Автор |
Съобщение |
vasito
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 08:55
Moля ви се, ако някой може да помогне с 1 Analog input: Cannot display this video mode. Вчера намерих крак и се измъчвах, че нищо не мога да направя заради този проблем.... 
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 09:03
Ай кажете сега какво от всичкото да сваля. В Замундата не можах да го подкарам, пише ми че не може да намери играта (каркът).
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 13:16
The Chameleon написа: Тъп, с 1 маринка изнасяш компа в бетата.
Е ти чуваш ли се тея новите са добре.Пак са доста лесни ма определено не е като да играеш сам
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 13:53
Хам изтеглих карти от линка и най-новото АИ ама не разбрах как да ги подкарам... През лазълаунча ме пуска сам ...
|
 |
Stalker-sama
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 16:53
В момента съм на Замунда версията -> Инсталирате, ъпдейтвате от launcher-a, пускате през крак-а и си избирате карта с АИ note : на мен ми се налага да изключвам антивирусната, щото иначе не ме пуска през крак-а 
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 16:59
Можеш ли да качиш торрента в rapidshare или някаде ,че оттук не мога да влизам в замунда.
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 17:04
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 17:05
Тъкмо инсталвам :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 17:14
The Chameleon написа: Това го имам но нямам въпросния крак от замундевската версия  Ланчъра го имам но през него като отворя АИ карта съм сам на нея ...
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 17:17
Crack-a в Замунда Е лейзи ланчъра. Единственото ми обясняние, че си сам е, че не си изтеглил картите моднати за АИ Ето ти 1-вия мап пакет http://rapidshare.com/files/356858851/S ... ACK_V1.raredit : ъпдейтнали са и листа от сайта дето дадох по-нагоре с картите, нали избираш само AI карти на стартиране?? 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 17:53
ааа оправих се ,благодаря 
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 18:10
За AI мисля че и се заместваше един файл в mods папката.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 18:16
Chris написа: За AI мисля че и се заместваше един файл в mods папката. Да, Liberty.SC2Mod. 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 18:20
Играта е страшна!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Фев 2010 21:57
Играта наистина е страхотна и на старият компютър с всичко на Low и Off ми върви идеално,само лоуда е дългичък.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 00:24
Не всичко е така, както го гледах по клипчетата. Доста от нещата са променени и уеднаквени. За единиците на протоса говоря, че само тях разгледах по-подробно. Може и да е от бетата де, но малко се съмнявам...
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 01:42
Ами че е яка играта яка е ама барем една четвърта раса да бяха сложили. Няма никакви драстични промени в геймплея сега. Общо взето играх 4 игри вс комп и вече ми писна бтв АИ-то е много слабо 
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 01:46
До утре ще съм постнал по-силна версия на АИ-то 
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 12:14
Turdburgler 5.0 AIEDIT: Няколко игри по-късно - зергът, всъщност не е чак толкова осакатен. Има интересни замисли.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 01 Мар 2010 15:43
Морт☭ написа: Turdburgler 5.0 AIEDIT: Няколко игри по-късно - зергът, всъщност не е чак толкова осакатен. Има интересни замисли. Близард не биха си позволили да осерат нещо..По скоро почти няма да го променят (както в склучая), от колкото да рискуват да fail-нат
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|