Автор |
Съобщение |
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 12 Ное 2010 02:59
Абсолютно вярно... Аз свикнах на 5 мин да бия един quicksave, щото направо не се издържа.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 13 Ное 2010 17:03
Ново видео. Дейвид Силвърман, директор по маркетинга в BioWare, рекламира играта си. Почти никаква нова информация, но това е петата поред реклама, в която се казва, че играта ще запази тактическите си елементи. And in a related story, току-що ядох супа.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 13 Ное 2010 19:45
"So if you look at the visuals in Dragon Age 2, we gave them kinda very ownable signature look where as when you look at any screenshot now you know instantly that it came from Dragon Age 2" - bullshit!
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 13 Ное 2010 20:34
Интерво с Хедър Рабатич. Превъртете от 4:00 нататък. Мога само да кажа, че BioWare са майстори в рециклирането на стара информация. Очевидно всичко, което тя каза, е предназначено за хора, които току-що се включват в "мелето", но пък ако ни подхвърлят някаква трошичка, колкото и малка да е тя, в идните месеци, няма да е зле. Отколкото само да повтарят "Да, готина е играта, хвърляме усилия в нея, Хоук е гений и мъжага, чакайте премиерата". 'Щото писва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Ное 2010 23:49
Shameless bump. Тази статия в Kotaku дава информация (по-скоро предположения), че геймплеят за РС в DAII не е орязан. Ще призная, че авторът се старае да разсее съмненията на феновете относно бъдещето на играта и спекулациите, че тя всъщност е добре (или зле, според някои хора) замаскиран конзолен H&S. Докато не получим един тон клипове с in-game битки, официална информация от BioWare и особено самата игра в ръцете си обаче - ще запазим подозрителния си поглед.
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Ное 2010 23:55
По-скоро авторът се старае да разсее собствените си съмнения. Надали има фен на DА, който да не е притеснен, че играта ще се окаже разочарование. Колкото и железни да са BioWare като разработчици пак няма гаранция, че ще махнат точно чара от играта. За мен това беше историята, диалозите и геймплея. Ако едно от трите липсва или е стабилно орязано незнам дали двойката би грабвала по същия начин. А от инфото за онези маслинени клонки при диалозите тръпки ме побиват
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Ное 2010 00:07
Виж сега, аз привествам новите промени, причините за това съм ги изброил в предишни свои постове. Това, което ме дразни, е липсата на информация около играта. Обявиха я преди месеци, до премиерата остава съвсем малко време, а те даже не си правят труда да рекат "Добре, аджеба, това сме направили, това сме променили, ето снимков и видео материал за потвърждение".
Вместо да оставят фенове и репортери да се хващат за гушите и да гледат отстрани войната.
Надявам се това да е просто част от стратегията им, естествено, и да ни сервират игра, която (образно казано) ще ни накара даже да забравим Origins! Всичко дотук обаче просто намирисва на изключително зле планирана маркетингова кампания.
