roll: Доста неща които не трябваше да се пипат са ги прецакали. :? Флемет е доста интересен персонаж,но трябва да изчакаме и да видим повече от нея. :) За другите герои-Джуджето е донякъде интересно,но никога няма да може да замести Огрен :) Касандра иска да я наебеш,а героят ти гледа тъпо в нейната посока :lol: Gold,Bioware,Gold :lol:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 23 Фев 2011 00:09

Omega-x написа:

Реално нищо съществено не знаем :o

Иначе и аз съм доволен. Играх мъж роуг, определено битките са по-динамични с истант каста, даже нямаше оново devil may cry усещане, от което се бояхме.
6 вида скилове с по средно 4 активни и 4 пасивни без специализациите ми изглежда като добро разнообразие.
Диалоговото колело си е все така малоумно.
Флемет е доста fuckable :shock: Това незнам за + или - да го смятам...

Единствено ме притесняват филмчетата, но вероятно е заради демо версията.

Falus, искаш да кажеш Изабела :D

Профил Skype

Публикувано на: 23 Фев 2011 00:37

"It's hard to communicate how this feels so much like Dragon Age: Origins..."

Мхм. Единствената по-съществена промяна е скачането на персонажите в боя, нанасяйки щети, колкото и малки да са, върху вразите. Това, и фактът, че вече не циркулират около мишената си, карайки ги да понасят удари от стрелци, докато се наместят. Естествено, това води до леко смешните ситуации тип "Брат ми е с три-метров меч, а двамата сечем рамо до рамо докато оръжието му минава през мене", ама това много лесно се понася, бойната система е приятна.

И наистина прави впечатление, че са засилили АоЕ ефекта на уменията. Miasmic Flask е over-the-top, Glyph of Paralysis вече също е АоЕ...

Също така не е чак толкова лесна, и това ме успокоява. Въпреки засиления екшън елемент.

Сега мой ред ли е да ви кажа "I told you so", или предпочитате да го оставя за след като я врътнем по два-три пъти? :P

П.С. Веднага модвам .ini файла, за да си върна Бетани. :D

П.П.С. И преди сме виждали новия модел на Флемет, но мамка му, като я видях на монитора си, и веднага почнах да точа лиги с неизменната реплика "I'd hit it!" :shock:

П.П.П.С. Относно музиката - наистина има нови ритми, но усетих носталгия, когато чух темата на Флемет. Бе ще видим дали Цура е успял да се отсрами. Ще призная, че когато чух новата главна тема и видях началното меню, се надъхах. :P

П.П.П.П.С. Да еба, не мога да се сетя да кажа всичко, което имам да го казвам на един път, ами...

Рицарю! Приятелю мой! Не си единствения, който смята диалога за кух. НО!

Това е само докато излезете от The Blightlands. Ако си забелязал, VO актрисата на Бетани държи леко непостоянство с гласа си по време на бягството, но при смъртта на Карвър интонацията ѝ се разпадна много приятно. Ако бях на твое място, щях да изчакам да видя дали нататък няма да е по-добре, при положение, че в момента, в който стъпихме в Къркуол, нещата се оправиха. Изабела заплашва, Хейдър се цупи, Лорд Остробрад поднася добре репликите си...

Всичко е там. Остава само да изчакаме още малко. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2011 01:19

На мен ли ми се струва или са сложили различни реплики за мъжки и женски герой. Не на всеки диалог, но няколко пъти вече ми се стори, че текстът в диалоговото колело е различен, както и думите след това.

Профил

Публикувано на: 23 Фев 2011 01:24

Хм, това всъщност исках да адресирам в предишния си пост, но не ми остана време/място/акъл да се сетя. :P

Та да, в зависимост от това коя "Inspect" реплика си избрал, диалогът в колелото се променя малко. Стъпка напред в сравнение с МЕ, въпреки че пак можеш да питаш "Какво става?" по няколко пъти, водейки един и същ разговор отново, и отново...

Хора, я вижте това ново геймплей демо/интервю с Майк Лейдлоу.

Показва геймплей от напреднала част в играта (не чак толкова напреднала, де, героите са на по 10 ниво), но това, върху което искам да обърна вниманието ви, е че Мариан се движи добре, анимацията ѝ не трепери като зъзнещ, болен от Паркинсон.

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 23 Фев 2011 10:48

е ся свалям и ще видим дали става за нещо...
п.п. пускам

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com