Автор |
Съобщение |
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 14:31
Pileto написа: blood_elfka написа: Steel написа: blood_elfka написа: Искам да попитам някой може ли да ми каже при кой level и как може да се превръща друида в WoW:TBC?Например в пантера? 10 левел е за мечка, 20 за котка, нататък не знам. А как става?В смисал аз сега сам 18 лвл и не знам как да го включа!Трябва ли да има някаква иконка или какво? Трябва да го научиш от Друид Трейнъра. След тва ти се появява кота мечката-иконки и с тях сменяш формите...натам са травел на 30лвл, гарга на 68...
А какво точно трябва да науча?
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 14:38
blood_elfka написа: Pileto написа: blood_elfka написа: Steel написа: blood_elfka написа: Искам да попитам някой може ли да ми каже при кой level и как може да се превръща друида в WoW:TBC?Например в пантера? 10 левел е за мечка, 20 за котка, нататък не знам. А как става?В смисал аз сега сам 18 лвл и не знам как да го включа!Трябва ли да има някаква иконка или какво? Трябва да го научиш от Друид Трейнъра. След тва ти се появява кота мечката-иконки и с тях сменяш формите...натам са травел на 30лвл, гарга на 68... А какво точно трябва да науча? На 10ти левел отиваш при друид треинъра в града ти (ако си елф,във дарнассус,ако си таурен в тъндър блъфф),и той ти дава куест.Правиш куеста и ти дава скила.На твоя левел можеш да си вземеш и тюленска форма тъй че направо 2 куеста трябва да ти даде
|
|
|
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 14:52
Jorix написа: blood_elfka написа: Pileto написа: blood_elfka написа: Steel написа: blood_elfka написа: Искам да попитам някой може ли да ми каже при кой level и как може да се превръща друида в WoW:TBC?Например в пантера? 10 левел е за мечка, 20 за котка, нататък не знам. А как става?В смисал аз сега сам 18 лвл и не знам как да го включа!Трябва ли да има някаква иконка или какво? Трябва да го научиш от Друид Трейнъра. След тва ти се появява кота мечката-иконки и с тях сменяш формите...натам са травел на 30лвл, гарга на 68... А какво точно трябва да науча? На 10ти левел отиваш при друид треинъра в града ти (ако си елф,във дарнассус,ако си таурен в тъндър блъфф),и той ти дава куест.Правиш куеста и ти дава скила.На твоя левел можеш да си вземеш и тюленска форма тъй че направо 2 куеста трябва да ти даде
А да друид треинъра ми даде един куест,ама аз не можах да се справя с него!Играя с Night elf.
|
|
Tiesto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 17:01
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 18:32
Tюлена е на 16ти.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 19:25
Body and Heart
Level 10 Druid
Alliance
Use the Cenarion Moondust on the Moonkin Stone of Auberdine to bring forth Lunaclaw. From there, you must face Lunaclaw and earn the strength of body and heart it possesses.
Speak with Mathrengyl Bearwalker in Darnassus when you are done.
Face Lunaclaw and earn the strength of body and heart it possesses.
Directly east of Auberdine lay many moonkin caves. The one closest to Auberdine has a Moonkin Stone inside it. Lunaclaw, the defender of the stone, will face you only when Cenarion Moondust is applied to it. Lunaclaw possesses within it a strength that you must use as one of the Claw.
You've earned the right to use this Cenarion Moondust, <name>... now show me that you've earned the right to possess the strength of body and the strength of heart needed as a druid!
За този куест става въпрос!Някой може ли да ми помогне?
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 19:43
Първо трябва да си лвл 11-12, после отиваш в Darkshore на кординати 43,45. Има пещера и светещ в синьо камък. Заставаш срещу пещерата и даваш с десен килк на прахта която имаш ви инвентара. Появява се, убиваш го с постоянно кастване на wrath и говориш с духът му.
Ако не знаеш Darkshore е втората локация на елфите, отива се там с хипогриф. А и да кажа-първо почисти пещерата от обитателите й, просто за да не ти пречат после.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 19:54
admin's minion написа: Първо трябва да си лвл 11-12, после отиваш в Darkshore на кординати 43,45. Има пещера и светещ в синьо камък. Заставаш срещу пещерата и даваш с десен килк на прахта която имаш ви инвентара. Появява се, убиваш го с постоянно кастване на wrath и говориш с духът му.
Ако не знаеш Darkshore е втората локация на елфите, отива се там с хипогриф. А и да кажа-първо почисти пещерата от обитателите й, просто за да не ти пречат после.
Готово!Изпълних куеста с помощта на една fr!
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 21:28
Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя Talbunk ?
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 21:57
Halaa,Nagrand.
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2007 12:04
Да допълня.Трябва ти екзалтед репутация с Куренаи за да си купиш Талбук.Можеш ако си алианс и от Телаар да си земеш за хордата не знам дали от Гарадар могат...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 13:11
Искам да ви попитам как да си сложа новия ранк (от пач 2.1) Justicar.Exalted съм с ав ,но незнам от къде да го сложа...
П.П. Разбрах ,че трябвало да съм Exalted с всички бг-та...
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 21:21
Ето го и моят герой:
Това са неговите "stats":
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 22:06
Може ли да ми кажете на какво да си развивам мейджа
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2007 22:57
crisbeto написа: Може ли да ми кажете на какво да си развивам мейджа
Fire за много демидж, Ice за добра игра PvE и Arcane за PvP издръжливост. Сам си решавай, но според мене до 40 лвл на огън, после един рес за лед+аркейн (повече лед) и на 70 пак рес за масово аркейн+по избор от другите две дисциплини.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 10:59
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 12:01
Мерси и на двамата
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 15:08
Patch 2.10 излезе!Illidan we are prepared!
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 23:01
Да яко сме готови...Знаеш ли къв прекуест иска да влезеш в инстанса...пффффффф...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2007 23:07
Scar написа: Да яко сме готови...Знаеш ли къв прекуест иска да влезеш в инстанса...пффффффф...
Ъъъ...къв?
Не сериозно кажи за какво става на въпрос горе-долу??
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|