Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: DOOM
Публикувано на: 08 Май 2016 15:20

Ти за това ли се правиш че си го играл и че мн разбриаш от него? Щото е фейшън. Ходи се обяснявай за дота и цс. Това че нещо се играе от супер мн хора го прави достъпно за супер мн хора. Просто някои хора не могат да зъзприемат някои неща понеже ресура им е толкоз. Точно за това ти се органичаваш до игране на кежуал игрици като цс и дота. Толкоз ти е ресурса

Профил

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 08 Май 2016 15:30

iddqd написа:
Ходи се обяснявай за дота и цс. Това че нещо се играе от супер мн хора го прави достъпно за супер мн хора. Просто някои хора не могат да зъзприемат някои неща понеже ресура им е толкоз. Точно за това ти се органичаваш до игране на кежуал игрици като цс и дота. Толкоз ти е ресурса

Значи да разбирам, че тъй като съм STALKER фенбой, а тя е трудна игра която е по-малко популярна от Dark Souls, следователно е и по-хардкор и по-трудна?

Хммм... логиката ти липсва.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2016 15:44

Prosto imash sklonost da govorish za neshta za koto si nqmash i predstava. Da se pravish na pro v temata s vidokartite, da se pravish che si igral na darksouls vupreki che ne znaesh shto e darksouls. vupreki che nito edna ot igrite v seriqta ne si pipval. Prosto ti se govori imash nujda horata da si mislqt che mn razbirash ot neshta ot koito ponqtie si nqmash. Nz tva e nqkv komplex iskash da te ocenqvat po-visoko ot kolkoto ti samiq se ocenqvash. Kuv e smisala da mi kazvash kvo e darksuls i kolko e trudna pri polojenie che ne si igral edna chast ot seriqta? Ot tuk vsi4ko koeto kajesh nqma nikakv smisal nikava tejest. Stavash edin praznodumnko koito se bori za chest i slava vupreki che veche e qsno che prosto si dudne. Pokaji nqkoq pro rabota s cg grafichnite programi koqto si napravil i posle mi kaji che razbirash eto priemrno shte ti pokaja moi neshta. Kogato se zanimavash ti stradash dokato gi napravish tia neshta i se nauchavash che ne moje da si pozvolish bugavi videokarti, no ti nqmash ideq izobshto za kvo stava duma poneje nishto ne si narpavil
http://postimg.org/image/zf0z0cgw1/full/
http://postimg.org/image/4c0qqfnup/full/
http://postimg.org/image/rtk5znhq9/full/

Posle ako isaksh nqkoi da misli che zanesh kakvo e darksouls poigrai na neq. Ti si dudnesh tam nekvi babini devetini i posle za logika mi govorish. Nqma logika da znaesh kolko trudna e darksouls bez da si igral igra ot seriqta. Kupi si djoipad purvo, posle si zemi igrata poigrai q, i sled tova komentirai. Tova koeto pravish e visha forma na gaming komplexarshtina da komentirash bez da si igral i da lujesh che si q igral za da ti vqrvat. :IMNOOB:

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 08 Май 2016 16:00

Трудно е да ти се разбере простотията но ще го направя лесно за теб:

1. Играл съм Dark Souls :)

2. Твоята логика е малоумна. Наистина е тъпа, ти самият на я защитаваш а само редиш простотия след простотия.

Играл ли си Xcom? Играл ли си MISERY mod? Vanilla STALKER? Cuban Missile Crisis? Serious Sam?
Не си.

Просто си станал читав на Dark Souls и повтаряш, че е мега трудната игра за да си вдигнеш егото. Това е.

3. "Kogato se zanimavash ti stradash dokato gi napravish tia neshta i se nauchavash che ne moje da si pozvolish bugavi videokarti"

LOL! Не искам да пропадам дотам (това е грозно)... но... аз реално дори нямам компютър (който да използвам) с карта стара или слаба колкото твоята. Нито от Nvidia, нито от AMD. А имам и от двете. Уви. Разбирам от хардуер. Хоби и понякога и работа ми е.

Не говори за бъгавост, Nvidia драйверите са зле сега. AMD са добри. Тъй като не мога да разчитам и на тях (по-бавно ги пускат и в миналото и те са имали проблеми) това е пълно и посредствено равенство.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2016 16:52

Конзолните игри са по-трудни от PC игрите. Искам да видя PC геймър да играе Ninja Gaiden II на Master Ninja и после да ми разправя как PC-то е по-хардкор. Геймпдата е по-добър за повечето неща. Геймпадовете са правени за игри. Това че с мишката прицелването е по-лесно не значи че е по-добра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2016 17:51

