Автор |
Съобщение |
Kirilicata2012
|
|
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 10 Авг 2011 15:21
Е то щото се иска много ум и труд, за да смениш няколко модела, ъпдейтнеш анимацията на скиловете и смениш няколко имена.
___________________________________ Im back
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 10 Авг 2011 16:02
Цитат: Е то щото се иска много ум и труд, за да смениш няколко модела, ъпдейтнеш анимацията на скиловете и смениш няколко имена. Дати кажа не е толкова лесно колкото си мислиш. А Лигата е доста по различна от Дота и след новата карта ще предобие съвсем различен стил на игра.
|
|
|
|
|
Kirilicata2012
|
|
В момента играе: 4chan
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 10 Авг 2011 16:09
dr_gilotin написа: Цитат: Е то щото се иска много ум и труд, за да смениш няколко модела, ъпдейтнеш анимацията на скиловете и смениш няколко имена. Дати кажа не е толкова лесно колкото си мислиш. А Лигата е доста по различна от Дота и след новата карта ще предобие съвсем различен стил на игра. E, никъде не съм тръгнал да се хваля, че и аз мога да го направя.
___________________________________ Im back
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 10 Авг 2011 19:29
Aбе бая работа е за студио без богат разпространител зад гърба си.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 00:26
Въпреки че HoN и LoL са от по-непопулярни компании (въпреки че S2 имат още яки игри, а пък Riot беше създадена специално за LoL), откраднаха доста играчи на Дота защото просто Уаркрафта не може да предложи много. Игра на 9 години е това, все пак LoL дори влезе в WCG. Но IceFrog направи най-разумното нещо, за да може Дотата да продължи да съществува. А Valve със сигурност са взели много добро решение с предложението си да се създаде Дота 2. Златна мина Така че ЛоЛ и ХоН да се порадват още малко на големия интерес към тях, защото като излезе новата Дота до края на годината, отново ще е само и единствено номер едно Освен ако не се окаже абсолютен провал, но вярвам че шансовете за това са минимални.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 10:00
HoN със сигурност ще го изяде големия, обаче LoL имат 15 милиона играчи. Колкото и да се пренасочат изцяло към дота 2, определено ще им останат някой и друг милион
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 10:07
Джунейд написа: Въпреки че HoN и LoL са от по-непопулярни компании (въпреки че S2 имат още яки игри, а пък Riot беше създадена специално за LoL), откраднаха доста играчи на Дота защото просто Уаркрафта не може да предложи много. Игра на 9 години е това, все пак LoL дори влезе в WCG. Но IceFrog направи най-разумното нещо, за да може Дотата да продължи да съществува. А Valve със сигурност са взели много добро решение с предложението си да се създаде Дота 2. Златна мина Така че ЛоЛ и ХоН да се порадват още малко на големия интерес към тях, защото като излезе новата Дота до края на годината, отново ще е само и единствено номер едно Освен ако не се окаже абсолютен провал, но вярвам че шансовете за това са минимални. Риот, се осъзнаха на време и сменят целия гайм стил на игра, играта почти няма да има допирни точки с ДОТА кето на мен ми харесва. Незнам защо масово е сварнятате с ДОта, тя е Дота like, но механиката на битките е доста по различна от там и играта се променя. С новата карта Dominion ще се промени на пълно и ако Дота 2 "Убие" HON , това няма да се счиа и за LoL, защото тя се променя изцяло, единственото общо ще е жанра.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 15:00
Да, HoN-а няма да се задържи дълго над водата, а както викаш Riot правят нужните неща, за да продължат равностойна конкуренция на Дотата. А и LoL си има доста здраво и сплотено къмюнити. Но нека не забравяме, че голяма част от LoL играчите (про и не-про) идват именно от Дота и е логично да хвърлят по едно око след като излезе двойката. Това което взе много от Дота играчите е именно остарелият War 3, докато HoN и LoL предложиха много нововъведения (тук вече се повтарям с по-горен пост )
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 15:25
Някой даже спомена че статегията на Valve ще е b2p. Смята че това няма да е така поради простат апричина че много грачи няма даже и да "поглегнат" за какво свата на въпрос в играта. Според мен ще направя стандартното F2P, с "магазин" като на на ЛоЛ или някоя друга игра. Така вероятноста да намерят повече почитатели и от LoL, HoN, DotA(War3), ще е в пъти по-голям. Другия метод е като при TF2 пръво плащаш скед 1-2 год. грий с ограничения.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 15:38
За да е b2p ще трябва да предложи много повече от 1 карта. И аз мисля, че ще е f2p с някакъв магазин.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 17:19
Аз пък се надявам да е b2p. Вярно, че ще е една карта, но нека не забравяме, че със сигурност ще има възможност да бъде модната (както всички Сорс игри) и може би ще предложи още много възможности. Пък и ако е b2p няма да е 50-60$ ами предполагам ще влиза в категорията на евтините игри за 15-20$.
За мен f2p е адски долна работа. Съгласен съм да е f2p, но това по никакъв начин да не ми влияе на геймплея. Не съм запознат много добре с ЛоЛ, но доколкото знам там освен за визуални скинове се доплаща и за герои и руни. А аз считам това за недопустимо - предпочитам веднъж да си дам 40-те лева и да си се кефя с всичките й възможности. Пък ако искат - да си пускат за продан визуални благинки, но нека не ми пречат да си играя.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 17:54
На LoL всичко освен скинове за героите може да се вземе от всички играчи. Допълнителното заплащане не ощетява никой.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 18:01
Ама нали като излезе нов герой или го купуваш там с виртуалната валута, пък ако нямаш - хуй
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 18:12
Джунейд написа: Ама нали като излезе нов герой или го купуваш там с виртуалната валута, пък ако нямаш - хуй Не е точно така. 975RP или 6300 IP, е жисока сума, и не е важно далиго имаш или не, защото новите герои на следващатата седмциа са фрий. Отдруга страна не са толкова ОП и това не е проблем даже много хора негодуват за Wokung- The monkey King, защото им е труден. В общи линии в ЛоЛ няма значение дали си плащаш или не всичко е до скил и тиймплей.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 11 Авг 2011 18:26
Джунейд написа: Ама нали като излезе нов герой или го купуваш там с виртуалната валута, пък ако нямаш - хуй Пак се бъркаш. Абсолютно всеки герой, колкото и нов да е може да се вземе без да дадеш и стотинка истински пари.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 13 Авг 2011 11:42
За два часа дота2.ком отговаряла на това Какво се вижда? Мъжествена Мирана - вижда се че язди нещо; държи лък, тъй че най-вероятно е Мирана. Прекалено ми е облечена Морф с добри бицепси - много добре, много добре голямо Тайни - от него не се вижда много, но изглежда внушително, което е важното яко Юрнеро - маската ме кефи Бучър сумист - изглежда недовършен, тялото му сигурно ще е по-мръсно/с белези. За мен е уин. Дано пак има изскочили вътрешности <3 Невър/Наикс/Бейн - окей, кокали. Най-вероятно си е Наикс, може и да е някой от другите. Прилича малко на carnageмного уикед изглеждащ Санд - малко ми е странен, ще видим :> Да не забравяме че това е само консепт арт и в играта моделите могат да бъдат по-различни. Като цяло на мен ми харесва как се е получило. edit: Тая картинка била на около година От вчера и оня ден има още лийкове - улта на Снайпера щял да е със саунда на AWP от Кънтъра (и евентуално целия Снайпер щял да е със саунда от ЦС)
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 13 Авг 2011 13:46
Мисля че онзи с кокалите ще е Невъмор иначе останалите изглеждат добре. Както ти каза сигурно ще бъдат малко по-различни ingame, но ще видим. Това със снайпера е добро хрумване xD
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 13 Авг 2011 17:23
ОМГ!!! Появи се уникален лоундинг скрийн от Кунка!!! ИСТИНСКИЯ ХАЙП ЗАПОЧВА!!!! http://media.playdota.com/misc/loadscre ... ka_Med.jpgkunkka написа: btw, these r based completely on DotA2's look and designs of the heroes.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 13 Авг 2011 17:47
Кефи ме как са направили войд-а
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 13 Авг 2011 18:05
Тоя дето замахва до Tiny-то, Juggernaut-а ли е?
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|