Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Фев 2011 21:14
Draksis написа: Доктора:
А аз го смятам за крачка напред.
Tiny беше така любезен да предостави картина, на която има сравнение между всички игри на BioWare и клишетата, които се съдържат в тях. В продълженията на двата продукта Mass Effect и Dragon Age се забелязва лек полъх на старание да се откъснат от този шаблон, за който стана дума преди страница. За някои хора това може и да граничи с богохулство, защото не биха искали по никакъв начин BioWare да кривнат от "правия път", но аз ще кажа само едно - с лека ръка бих понесъл истински ПРОВАЛ от тяхна страна, ако това им даде възможността да се поучат от грешките си и за в бъдеще да ни поднасят ОЩЕ по-добри RPG-та, научени от горчивия си опит. Не знам защо,но поста ти ме накара да се засмея.На глас.И то доста шумно. Донякъде си прав.Но защо,по дяволите,не послушат старата поговорка:"Ако не е счупено,не го поправяй".Оrigins беше най-добрата ролева игра,която бяхме виждали от доста време.Изключително много се раздразних на този нов герой с звучното име Ястреба(к'во пък,ще го преведа).Не стига,че не може да променяме външния му вид(това може да е грешна информация,сори) ами и най-клишираният тип герой.Знаеш,за какво говоря. Онзи тип,който може да помете цяла група орки с един замах на острието си докато убива огре с огнени топки. П.С Много искам да купя Dragon Age:Origins Ultimate Edition,но навсякъде е изчерпано количеството.Някакви идеи?
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Фев 2011 21:15
WidowmakeR написа: Почти толкова са си нещата колкото бяха и преди. Дразни ме тва, че всичките са некви еднакви. То цялата игра ми изглежда еднаква. В смисъл такъв, че няма раси, там някви брони няма за спътниците, даже и магиите са с ебаси еднаквите иконки. Същите раси се завръщат от първата, игра, просто главния герой ще бъде само човек. Защо всики толкова пищите от това, за мен е мистерия. А спътниците са доста различни един от друг визуално, дори и без никакво пипане на инвентара им. Цитат: Не стига,че не може да променяме външния му вид(това може да е грешна информация,сори) ами и най-клишираният тип герой.Знаеш,за какво говоря. Онзи тип,който може да помете цяла група орки с един замах на острието си докато убива огре с огнени топки. Няма нищо вярно в това. Там, където героят ходи, коли и беси, са всъщност преувеличенията на Варик. И изобщо много ме кефи някой като си вади заключения от полуфакти и предположения.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Фев 2011 21:29
Jedi Knight написа: WidowmakeR написа: Почти толкова са си нещата колкото бяха и преди. Дразни ме тва, че всичките са некви еднакви. То цялата игра ми изглежда еднаква. В смисъл такъв, че няма раси, там някви брони няма за спътниците, даже и магиите са с ебаси еднаквите иконки. Същите раси се завръщат от първата, игра, просто главния герой ще бъде само човек. Защо всики толкова пищите от това, за мен е мистерия. А спътниците са доста различни един от друг визуално, дори и без никакво пипане на инвентара им. Цитат: Не стига,че не може да променяме външния му вид(това може да е грешна информация,сори) ами и най-клишираният тип герой.Знаеш,за какво говоря. Онзи тип,който може да помете цяла група орки с един замах на острието си докато убива огре с огнени топки. Няма нищо вярно в това. Там, където героят ходи, коли и беси, са всъщност преувеличенията на Варик. И изобщо много ме кефи някой като си вади заключения от полуфакти и предположения. 1.Да играеш човек в Драгън Ейдж е тъпо,поне за мен.Изкефих се яко на расата на джуджетата и външният вида на героят ми.Дългите бради са епични. 2.Колкото и малко геймплей да има от двойката в Нета,аз съм го виждал.Надеждата в мен се върна,когато видях,че не всичко в бойната система е променено.Но пак съм доста ядосан на Bioware,че се продадоха на конзолните фенбойчета,също като Dead Space 2.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Фев 2011 22:18
Дед Спейс е почти едно към едно с оригинала.... Ти тъп ли си или просто си малоумен, което си е вече заболяване и няма да ти се гавря, но повече ми избива твоето на олигофрения и невъзможност да разсъждаваш. Как са се продали на конзолните фенбойчета, като в играта няма грам промени. Ама дай да ръсим простотиите, че тук на никой не се търси сметка....