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Ное 2010 08:57
Трябва да викнат Котик да им оправи маркетинга BioWare не са единственото студио, което си мълчи до края. Blizzard са най-удачния пример за подобно нещо. Само дето те имат гадния навик да пускат на година по лъжичка, колкото да ти погъделичкат търпението. Съмнявам се изобщо да излезе някаква информация за DAII до края на 2010. По-вероятно е да получим малко инфо в началото на март, а след това да ни сервират една приемлива игра, която би задържала вниманието за 1-2 месеца. Казвам приемлива, защото играта няма да е провал. Пак ще бъде добра, но не мисля, че опростен геймплей ще се хареса на старите фенове. И пак започвам със страха от промени... В общи линии искам да кажа, че надали ще получим сносна информация за играта преди нейното излизане. Ясно е обаче, че играта ще е печеливша - по-опростена за по-кежуал геймъри и все пак продължение на историята за феновете. Няма как да е тотален провал, освен ако не са я осакатили напълно. Няма смисъл да правим изводи на сухо. Чакаме март и т'ва е.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Ное 2010 14:11
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Ное 2010 15:04
Това, което имах предвид е, че маркетинговата им стратегия в момента изобщо не работи както би следвало, а служи да отблъсне хардкор феновете от играта. Ще направя аналогия с Blizzard, също като теб. Докато те отпускат по лъжичка информация на всяка високосна година относно следващата си игра, то тази лъжичка винаги те кара да мислиш, че играта отива към по-добро, че Blizzard надграждат над всеки елемент от заглавията си, вадейки поука от минали грешки и издънки (това не се отнася за WoW, където мнозина от феновете мислят, че тя е станала прекалено достъпна за по-кежуъл играчи). Но докато тези малки парченца от информация те карат да подскачаш с жива радост и да си казваш "Мале, излезе ли т'ва чудо, няма да ям и да спя, ами само 'ше цъкам", това, което BioWare правят, по-скоро те кара да се чудиш "Абе, как, аджеба могат да направят такъв шедьовър в лицето на първата игра и да превърнат втората в такъв gore-slash-rape-fest?" В момента тече промоция - безплатен upgrade към Signature Edition версията на Dragon Age II при pre-order на играта онлайн или от любим ритейлър. В момента 75% от населението в социалната мрежа на студиото отказва да направи тази покупка, под предлог, че играта е скапан конзолизиран hack&slash. В момента BioWare не правят абсолютно нищо, за да уверят същите тези фенове в обратното. Не. Просто седят безучастно отстрани и наблюдават огъня. В резултат на всичко това, когато всъщност наистина почнат да отпускат информация за играта, ще бъде твърде късно. Промоцията, която споменах, е валидна до 11 Януари. Ако, както каза ти, BioWare почнат да пускат РС геймплей клипчета чак през късен Февруари, колко Signature Edition копия мислиш, че ще са останали в склада? Вероятно могат да ги пуснат като твърди копия по магазините с леко надута цена, оправдана от това, че "Ами пропуснахте срока, пичоуе", но това ще бъде чиста безвкусица. И всички ще знаем защо точно го правят. Просто виж предишните постове и смятай колко хора сме на мнение, че играта ще е бомба. Само... двама. Е, трима, ако и Княза е навит да я цъка. Останалите я плюят, както е редно. П.С. Да вземат наистина Котик да направи малко реклама, че баси майката...
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Ное 2010 15:41
Като спомена прословутото Signature Edition - няма как да не изразя огромното си презрение към подобна глупост. До колкото четох в него ще са включени предмети, които ще бъдат пуснати в предстоящи DLC- та. Та, ако решиш да си вземеш оригиналната игра и после да даваш по 7$ за всяко DLC(както беше при Origins), то какъв е смисълът изобщо да копуваш и двете неща (имам впредвид Signature Edition-a и DLC-тата). Да, идеята им е добра - да предложат нещо на хардкор феновете. Само да беше осъществена като хората. Аз също мисля, че играта ще е добра. BioWare няма да се издънят тотално. Просто няма да е онази Dragon Age, която сме играли до сега. Една от най-добрите страни на Origins беше възможността от преиграване и различните начала (сигурно 50 човека преди мен са го казали това и 100 след мен ще продължат да го казват). Сега ще се цъка само с хюманче. Е, аз поне мигах на парцали около 5 минути докато успея да усмисля тая глупост. Само от този факт се губи едно 20% от игровата магия. Колкото дали ще се продадът Едишъна. Сигурно две седмици след излизането на играта ще го пуснат като лимитирано издание с малко понадута цена, както ти каза, и пак надали ще има чак толкова желаещи да го купят(особено в БГ). А като се замисля надали ще са много и хората(по-скоро източноевропейците), които изобщо ще купят играта. При мен с Origins се получи следното: разбрах от приятел за играта, изпиратствах я от thePirateBay(слава на холандците), влюбих се в нея, купих си я. Преди да прегледам цялата излязла до сега информация за двойката щях да я преордна при първа възможност. Сега се чудя дали си заслужава изобщо да я купувам Най-вероятно първо ще я пробвам нелегално и ако ми хареса ще я купя. За финал отново да се върна към Близард(като сме тръгнали да ги хвалим...). Още няма сигурна дата за Диабло 3, а геймплей клипчетата заливат мрежата. И хората дори вече избират героя, с който искат да играят играта за първи път...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Ное 2010 20:07
Така е, дори си имаме класация за класовете в нашата любима родна РС Мания. Относно Signature Edition-a - купих си го още октомври. Ще ти кажа защо. Стандартната версия струва 35 паунда. Аз купих Сигнатурната за 30. Предвид допълнителното съдържание (и, нека си го признаем, невероятно стилната метална опаковка), това си е далавера. Спестявам 15 паунда за DLC-та. Двадесет (20), ако броим и разликата в цените на двете версии. Така че да, наистина си е инвестиция, но в момента хората все още се чудят дали няма да е по-добре да си дадат парите за нещо друго. Като например "Вещерът". А BioWare въобще не правят напъни да ни напъхат играта под носа, както се казва. Разумнa си, приятелко, добре се говори с теб.
