Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Dragon Age II
Публикувано на: 19 Фев 2011 21:27

Tiny написа:
Познай

Мхм.

Много хора искаха char creator-a вместо демо, така и така го пускат 18 (!) дни преди официалния релийз на играта (за Европа, де) но те ни снабдяват с демо. У.а.у.

А иначе за цялата си има, ти къде си чел, когато писах за Далшим Хоук? :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2011 21:50

Бе аз бях 99 процента сигурен че има, но дори 1 процент шанс ми идва в повече, защото този мършав циганин, няма как да го преглътна :) Виж Mass Effect е друга бира.

Профил

Публикувано на: 19 Фев 2011 22:11

За ФемШеп ли говориш или МейлШеп? :)

Иначе Шепърд е моделиран по образ на Марк Вандерлуу, така че не можем да се изненадваме, че модел ще е пo-добре от рандомизиран прошляк.

Въпреки че на мен Гарет Хоук ми се нрави. Въпреки че ще си създам мой собствен, пак бих играл с подразбиращате се му визия. Тоя остриета в брадата, дето ги крий... :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2011 22:22

Мъжкия, женската е ок.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2011 22:56

Наистина странен ход да не пуснат character editor, като за първата пуснаха самостоятелно creator-а.

Профил

Публикувано на: 19 Фев 2011 23:01

За първата игра имахме три игруеми раси, ако си спомняш, а и това беше оправдано с бонус предметите, които получаваха тези, които създадат герой с creator-a, а после го ъплоуднат в базата на BioWare.

Цялата работа беше такава - по това време BioWare стартираха своята Social Network и искаха да прилапат колкото се може повече юзъри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Фев 2011 03:35

Спойлери!

http://www.youtube.com/watch?v=ndKOs1j3Uqs
http://www.youtube.com/watch?v=4bcJ-Q5BVL8

Абе всичко изглежда много добре,но начина по който се бият героите в играта е плачевен.Да не говорим за Тъмнородените които изглеждат доста безумно.Но предвид на всичко останало смятам да дам на играта шанс!

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 04:29

Както вече казах, това е конвенционално демо от преди шест месеца. Не е демото, което ще получим на 22 Февруари.

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 19:26

Цитат:
Както казах по-нагоре, BioWare са приели шаблон при създаването на игрите си, и трудно биха могли да са отърсят от него.

Сега, имаме обещание за куестове в Dragon Age II, които се променят А) активно с времето, все пак имаме десет години на разположение. Ако ги оставите за след някой time jump, изходът на куеста ще се промени за разлика от този преди споменатия time jump; Б) в зависимост от това кой персонаж мъкнете след себе си; и В) куестове, които могат да се стартират или завършат само при определено време, т.е. или денем по пладне, или нощем в полунощ, и така нататък.

Доколко това е вярно, и дали е имплементирано добре, тепърва предстои да разберем.

Обещават, но силно се съмнявам да има кой знае какви промени. Все пак преиздават една и съща игра в различен сетинг и с различна истема за развитие на героите вече 10 години и имат огромен комерсиален успех. Нямат причина да се опитват да подобряткаквото и да е било.

Ето списък на талантите на класовете ако някой го интересува. Според мен са подобрени спрямо първата - mage-овете вече нямат 3 пъти повече скилове и са подредени като граф, а не като верига.

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 19:48

..........

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 20 Фев 2011 19:51

Draksis написа:
Както вече казах, това е конвенционално демо от преди шест месеца. Не е демото, което ще получим на 22 Февруари.

това означава ли че ще има "създател на герои" :?:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 20:27

Няма да има.

Профил

Аватар
В момента играе: Minecraft
Публикувано на: 20 Фев 2011 20:50

Надявам се демото да е свободно за сваляне.
Нали??? :D

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 20:51

..........

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 20:51

Всъщност демото ще е достъпно за сваляне само чрез Социалната Мрежа на BioWare, и ако нямате акаунт там, препоръчвам ви да си направите колкото се може по-скоро.

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 20:53

..........

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 20:55

Спряха ли я, или още е активна? Чужденците не можем да влизаме в нея, you know. :P

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 20:57

Странно,само аз ли смятам Bioware за най-идиотската компания на тази година?Това което правят с Dragon Age 2 е една ОГРОМНА крачка назад за поредицата.

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 20:57

..........

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2011 21:03

Доктора:

А аз го смятам за крачка напред.

Tiny беше така любезен да предостави картина, на която има сравнение между всички игри на BioWare и клишетата, които се съдържат в тях. В продълженията на двата продукта Mass Effect и Dragon Age се забелязва лек полъх на старание да се откъснат от този шаблон, за който стана дума преди страница. За някои хора това може и да граничи с богохулство, защото не биха искали по никакъв начин BioWare да кривнат от "правия път", но аз ще кажа само едно - с лека ръка бих понесъл истински ПРОВАЛ от тяхна страна, ако това им даде възможността да се поучат от грешките си и за в бъдеще да ни поднасят ОЩЕ по-добри RPG-та, научени от горчивия си опит.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com