Тоя ми дава за пример сириоус сам за трудна игра? Братле ако за теб сироус сам и хком представляват трудност, значи наистина няма смисъл да играеш дарксоулс. Ретардия до шия. Тва да спориш за игри с човек дето цъкя дота и цс е все едно да си биеш главата сам в стената. Пък и за професионални програми ми говори без. Нинджа гайедена иначе го превъртах за хбокс да досат труден е но дарксоулса е по-труден. Не можеш да разбираш от каквото ида е без да имаш опит с него.
Ти си като някв зубар дето е гледал клипчета и чел, но няма никаква реална практика. Нито си ползвал програмите нито си играл дарксоулс. Просто си имаш някви мнения въз основа на тва дето си чел и гледал. Разбирал бил дай един рендер или няква фотошоп творба да те видиме. От дарксоулс разбирал сироус сам му била трудна и хком. Слабак гоито мн дрънка си ти цъкай си дотичка и цс и не се ръгай при големите

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 08 Май 2016 18:23

iddqd написа:
Тоя ми дава за пример сириоус сам за трудна игра? Братле ако за теб сироус сам и хком представляват трудност, значи наистина няма смисъл да играеш дарксоулс. Ретардия до шия. Тва да спориш за игри с човек дето цъкя дота и цс е все едно да си биеш главата сам в стената. Пък и за професионални програми ми говори без. Нинджа гайедена иначе го превъртах за хбокс да досат труден е но дарксоулса е по-труден. Не можеш да разбираш от каквото ида е без да имаш опит с него.
Ти си като някв зубар дето е гледал клипчета и чел, но няма никаква реална практика. Нито си ползвал програмите нито си играл дарксоулс. Просто си имаш някви мнения въз основа на тва дето си чел и гледал. Разбирал бил дай един рендер или няква фотошоп творба да те видиме. От дарксоулс разбирал сироус сам му била трудна и хком. Слабак гоито мн дрънка си ти цъкай си дотичка и цс и не се ръгай при големите

XCOM (Original) и Serious Sam (Serious Difficulty) са ти лесни?

Ами евала! Dark Souls значи дори не я отчиташ като трудност :) Дори (според твоята логика) по-трудният STALKER не ще те затрудни.

Този CS нещо много те мъчи явно. Явно си много зле на играта. Нямам друго обяснение за мисленето ти.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2016 18:36

Абе щом ми сравняваш сириус сам с дарксоулс по трудност значи си ми ясен. Дали съм бил играл хком преди 25 години когато не си бил роден. Ти си го цъкал на майкаси в корема. Или можеби пакмен е най-труден понеже никои тук не го е превъртал. А да са ти лесни игри които никога не си играл е най лесно. Ясен си ти на всички нубец празнодумец. Толкоз си слаб че дори сироус сам ти е труден

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2016 01:06

Някакви боклуци в интернет превъртат играта само за да получат гледания на жалкия си канал. Почти всичките са по-лоши от първите ви опити да играете който и да е Dark Souls.

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Заглавие: Re: DARK SOULS III
Публикувано на: 09 Май 2016 23:38

Charcharo спри да пишеш.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 10 Май 2016 22:16

iddqd написа:
Абе щом ми сравняваш сириус сам с дарксоулс по трудност значи си ми ясен. Дали съм бил играл хком преди 25 години когато не си бил роден. Ти си го цъкал на майкаси в корема. Или можеби пакмен е най-труден понеже никои тук не го е превъртал. А да са ти лесни игри които никога не си играл е най лесно. Ясен си ти на всички нубец празнодумец. Толкоз си слаб че дори сироус сам ти е труден

Непоправимо тъп си...

Една игра можеш да играеш добре и заради това за нея спамиш. Арогантен смешник. Тъжна работа.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Май 2016 23:33

Мига да играя и пиша в темата и. А ти не можеш и не си я играл и тролиш. Хората ти казаха сприда пишеш тролл

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 11 Май 2016 07:48

iddqd написа:
Мига да играя и пиша в темата и. А ти не можеш и не си я играл и тролиш. Хората ти казаха сприда пишеш тролл

Защо продължаваш да пишеш това?

Играл съм DS1 и 2. Играя и DS3. Мога да пиша където си искам.

Ти поиграй повече игри обаче.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2016 10:21

Nali ti vidqhm3 steama edin ds niamash. Ne si igral dori podobna igra. Nishto ne si kazal za igrata. Samo trolish. Konplexar

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2016 10:36

С риск да ви прекъсна смешната тирада, ако някой все още не ги е чул :
https://www.youtube.com/watch?v=i9D2mvoMKLE
https://www.youtube.com/watch?v=0-8vp4akcPc
https://www.youtube.com/watch?v=TAQMJZeYSe8
some cool DS songs.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Май 2016 13:25

https://youtu.be/iv89p4J-LeE?t=74 e tva po me kefi

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2016 23:20

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Май 2016 23:20

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 13 Май 2016 17:19

Мое албумче за играта. Когато играя ще го ъпдейтвам (уви рядко).

http://imgur.com/a/dv0uo

Иначе забавно видео. Поне да ги намираш те бива :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Май 2016 18:07

Do nikade ne si stignsl a komentirash cql mesec. Lesna mu bila inache na chovecheca

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost