Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Публикувано на: 02 Дек 2011 02:44

Спира ме това, че може да ми дотрябват за друг куест. Иначе аз по грешка се присъединих към империята, понеже в началото бях твърде зает да цвиля от кеф на околната среда (да я оглеждам) и съвсем не видях, че ме питат кого искам да последвам, та просто си подтичквах зад якичкия войник. Но сега като разбрах, че всички са с бунтовниците, знам, че не съм мейнстрийм. :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 02 Дек 2011 10:10

hyper1 написа:
Спира ме това, че може да ми дотрябват за друг куест. Иначе аз по грешка се присъединих към империята, понеже в началото бях трърде зает да цвиля от кеф на околната среда (да я оглеждам) и съвсем не видях, че ме питат кого искам да последвам, та просто си подтичквах зад якичкия войник. Но сега като разбрах, че всички са с бунтовниците, знам, че не съм мейнстрийм. :rockon:

Да бе, и аз чак сега разбирам, че в началото имало избор с кого да тръгнеш. Баси работата и то на 37 ниво смазвайки съпротивата. А иначе, някой да знае за скрити гилдии, освен стандартните. На Oblivion имаше няколко такива, въпреки, че нямаше дигане на рангове там, а по скоро бяха като почетни титли, но ги изписваше.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 11:00

е крадците знам аз, ама трудна работа, в riften не са мн дружелюбни принципно

абе ако просто решиш в 1 момент да избиеш всички? демек влизаш в някой град и почваш гардовете, после нормалните граждани, после взилаш в замъка и ги мяташ наред, докато не останат само кокошки? кво ли ще стане? може да си избера най-малко любим град и да проверя

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 02 Дек 2011 12:18

Има някои безсмъртни и мисля, че като избиеш гардовете, то след известно време ги "ресъректва"

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 12:19

Till Lindeman написа:
е крадците знам аз, ама трудна работа, в riften не са мн дружелюбни принципно

абе ако просто решиш в 1 момент да избиеш всички? демек влизаш в някой град и почваш гардовете, после нормалните граждани, после взилаш в замъка и ги мяташ наред, докато не останат само кокошки? кво ли ще стане? може да си избера най-малко любим град и да проверя

Има NPC-та, които както и в Oblivion не умират, а просто изпадат в безсъзнание, защото са ключови за основния куест.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 13:24

Точно защото Hadvar е едно такова безсмъртно NPC, мога преспокойно с всеки герой да си надигам Sneak до 60-70 (а дори и до 100, ако ми се занимава) още на мечката, после Archery до 50 при Faendal в Riverwood, където и изкупуваш всичкото желязо и желязна руда от Alvor + една кирка и се връщаш до Guardian Stones, където има един ловец/рибар на когото му светяваш маслото без много да му мислиш, обираш му всичките кожи и предмети, прекопаваш находището, което се намира точно до палатката и другото, което е точно на другия бряг на реката, отиваш в Whiterun, претапяш, ковеш кинжали, претапяш ги, ковеш на ново с колкото желязо ти е останало (би трябвало да е към 1/3 от предишното количество, ако си с Val's Crafting Meltdown Alpha, Lost Art of the Blacksmith и More Craftables) и вече Smithing ти е на ~60 ако си с Warrior Stone и си подремнал преди това и в резултат на това си 20+ ниво още на първото си влизане в Whiterun и докато все още единственият куест, който си изпълнил, е този от Faendal. :lol:

Оттук насетне всичките ти пари отиват за изкупуване на Soul Gems - малките за надигане на Enchanting и правене на кинти, големите за собствените ти предмети - както и за изкупуване на магически предмети за Disenchant. :lol:

Аз лично към по-горните три абсолютно есенциални модa, които изброих, съм добавил и едно много малко допълнение, даващо ми възможността от 5 Grand Sould Gems + 1 Daedric Heart в леярната да си правя 5 Black Soul Gems.., което с абсолютно задължителните за всеки герой Smithing + Enchanting си е пълна далавера. :twisted:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 17:11

http://9gag.com/gag/854410

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 18:23

Абе играта малко ме разни понеже постоянно се занимавам с бране на гъбии билки в нея и с обикаляне по магазини, купуване и продаване на предмети, варене на отвари и темподобни глупости. Чесно да ви кажа повече време отделям на това отколкото на нещо друго в тази игра и направо ми доиде в повече. Тези неща развалят играта. Трябваше да е леко по-екшънска според мен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 18:48

е кой те кара да клечиш и да прайш само колби, ебати
ходи и коли квото ти падне, има бая неща за убиване :lol:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 02 Дек 2011 18:55

The Elder Scrolls V: Skyrim - Fail of The Year Award

Цитат:
Най-мудната игра, която съм играл - fourzerotwo
Бахти тъпата игра - progamer97
Хахаха, колко е зле играта - cyberx
По-добре да си пусна wow - Ikarus
играта ме драсни понеше беръ габки - iddqd
Игра, обиваща мозачни кледки - antonio4uka

