Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:04

Е супер, аз сичко мога да правя, оба4е мразя да се занимавам с юнити.Тригерите и тея работи са от мене.Само не го мога оня номер с появяването на армии на определен интервал от време. :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:10

nervE - ми значи героя ще си има свое племе и ще са го пратили в Northrend за да открие некво селце да даде разни билки..нещо такова. Да се срещне по пътя артас е добра идея.. но той нз каква роля ще играе...

cyclone - ми ок включваме те за тригери нали?
за да се доразберем аре да не превръщаме темата в чат ами пишете ми на bg.maniac@gmail.com за да ви дам пълната история ми пратете лс нещо такова..

denik - герои и магии(терен и декори)
nervE - герои магии и юнити
g2h|horde - терен
cyclone - тригери
coder - ???

едит: cyclone - ми аз от тригерите само това мога(появяването на армии така че сме ок)
само да те питам... ние като направим юнитите ще можеш да направиш така че да може да се играе мултиплеър и т.н. нали??

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:10

-cYcLoNe- написа:
Е супер, аз сичко мога да правя, оба4е мразя да се занимавам с юнити.Тригерите и тея работи са от мене.Само не го мога оня номер с появяването на армии на определен интервал от време. :)

Точно тригер мастър ни трябваше най- много! Сега вече чакаме denik да довърши историята.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:13

denik написа:
nervE - ми значи героя ще си има свое племе и ще са го пратили в Northrend за да открие некво селце да даде разни билки..нещо такова. Да се срещне по пътя артас е добра идея.. но той нз каква роля ще играе...

cyclone - ми ок включваме те за тригери нали?
за да се доразберем аре да не превръщаме темата в чат ами пишете ми на bg.maniac@gmail.com за да ви дам пълната история ми пратете лс нещо такова..

denik - герои и магии(терен и декори)
nervE - герои магии и юнити
g2h|horde - терен
cyclone - тригери
coder - ???

Не, не изключено е Arthas да играе някаква роля. Просто щях да се накефя адски много, ако просто го зърнех по пътя и той да се телепортира миг преди да го достигна... А NPC-та с куестове ако ще има, може той да даде последния куест на дарк героите, примерно..

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:17

мда...
дали циклон ще можеш да направиш така че ако си изберем дарк герой да го пуска в друга част на кратата с друга мисия
а ако е лайт отново в различна част на картата с лайт мисия
примерно куеста на дарк да го дава артас а на лайт малфюриън ще е мн яко
аре пращйте лс-та с мейлите си за пълната история

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:21

Кажете какви тригери ще има, за да знам как да се подготвя ( телепорт,куест и т.н.). Каква работна версия ще ползваме за едитора и ларкрафта? Къде ще ъплоаднем картата? Как ще обменяма инфо помежду си?
БТВ Имам само една молба към ,,екипа'' :).Ако ще започваме нека да е след 1-2 седмици, защото ми трябва ново ПЦ, понеже това не6то се прееба и си4ко цепи и вече не става за работа...И моля ви се кажете какви тригери ще има.Аз последен трябва да работя, защото тригерите се слагат последни.От вас се оска да праите квот ще правите с картата(картите) и ми я дайте по някакъв на4ин и ми кажете какво се изисква от мен.На първо място ми кажете какви тригери ще има?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:23

denik написа:
мда...
дали циклон ще можеш да направиш така че ако си изберем дарк герой да го пуска в друга част на кратата с друга мисия
а ако е лайт отново в различна част на картата с лайт мисия
примерно куеста на дарк да го дава артас а на лайт малфюриън ще е мн яко
аре пращйте лс-та с мейлите си за пълната история

А аз не съм чел сюжета все още,аре някой да ми даде линк, че ме мързи да го търся из вси4ки тея страници.
Ако картата е от рода да си избереш герой и да отидеш да изпълняваш мисии е лесно.Да ще мога да го направя тоя номер ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:25

-cYcLoNe- написа:
Кажете какви тригери ще има, за да знам как да се подготвя ( телепорт,куест и т.н.). Каква работна версия ще ползваме за едитора и ларкрафта? Къде ще ъплоаднем картата? Как ще обменяма инфо помежду си?
БТВ Имам само една молба към ,,екипа'' :).Ако ще започваме нека да е след 1-2 седмици, защото ми трябва ново ПЦ, понеже това не6то се прееба и си4ко цепи и вече не става за работа...И моля ви се кажете какви тригери ще има.Аз последен трябва да работя, защото тригерите се слагат последни.От вас се оска да праите квот ще правите с картата(картите) и ми я дайте по някакъв на4ин и ми кажете какво се изисква от мен.На първо място ми кажете какви тригери ще има?

