Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins
Публикувано на: 30 Дек 2009 22:16

iddqd написа:
Аз го открих тоя без да знам изобщо за тези скролове. Иначе заслужава ли си да се връщам назад за лилавия дракон?

Еми може да ти направят Драконова броня. Само да спомена, че е доста по-добра от кървавата и от легиона. Иначе дропва някой интересни неща, но нищо което да си струва.

Профил

Публикувано на: 30 Дек 2009 22:38

Преди да намалят статистиките на Кървавия Дракон, беше най-добрата броня в играта за Two-Handed воин, след като я nerf-наха с пач 1.02, не прилича на нищо. А бронята от Wade, дори и в Superior вариант, бледнее пред Warden Commander бронята.

Профил

Аватар
В момента играе: Soul reaver 2 ; Mass Effect 2
Публикувано на: 30 Дек 2009 23:14

Всъщност Wade бронята ако не се бъркам дава най-много армор в цялата игра (21 мисля) + статусите я прави най-добрата танк броня в играта (като не бройм DLC броните, който са като чийтване след като не се иска голям опит да ги вземеш)

Профил

Публикувано на: 30 Дек 2009 23:33

Всъщност, Wade's Dragonbone Armor е просто това - Heavy Plate, направена от драконова кост(Dragonbone, материал като Silverite, Red Steel, Veridium...), само данните, които дава, са различни. В този ред на мисли, Juggernaut, Effort, Blood Dragon и Warden Commander са по-добри от нея.

Аз лично я слагам на Огрен, защото е приятно да го гледаш с тъмно-червена броня, мяза му на мустаките.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Дек 2009 02:14

Абе в дупката на дуарфите купих от онова вещество дето драурфите добиват забравих му името ама го купих за скъпо мисля, че 50 голд и сега нензам какво да го правя. Ква е далаверата с него?

Профил

Публикувано на: 31 Дек 2009 02:29

В Кулата на Маговете на втория етаж има един маг на име Годуин, който се крие в гардероб. Лириумът е за него. При успешен Persuade диалог можеш да изкрънкаш от него 65 жълтици. След това се върни при Рогек в Орзамар. Говори с него и при успешен Persuade диалог ще ти даде 30 жълтици.

Имай предвид, че диалозите с тях рядко са успешни, така че запази прогреса си, преди да почнеш да ги "крънкаш". :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Дек 2009 02:50

Аз мисля че го убих този в града на джуджетата и му зех жълтицете. Даже много се учудих понеже намерих толкоз много жълтици в него. Чудно ми е дали не е можело да го убия и да взема и жълтиците и тоози предмет без да го купя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Яну 2010 02:52

Току-що открих един интересен бъг. Убих Улдред ,получих обещание за помощ от магьосниците и продължих нататък ,но като се върнах обратно в кулата ,за да довърша някои куестове ,на последния етаж Улдред си е отново там жив и здрав и пак трябваше да го умъртвявам :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2010 14:10

http://pc.ign.com/articles/105/1058169p1.html can't wait :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 05 Яну 2010 14:13

DJ Cat написа:
http://pc.ign.com/articles/105/1058169p1.html can't wait :)

!!!!!!!!!!!!!!!1

хаххаа този път не се подлъгах и не си изтрих сейва :lol: :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Яну 2010 17:50

Trailer

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 05 Яну 2010 18:03

Не, че не ме изкефи яко трейлъра, но FU BIOWARE!!!
От години историята им се развива по един и същ шаблон и изглежда, че awakening и me2 също ще го следват :( А наскоро бяха коментирали, че японските рпг игри страдат от липса на иновации...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Яну 2010 00:08

:OMGOMG:

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2010 15:06

Добре...
Играта ми е много трудна. На практика RPG от този тип не съм играл. Играя на easy и умирам много лесна, битките са ми изпитание и е просто ужасно. Каквото и да правя едва успявам. Не мога да намеря от къде да купя достатъчно колби за въстановяване живот. Малкото,, които имах свършиха.
В момент на умопомрачение, когато като ме нападнаха 20+ бандита и не можех да се справя просто изтрих играта. Вече съжалявам и смятам да започна отново. Имам някоолко въпроса.
Първия: мога ли да променям лицеот на героя ми, че не знам как успях да направя моя да е дърт плешив чичка с малки очички и смешна физиономия. В драматичните моменти направо започвам да се хиля като го гледам.
2. Извинявам се, че не помня всички имена на класове места, но общо взето:
Класът ми е warrior с greatsword. Много бавно замахва, нищо не прави и кара с някакъв жалък меч. Вече бях в един голям град (бях минал куеста с урната и бисексуалния елф вече беше при мен) а още нямах добро оръжие.
Още първия куест който минах беше с урата. МНОГО зор видях и се чудех:има ли значение от къде почваш?
Мисля че имах навъртени около 20+ часа и си пазя сейфовете. Заслужава ли си да продължа този герой или да започна отначало?
Ако играта не ми е харесала в началото нататък ще ме изкефи ли според вас? Нещо играта ми идва много мудна. Динамиката променя ли се?
Също така диалозите наттък стават ли повече, задълбочава ли се историята или отново само вървиш и се биеш?
Как да се оправям с екипировката?
Ако някой ми даде бърз отговор на нуубските въпроси ще съм му благодарен, но просто не видях никой да е имал проблеми като мойте :oops:

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2010 16:19

По принцип колкото по-добърс си на една игра толкоз по динамична и интересна става за теб. В случея ти изобщо неможе да игареш тази игра и за теб е мъка да я играеш, няма да стане по динамична ако продължаваш да си толкоз слаб и няма да те изкефи повече ако умираш постоянно. Незнам как може да те убият на иизи просто недоумявам аз на нормал като се пуснах и почти без никакви заповеди да давам ги мажеш само с помпане на копчето за удар. Важно е да разпределяш точките и уменията правилно. Примерно като игареш с боец му качвай силата и издръжливоста предполгам ако си качвал точки за магия на боеца с мече е нормално да умира лесно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2010 17:11

Точно: аз май съм единствения, който вижда зор на easy, чак ме е срам :oops:
Явно нещо тотално съм объркал, може би ще почна от начало.

агентите са педали
напускам форума

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2010 17:36

Изход написа:
Добре...
Играта ми е много трудна. На практика RPG от този тип не съм играл. Играя на easy и умирам много лесна, битките са ми изпитание и е просто ужасно. Каквото и да правя едва успявам. Не мога да намеря от къде да купя достатъчно колби за въстановяване живот. Малкото,, които имах свършиха.
В момент на умопомрачение, когато като ме нападнаха 20+ бандита и не можех да се справя просто изтрих играта. Вече съжалявам и смятам да започна отново. Имам някоолко въпроса.
Първия: мога ли да променям лицеот на героя ми, че не знам как успях да направя моя да е дърт плешив чичка с малки очички и смешна физиономия. В драматичните моменти направо започвам да се хиля като го гледам.
2. Извинявам се, че не помня всички имена на класове места, но общо взето:
Класът ми е warrior с greatsword. Много бавно замахва, нищо не прави и кара с някакъв жалък меч. Вече бях в един голям град (бях минал куеста с урната и бисексуалния елф вече беше при мен) а още нямах добро оръжие.
Още първия куест който минах беше с урата. МНОГО зор видях и се чудех:има ли значение от къде почваш?
Мисля че имах навъртени около 20+ часа и си пазя сейфовете. Заслужава ли си да продължа този герой или да започна отначало?
Ако играта не ми е харесала в началото нататък ще ме изкефи ли според вас? Нещо играта ми идва много мудна. Динамиката променя ли се?
Също така диалозите наттък стават ли повече, задълбочава ли се историята или отново само вървиш и се биеш?
Как да се оправям с екипировката?
Ако някой ми даде бърз отговор на нуубските въпроси ще съм му благодарен, но просто не видях никой да е имал проблеми като мойте :oops:

Познато...Спокойно и аз бях така по време на първото ми превъртане ,с 300та мъки минах играта на easy.Причината бе че не си бях развивал добре героя и спътниците му.Изтегли това http://zamunda.net/details.php?id=197837&hit=1 ,ще ти помогне .И не се притеснявай - сюжетът си го бива.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2010 18:00

Още 67 дни, 5 часа и 59 минути мама му стара. Завръщащия се стар познайник в експанжъна (освен краля алистър) е май Огрен. Това е добре, явно развръзката на историята с Мориган и детето, ще бъде оставена за друг експанжън или направо за втората част. Bioware са обещали 5 нови героя, които да се присъединят към главния герой (който може да бъде импортнат от оригиджина), които щели да бъдат дори по-интересни личности от досегашните :shock: Предчувствам че ще е нещо голямо този експанжън.

A Stunning World Expanded: BioWare's deepest universe to date just got bigger with an all new area of the world to explore, Amaranthine

* Unlock the secrets of the Darkspawn and their true motivations
* Rebuild the Grey Warden order and establish their base of operations at Vigil's Keep

All-new Complex Moral Choices: Embark on an epic story that is completely defined and reactive to your play style

Изход заеби играта човек, не е за теб.