|
|
|
|
|
Съселче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Ное 2010 22:46
И аз ти благодаря за приятната дискусия. Мога само да те поздравя, че вече си горд собственик на Signature Edition-a. Ако пуснат едно геймплей видео преди да изтече промоцията може и аз да си го поръчам. Наистина си е далавера при тези цени. Но честно казано аз съм от хората, които са се насочили към покупката на Вещерът.Някак си изглежда по-сигурно
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Ное 2010 22:50
Като стана дума 2рия вещер вече е пуснат за пре ордър в стийм
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Ное 2010 23:09
Preorder-а е малка част от продадените копия, според мен от Bioware чакат да наближи датата на излизане, за да може да пуснат тогава масова кампания, а не да стане като ToR - една година преди излизането да знаем всичко и от тогава да ни размахват пред лицето някакви разочароващи маловажни системи, които ги има навсякъде. Според мен upgrade-а до signature edition е до януари месец за да могат да знаят точно колко такива копия да направят и да не остават по магазините такива, които няма да се купят. Все пак ако си мислите, че играта ще е готова преди януари и опаковките и т.н. ще са изработени - жестоко се лъжете.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Ное 2010 01:07
Няма такова нещо, Сен - просто роптаем срещу липсата на каквато и да била официална информация. Малко егоистично е от моя страна да правя такива изявления, взимайки предвид дългия първи пост в темата, но все пак. Относно Вещерът, ах... бих искал да го пре-ордърна в Стийм, но това е RPG. Така че - или твърдо копие, или нищо. Бих искал също така да имам тези 80 паунда за колекционерската версия, но не съм направен от пари. Така че ще взимам нормалната и ще си се радвам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Ное 2010 19:58
Отново един bump. Ta така - Hurlocks / Emissaries. Oправдан ли е техният нов вид и защо? За да не бъда напълно голословен и кратък - на мен ми харесват, и мисля, че е крайно време да се различават значително (в смисъл, маговете на тъмнородените да изглеждат по-кекави и хилави), но Емисарите ми изглеждат като Носферату от VtM:B.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Ное 2010 20:53
Емисаря не ми харесва. Прилича на някакъв гействен психопат, което няма никакви естетически качества за мен в контекста на DA. Хърлока е хубав, с изключение на лицето, което изглежда нелепо. И въоражението му е смешно - явно пазарува от Used Weapons - One man's Scrap is Another man's Weapon!
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Ное 2010 21:08
Ти пък го изтипоса хърлока като някакъв New Vegas reject, баси... Но пък да се съглася - емисаря не ми харесва заради женствената чупка в кръста. Ако наистина е женски хърлок - добре, ако жените не бяха ексклузивно Broodmothers...
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 20 Ное 2010 21:11
Draksis написа: Ти пък го изтипоса хърлока като някакъв New Vegas reject, баси... Ами виж му меча По-добре да вземе някоя сопа от земята и с нея да се бие, това нещо ще се разпадне само като си седи в ножницата при някое по-голямо друсване...
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|