След 1-2 седмици на мене ми е добре. Ще ви уведомя, ако изникне нещо, все пак. А за тригерите нямам представа. Първо да погледнем сюжета, за да се ориентираш, ок?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:27

ОК.Благодаря за разбирането.Само предварително искам да ви кажа да не ме юркате, че това е изклучително деликатна работа и трябва да бъде прецизно свършена.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:28

-cYcLoNe- написа:
така... и без това няма веднага да почваме работа защото може да има още желаещи... така че ще поизчакаме около седмица.
може през това време да напрай терена че той ще отнеме време.
тригери.. ами:
1. за избиране на герой, който според това дали е дарк/лайт ще започва на друго място и ще има различни кусетове
2. картата да е черна(тоест да се разкрива в процеса на игра)
3. мултиплеър възможност(като няма да има един срещу друг а всички в един отбор.. може да има състезание ако се съберат един отбор с лайт и един с дарк герои кой по-бързо ще стигне до крайната цел
4. ми ще има нпц-та които ще дават кусетове, които накрая така или иначе ще отведат двата типа герои до една и съща крайна цел
5. аз ще напрая тригер за това кога да се появяват противниците
6. ако си спомниш как се правеха филмчета още по-добре!

това е засега.. но със сигурност ще има още идеи

едит: цицклон - няма страшно и аз не обичам да прибързвам с нещата затова не се безпокой за юркането, такова няма да има:)))))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:32

-cYcLoNe- написа:
ОК.Благодаря за разбирането.Само предварително искам да ви кажа да не ме юркате, че това е изклучително деликатна работа и трябва да бъде прецизно свършена.

За нещо, което не знам как да свърша сам( тригерите, напр. ), никого няма да юркам, Циклон, spox.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:35

OK, Циклон ще направи филмчета, ама как ще ги озвучаваме? На английски според мене ще е най- добре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:36

Добре...само да кажа , че колкото сме по-малко,толкова е по-добре...Абе хора, най-добре е някой да регне канал,че да не флуудим постоянно във форума...4ма човека вършат работа,от опит знам, че ако са повече крайният продук е една голяма каша.............

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:37

-cYcLoNe- написа:
Добре...само да кажа , че колкото сме по-малко,толкова е по-добре...Абе хора, най-добре е някой да регне канал,че да не флуудим постоянно във форума...4ма човека вършат работа,от опит знам, че ако са повече крайният продук е една голяма каша.............

Е, така си е. Колкото повече хора, толкова повече кавги, right, Циклон?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:37

nervE написа:
OK, Циклон ще направи филмчета, ама как ще ги озвучаваме? На английски според мене ще е най- добре.

Е ти как искаш да ги озвучаваме...с микрофон ли? С микрофон стават много гадно..........Филм4етата са лесна работа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:40

-cYcLoNe- написа:
nervE написа:

Е ти как искаш да ги озвучаваме...с микрофон ли? С микрофон стават много гадно..........Филм4етата са лесна работа.

Кенгуру, човече, не разбирам от филмчета.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:40

Абе не е точно до кавгите,но и така може да се каже.Екипът е като една машина- колкото повече части има,толкова е по-голяма вероятноста нещо да се обърка...Не искаме какафония, а добрве свършена работа,нали така?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 14:42

-cYcLoNe- написа:
Абе не е точно до кавгите,но и така може да се каже.Екипът е като една машина- колкото повече части има,толкова е по-голяма вероятноста нещо да се обърка...Не искаме какафония, а добрве свършена работа,нали така?

:shock: Добре казано, човече, добре казано!!!

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2005 15:03

ок аз ще направя канал до довечера
и... ок най-много още двама човека. не повече

Профил