Онтопик: И при всичките проблеми, точно за расите ли зачекна темата. В първата може да избираш между Джудже(ОМФГ СО ЕПИЦ, никъде не сме го виждали и е супер медно героя ти да се ебе с жена, която е 50 санта над него и да си нисък и дебел), човек и човек с някакво заболяване на ушите. Туй да ти е проблема, има ли вариант да му смениш селската грозна мутра на Хоук, аз съм доволен. Други неща ме притесняват мен, не това че не можеш да играеш с други раси. Мен уменията ми се струват малко повтарящи се на пръв поглед, но си има и попаденията. Най-култовите умения се завръщат, особено при мага, но пропускам частта в която са измислили нещо ново, което да е яко. Може би в специализациите има това онова, което да се различава от първата, говоря за мага само. Иначе Роуга е просто супер, само има някакво умение, което го прави много по-бърз, но в никакъв случай не трябва дасе вдига, защото не мога да си представя колко бързи и смешни ще бъдат анимациите, сигурно ще удрям алт таб като го видя това.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Фев 2011 22:31
Аз лично много бих се радвал да видя специализациите да имат смисъл. В първата направих Wynne blood mage, и никой дори не го отбеляза. Беше много сериозен wtf момент за потапянето ми в света на играта... Иначе за уменията не знам, ще ги видим като ги видим, това, което е и ново, и яко, е факта, че Цитат: characters can create situations, on which other classes can capitalise
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Фев 2011 22:33
Цитат: и е супер медно героя ти да се ебе с жена, която е 50 санта над него и да си нисък и дебел Момче наистина ли когато създаваш герои в видео игра се базираш на подобни неща хахах. Get a life, tard...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Фев 2011 23:05
orly написа: Момче наистина ли когато създаваш герои в видео игра се базираш на подобни неща хахах. Get a life, tard... За някои разваля атмосферата. Защо трябва да се подиграваш на човек че има свои вкус и предпочитания? И е екстра забавно, когато някой изтърси тази реплика във форум за игри. Диджей, не знаем с каква скорост ще се променят анимациите на роуга, когато вземе съответното умение, така че не бързай да го отписваш. Аз си спомням как веднъж инсталирах мод, който позволява използването на Haste (Creation дървото на мага), Swift Haste и Momentum. И бях екипиран с кинжали. Едва сварвах да прочета щетите, които правя, героя ми беше като Блейзър от Tales of the Past, баси...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Фев 2011 23:52
Ами например, защото той се подиграва на друг, че предпочита различна раса от хората, а в същото време вади подобен жалък довод.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 00:03
човек.... ПО ДОБРЕ НЕДЕИИИИ аз ще изчакам до утре за демото и от него ще реша дали ще башвам още или ще викам като малко момиченце за тва че вместо да спориш за простотии млъкни за 24 часа изиграи демото и ела пак ако е шит(по вероятно) а съм с тебе ама ако не е...
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 00:08
Запазвам си този пост за мненията ми за първата, втората и очаквнията ми.!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 01:32
{SuPa-1337-Killa} написа: ...аз ще изчакам до утре за демото... По-скоро 48 часа. Демото излиза във Вторник.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 03:37
Това демо не изтече ли преди седмица? Сигурен съм, че го гледах някъде.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 09:50
Draksis написа: orly написа: Момче наистина ли когато създаваш герои в видео игра се базираш на подобни неща хахах. Get a life, tard... За някои разваля атмосферата. Защо трябва да се подиграваш на човек че има свои вкус и предпочитания? Ако най-големият ти избор в едно RPG е каква раса да си, за да изглеждаш добре, когато правиш секс с NPC по твой избор, тогава атмосферата ти е най-малкият проблем.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 10:26
Sentry написа: Ако най-големият ти избор в едно RPG е каква раса да си, за да изглеждаш добре, когато правиш секс с NPC по твой избор, тогава атмосферата ти е най-малкият проблем. Скиловете ми харесаха, повъзвърнах надеждата за играта. Ще има ли маг в тежка броня?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 10:29
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 10:41
Аз се надявах на нещо от рода на Spellsword, но уви.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 11:51
Поствайте ги в imageshack или photobucket снимките, бе, някои от нас не можем да отваряме picbgstore-a... Не че се оплаквам, де. Кажи-речи 18 дни до играта. Майната му.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 13:42
Запазвам този пост да натропам orly, макар че едва ли ще ми дойде музата, трябва да каже нещо много тъпо, защото на лични обиди не се засягам, тъй като знам че съм светлинни години в бъдещето по тези въпроси, така че просто ще изчакам да каже нещо тъпо свързано с играта. Искрено се надявам да си вярва с по предния пост, за да се почувства готин. Играй си там ако искаш и с феи и вихрогони, само не ме занимавай с глупости.
Иначе по темата - защо няма специализациите на мейджа. Искам да ги видя, защото ми се струва, че от тук ще идва разнообразието при мейджовете, защото засега специализациите кефят. Някъде прочетох също, че ще има скити специализации като Тамплиер и Рейвън за война. Някой ?
И дано да има и малко експлор, както в първата игра, че само в Къркуоу едно 90 процента от играта, не е яката работа...... Сега ще кажете в Уичър е точно така, е да но такива работи стават веднъж. Дано само не прескачаме във времето и да киснем в едни и същи локации.
Това за деня и ноща, всъщност казали ли са, каква аджеба е врътката ?
Това щеше да е пост след Омега, но не съм кликнал явно нещо, иначе Сентри, тъпо парче такова, не разбирай всичко толкова буквално, но те разбирам толкова си недорасъл, наивен и буквален, че изглеждаш на 13 годишен, като даже не зацепваш половината от намеците никъде. А лошото е че изглеждаш на 13, а си на 33 сигурно. Мразя да обяснявам на умствено изостанали недоразвити маймуни, но ще го направя за пореден път в чест на теб и orly.
Джуджето не може да е маг. Ужасно смешно изглежда, ако не си Уориър, а такива бол. Супер банална и втръснала раса, която има във всяка втора игра. Откъм лор хептен не върви джуджето да спаси целия свят. Като цяло супер е нелепо, биче 1.30 да заповядва на всички и откъм сюжет всичко е прецакано и тъпо. Не напразно в нито един филм, основния герой не е джудже, а в най-добрия случай е като в Властелина- Гимли. Айде отивай си гледай Хентая и се моли в DA 3, да има по твоята специалност раси - духчета, покемони, бакугани и там чудовища от детските ти фантазии.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 13:51
Наистина има слухове, че за всеки клас ще има по една допълнителна скрита специализация, която BioWare не са оповестили, но това са много, много тънки слухове. И е по-добре, че не знаеш специализациите на маговете. Нека поне едно нещо те изненада, баси... Иначе повтарям, че ще има нощ и ден откакто съм започнал темата, ама никой не се сети да ме попита как точно. Включва се от картата. Отиваш на World Map, кликаш на "Rest" и готово!!!!!!!!!!! Instant darkness.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 21 Фев 2011 14:02
Draksis написа: Instant darkness. Just add water (Курабийка за който го схване)
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|