Автор |
Съобщение |
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:17
Сървърите на Bioware май умряха Изтеглих демото на немски, но звучеше толкова странно, че го оставих. Ще видим оригинала.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:19
Capo написа: Сървърите на Bioware май умряха Изтеглих демото на немски, но звучеше толкова странно, че го оставих. Ще видим оригинала. Yup,мъртви са.Цъкам като луд и съм 70 процента сигурен,че не си струва. Едит:Почнах да го свалям.След 1 година може и да се свали
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:35
има го и в gamershell
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:37
Още час и ще го видим. Това, което е наистина невероятното в случая, е че немците споделят във форума, че музиката всъщност е по-добра от тази в Origins. А според мен Pokèmon да звучеше в първата, щеше да е по-добре от извращенията на Цура (Грим... ). Всъщност, поправям се. Pokèmon на каквото и да го сложиш, ще е абсолютен култ, така че това не е достатъчно добър пример. Джъстин Бийбър да звучеше в Origins щеше да е по-добре. А така. Това е по-подходящ пример.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:37
160 kbs... а помня кога това бяха МНОГО
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Capo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:39
Аз помня когато всяко нещо над 2.0 kb си беше свръхзвукова Ама и демотата тогаз бяха пропорционално по-дребни
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:42
Аз по ''онова време'' даже не си позволявах да изтегля нещо по-голямо от некоя мп3-ка
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:46
По "онова време" дядо ми не е бил роден още, бе... Баси старчоците.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:49
Пускаш мп3 да се тегли... адската песен... днес са я пуснали по радиото... само 1 час и се сваля... хайдеее.... РАФТЕР ДАТА БЕГЕ
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 19:58
Draksis написа: Още час и ще го видим. Това, което е наистина невероятното в случая, е че немците споделят във форума, че музиката всъщност е по-добра от тази в Origins. А според мен Pokèmon да звучеше в първата, щеше да е по-добре от извращенията на Цура (Грим... ). Всъщност, поправям се. Pokèmon на каквото и да го сложиш, ще е абсолютен култ, така че това не е достатъчно добър пример. Джъстин Бийбър да звучеше в Origins щеше да е по-добре. А така. Това е по-подходящ пример. Глупости на тарталета.Музиката си беше на невероятно ниво-спокойна и звучеше епически.А на мен ми остават към 4 часа
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 20:02
Едни и същи неразпознаваеми един от друг тракове, в които преобладаваха едни и същи повтарящи се ноти. Като циганин, въртящ три песни на гъдулка! Саундтракът си беше abysmal. Единствено Обри Ашбърн спаси три песни, другото мелодии беха below average.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 20:08
Draksis написа: Едни и същи неразпознаваеми един от друг тракове, в които преобладаваха едни и същи повтарящи се ноти. Като циганин, въртящ три песни на гъдулка! Саундтракът си беше abysmal. Единствено Обри Ашбърн спаси три песни, другото мелодии беха below average. Би ли постнал линк към мелодията която не ти харесва?
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 20:11
Драксис очевидно не се занимаваш с музика и не си навътре в нещата, а това за Бийвър ти беше гейм сет мача. Просто по това отношение, моля те не коментирай и то толкова авторитетно. Изтегли ми се демото, утре ще го пробвам като се прибера от запой. Очаквайте една голяма порция негодувания и псувни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 20:14
По-скоро ще напиша кои мелодии ми харесаха. Dragon Age Main Theme, I am The One (both versions), Leliana's Song и Ferelden at War, последните 30 секунди, но само защото съдържаха нотки от main theme-a. Толкоз. И горепосочените три, защото Обри Ашбърн пее в тях. Останалите притежаваха такъв ужасен микс от барабани и тромпети, че на моменти се чувствах, сякаш Цура нарочно иска да изнасили ушите ми. И по-назад казах, че ме боли, защото знам, че той може много повече, но със саундтракът си за Dragon Age не успя да се справи. И дадох линк за Black Blade, чиято мелодия е просто душевен мехлем и много повече заслужава да звучи като тема за втората част. DJ, занимавах се с музика или поне sampling първата си година и първия семестър на втората, и лекторът ми Дон Хюс, който всъщност е работил над музиката в Halo, щом чу някои от парчетата в Origins, просто свали слушалките си и каза, че това не е много добра работа от композитор, който прави ААА заглавие. Повече съм склонен да повярвам на него. И Сентри отново казва в едно изречение това, което аз се опитвам да кажа в двайсе'.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 20:15
DJ Cat, сериозно спри се с мелодраматичните "експертни" мнения, всеки има право да харесва или да не харесва дадено нещо според своите лични предпочитания.
Dr.Falus, според мен Draksis не е да не харесва дадена мелодия, а просто е отегчен от това колко еднообразно звучи музиката в цялата игра, като само на 1-2 места има запомняща се мелодия.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 20:36
Хъ-ха-хъ-ха-хъ-хъх-ааа... Полудявам малко.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 21:06
Sentry написа: DJ Cat, сериозно спри се с мелодраматичните "експертни" мнения, всеки има право да харесва или да не харесва дадено нещо според своите лични предпочитания.
Dr.Falus, според мен Draksis не е да не харесва дадена мелодия, а просто е отегчен от това колко еднообразно звучи музиката в цялата игра, като само на 1-2 места има запомняща се мелодия. Еднообразна...не бих казал(поне аз нямам такива спомени).Но се повтаря доста-това признавам.Но на мен винаги ми е било приятно да я слушам-просто се бях потопил дълбоко в атмосферата на играта,а нежната музика допринасяше допълнително за атмосферата. P.S За тези трите ти говоря и аз....те наистина ми харесаха и сега като си ги пусна..ехх спомени ей...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 21:19
Румънски мирър http://computergames.ro/ro/downloads/po ... -demo.html270 кб от него, а от сайта на bioware 130 кб
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 21:20
What the hell is this ? http://www.gamingshogun.com/Article/875 ... Trees.htmlМного грозно btw. Вместо да го направим шарено и красиво с яки икони за да ни стимулира да вдигаме левъл (този огромен рок голем дето удря земята правейки магмен кратер определено ще си заслужава вдигането му) ще ги направим като логота за тоалетната. Какво стана ??
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 22 Фев 2011 21:22
Аз го изтеглих до 98% от сайта на bioware и ми издумка server error. Най-добрата алтернатива за момента изглежда е http://www.gamershell.com/download_70000.shtml от torrent mirror-а - в момента ми се тегли с 1.5мб.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|