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 19:17

Е да бе искам да хода напред ама като постояно ми се бутат под носа некжи табли за алхимици, някви гъбки, някви енчантове и сякви такива екстри и аз се блазня да ги намажа, ама като почна да ги намазвам и ми писва играта, то сега ебаси имам 1000 енгрианса за отвари и като ида там и имам някви 100 рецепти за поушънки дето съм открил и се спичам само като видя такава маса. Като отида да продам предмети пак се псичам, а когато се наложи да дам на този дето ходи с мен да нови нещо тежко ми става супер зле понеже трябва да направа ебаси сложните маневри. Много по-сложно от битките е това всички и отнема много време. Иначе играта е супер, ама това безмислено губене на време с рази глупости ме спича.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 19:31

Да и мен ме изнервя че се губи доста време, викам си айде да мина тоя куест и си лягам...
то се оказва че трябва да ходя на 10 места, обикаляш из целия град докато говориш с всички, после те пращат на майната си, СПОЙЛЕР--->
Spoiler for :
накрая тоя куеста с елдър скрул беше ебати
в 1 посред нощ вече ше си лягам и викам айде да мина тоя джудежки дънджан, накрая колко обикалях и кво някакъв огромен град ебаси под земята върви търси къде е пътя ми се збъга мапа, а то се оказа че не се е сбъгал просто тва подземие минава под половината карта на света като излязох горе с асансьора О.О забавно беше колко време мина докато мина куеста :)
Накрая естествено не издържах и отидах на планината да трепя Аудийн, и тоз не умря деба и си легнах :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 20:25

Абе мани има нужда от подобрения играта. Лично за мен е мнгоо важно да се премахнат, или поне да се сведът до минимум някои елементи като алхимията и разните му други безмислици. Става дума да си направиш поушънка за мана, ок или за някакъв бонус, ама няма нужда от 1000 енгридъанса и 500 вида поушънки. Ебаси като си отворя инвентара да и избера поушънка за пиене преди битка и се депресирам като видя не сършва
ия списък. Трабва да бъдат оптимизирани тези неща и да се премахнат много от безмислените предмети. Броят им ако бъде намален ще се губи доста по-малко време в безмислици и ще се играе доста по приятно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 20:40

като е малко - зле, като е много - пак зле. нема угодия

Поне направиха РПГ с адски много контент, дори и безсмислен ( за някои ), но все пак - контент, за вкусовете на всеки. Не обирай поушънките, не ги прави -> нема да ти се пълни инвентара. Не мога да се сетя коя игра ми е задържала толкова много вниманието за последните години. Може би първия Уичър. Втория беше кратък, затова ме беше много яд за него. Сега с тоя Скайрим мога блаженно да забия и да се потопя, и да си обикалям, и да се заливам с куестове и да си УМИРАМ ОТ КЕФ.
Да, нема никва дълбочина що се отнася до персонажите, не е разказан като приказка, нито има по 20 кътсцени за половин час играене. И е бъгав. И въпреки това кво става - който питам, все на Скайрим е зациклил. Колеги-молеги, приятели, сичкото сигани блъскат Скайрим, щото зарибява. За мене у тая игра се прокрадва един ФЪН фактор, дето напоследък се губи в игрите. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 20:57

Stylyzed Corpse адски си прав и наистина ФЪН Фактора е на много високо ниво, а това е може би най-важният елемент на една игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 22:46

да ве, готина конфекция е

можеше примерно да се постараят повече в някой иначе добре замислени детайли, ама нищо. например завършващия удар с greatsword дето наръгваш врага в гръбнака и го забиваш в земята, можеше примерно малко повече кръв да има, или някви ефекти, да му пада главата като пада примерно деазнам. се 1 са нахвърлили 10000000 идеи и като са почнали да ги работят, някой от горе им е казал копелета, тряа да е готова преди коледа, в тая криза разчитаме на тва заглавие. ама нали някой беше казал, че частта са магиите била добре изпипана, може там да е по-силна играта, тва че сме селяни и играем с брадви си е наш проблем. после броните много не ме кефят, ама аз съм доста назад още, не съм пробвал драконови брони. ползването на две оръжия, два меча примерно, ми се вижда доста ирелевантно.

доста се поизбоцах, понеже работя със само един запис и F5 не го уважавам особено, бутнах се в някво поле дето едни ловци бият мамут, викам да им помогна, те взеха да ме дерат, отнякъде изкочиха и двата титана + въпросния мамут, и ся се чудя кво да правя. нямам поушъни, само една пастърва, и май ще бягам да бера къпинки, фаст травела не работи когато враговете са ниърбай и в общи линии МАЙКАТА СИ Е ЕБАЛО

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2011 23:21

Започни да уважаваш F5-а!!!

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 03 Дек 2011 01:32

Ф5 му е майката на тази игра. Аз го спамя през 5-10 минути и преди всяко решение и диалог с някого. Сейфовете се припокриват и не ми спами С-то, така че нема проблем.

Иначе :
"Дори си купих своя собствена къща, обзаведох я, ожених се, а чакам и деца"
Как по дяволите става това !?

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2011 09:55

Ооо, без F5 НЯМА PICKPOCKET..!

Да не говорим пък за невидимите повърхности, в които нерядко се забиват стрелите.., и предупреждават гадовете, че някой се прокрадва в мрака и се кани да ги заколи. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Дек 2011 12:51

Жувотновъде, това не е място за страдащи от фетален алкохолен синдром. Бягай обратно в обора и си трай.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com