* Shape your entire experience based on the choices you make and how your handle complex situations

New Ways to Customize your Hero: Experience additional spells, abilities, specializations, and items to further personalize and customize your hero and party

* Import your character from Dragon Age: Origins or start anew as a Grey Warden from the neighboring land of Orlais
* Encounter five all-new party members and an old favorite from Dragon Age: Origins

Even more Bone-Crushing, Visceral Combat: Battle against a new range of horrific and terrifying creatures

* Put your skills to the test against an evolved, intelligent breed of Darkspawn and other menacing creatures including the Inferno Golem and Spectral Dragon!

Копирано е от официалния сайт, ако някой случайно не се интересува, това е и допълнителна мотивация за тези които играят в момента.

Профил

Публикувано на: 07 Яну 2010 18:28

По-добре ще е да започнеш отначало. Няма никакъв смисъл да развиваш стария си герой при положение, че мразиш как изглежда и вероятно въобще не си го развивал както трябва. Още повече, че липсата на екипировка и колби за кръв те карат да умираш на най-лесната възможна трудност.

Така. Сега, като един тактически гений (без никакво преувеличение), ще ти дам няколко безплатни съвета относно това как да развиеш едно awesome парти за игра на Nightmare. Все пак имай предвид, че само първите няколко съвета са безплатни. Оттам нататък ще ме снабдяваш с малцово уиски за всички по-нататъшни гайдове.

Сега сериозно. Ако все още искаш да развиеш Воин на двуръчен меч, ще направиш добър избор. С правилните специализации, екипировка и таланти може да ти служи едновременно като танк и като унищожител. Ето какво правиш:

Първо, направи нов герой. Причините ги изброих горе, а и така по-лесно ще се потопиш в историята, сега след като знаеш основите. От дървото с уменията вдигни първо и най-вече Combat Training. То ще ти позволи да носиш по-добри оръжия и също така дава малки бонуси към щетите и атаката ти. Втори приоритет ти е Coercion. Талантът ти дава бонуси към Persuade/Intimidate диалоговите опции. Полезно е, когато искаш да изкрънкаш нещо от някого. След това, ако искаш, и особено ако имаш нужните нива за това, можеш да вдигнеш Survival. Освен че дава бонуси към физическите и природните резистенции, с него можеш да видиш какви врагове те очакват на картата, а това е полезно при планирането на стратегии. Свършихме със съветите за умения.

След това стигаме до съветите за атрибути. Тук е по-лесно. Просто вдигни 16 точки на Cunning, 22 на Dexterity, 18 на Willpower, 15 на Magic, до 30 на Constitution и с останалото напомпай Strength. Kaто, естествено, гледаш да балансираш между отделните нива, а не да почнеш да наливаш всичко в една паничка.

Относно талантите - просто гледаш да вземеш всичко от Two-handed weapon дървото и си наред. Специализациите обаче са по-трудни. Или пък не, въпросът е да избереш специализация, която на теб ти харесва. Един съвет, обаче - Berserker е повече от задължителен, поне според мен. С Final Blow талантът щетите, които нанасяш с двуръчно оръжие са масивни.

Това е един кратък гайд относно как трябва да направиш добър воин за двуръчно оръжие. Отвъд това, не мога да ти помогна. Огромна част от играта са твоите съотборници, и правилното им развитие е едно от главните ти задължения. Все пак, мога да ти дам малко насоки и в тази част.

Алистър е танк. И взимайки предвид уменията, които са му даден по подразбиране в дървото за Shield and weapon, си е почти безумие да го развиеш по друг начин, освен, разбира, ако този с щита не си ти. Виж кои атрибути иска дадено умение от дървото за щита и вдигни тях, като, естествено, вдигнеш и малко повечко Constitution и Strength. Относно Мориган, началните й атрибути са повече от добре, и просто гледай да вдигнеш малко повечко Willpower. Всичко друго - в Magic. Лелиана е интересен персонаж. Вдигни нейния Strength до 20, за да може да носи добра лека броня, и го остави до там. Други атрибути - по желание, като всичко друго инвестираш в Cunning и Dexterity.

Отвъд това вече - всичко зависи от възможността ти да организираш партито по време на битка. А и извън нея - по възможност, привлечи враговете само с един персонаж до място, където си сложил много капани. После им скочи и ги набий. Ако някой тормози мага или стрелеца ти, използвай Shield Slam с Алистър или Pommel Strike с воина си. Замрази с Мориган противниковия стрелец, за да не ви тормози, излекувай с нейния Heal умиращия Алистър... възможностите са много.

Надявам се да съм бил поне малко полезен, и наистина се надявам да не се откажеш от играта, братле. Успееш ли... тя те възнаграждава. Олеле, как само те награждава... :)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 08 Яну 2010 00:13

Draksis, копирах поста ти на първа страница за новодошлите. :)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com