Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 22 Фев 2010 23:04
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 22 Фев 2010 23:46
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Фев 2010 00:28
Да бе, дано е ебавка.  Иначе Близард яко зле, да направят и на Диабло танци и ще се гръмна.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Фев 2010 01:19
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Фев 2010 01:20
Ахахах първо не е ебавка, 2ро е сцепващо  Евала
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Фев 2010 04:13
Wannabe написа: Ахахах първо не е ебавка, 2ро е сцепващо  Евала Доста тъпо ( като теб ). -- Дано скоро наистина хакнат бетата за игра срещу компютър.  Гледам десетките replays и се смазвам на Ultra графика.  Има си инфо за всички сгради/единици/умения, може да се наслаждаваш на обстановката и ефектите из картите, както и преслушах саундтрака на играта. ВЕЛИКО! 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Фев 2010 08:08
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Фев 2010 08:48
The Chameleon написа: Да бе, дано е ебавка.  Иначе Близард яко зле, да направят и на Диабло танци и ще се гръмна. Ще денсим заедно  Не бе не е някво тъпо денсенето  Все пак си има и другите работи :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Фев 2010 15:25
Spoonkiller написа: http://www.youtube.com/watch?v=mnX6UYwxyyA&NR=1 Ахахахх :Д С японките е баси грубото  edit : http://www.youtube.com/watch?v=zfl279o_ ... _embedded# 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Фев 2010 18:28
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 23 Фев 2010 18:31
|
|
|
|
 |
Telba
|
 |
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Фев 2010 12:11
http://teknogods.com/?p=32Teknogods са се хванали евентуално да направят ЛАН емулатор на СК2 като излезе,ако дотогава няма поддържка за ЛАН.
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Фев 2010 12:32
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Фев 2010 16:08
Telba написа: http://teknogods.com/?p=32
Teknogods са се хванали евентуално да направят ЛАН емулатор на СК2 като излезе,ако дотогава няма поддържка за ЛАН. Ами ще ги видим, що за стока са... 
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Фев 2010 17:43
Fenrir написа: http://www.youtube.com/user/HDstarcraft#p/u/5/kv-l7YHbafY Те тоя пич качва игри от бетата HD.  10х много, между другото, бая яка изглежда играта. Аз, дет' оригиналния Старкрафт никога не съм му бил фен, почвам нещо много да й се радвам на двойката 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 24 Фев 2010 17:55
Ред Мърси написа: http://www.youtube.com/watch?v=Ym8AYEUqINE хаха жестока песничка  Ааа песента цепи мрака 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 26 Фев 2010 23:53
Team Lazy са 1-вите, рофл!  Зи айръни -- ей сега ще пробвам, епик
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Фев 2010 00:17
Дано скоро да направят с AI или някаква мрежа 
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Фев 2010 00:23
Аман от претенции xD  не стига че доbричките хакери направиха така да можеш да видиш играта, да се докоснеш, ми искаш и AI , после лан ,после фрий  и накрая headoff да напраят battle.net
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|