Автор |
Съобщение |
Michabo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter - Online RPG от Cryptic Публикувано на: 10 Май 2013 07:36
Обикновено като отидеш в NVidia Control Panel-а>Manage 3D Settings и избереш Preferred Graphics Processor: High-performance NVIDIA Processor, трябва всичко да ти ползва NVidia картата, но все пак ме съмнява, че може всичко да го сложиш на max с повечето карти.
___________________________________ I commend my soul to any god that can find it.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter - Online RPG от Cryptic Публикувано на: 10 Май 2013 07:46
Снощи поцъках с роуг, мейдж и онзи с големите мечове. Под поцъках, имам предвид, че изиграх туториълчетата. Определено първото ми впечатление е ужасно, както от външния вид, така и от темпото. Възлагах много надежди на онзи с големия меч, някак като го видях и ми се доигра нещо в стил guts от берсеркър , ама като видях колко са бааааавни анимациите му... после реших, че това е, защото е малък лвл и изгледах доста филмчета в ютюб. Същата работа. Една приятелка ще е хилъра тоя път, та аз трябва да цъкам някакво смотано дпс Да видим колко ще издържа да се занимавам с глупави герои и ще взема да си направя хилър, както във всяко друго ММО
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter - Online RPG от Cryptic Публикувано на: 21 Май 2013 08:42
ми ако има некой на Beholder, казвайте ние сме там за ся, мен играта ме кефи адски много, въпреки ужасните бъгове и страха от това, че в един момент ще е твърде p2win в енд гейма.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter - Online RPG от Cryptic Публикувано на: 21 Май 2013 09:57
Аз като разбрах, че РИФТ ще става безплатна, тотално ми се обезмисли игрането на NW .
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter - Online RPG от Cryptic Публикувано на: 21 Май 2013 10:22
еми да, ама има още един месец до РИФТ-a и пак бих играл NWN, ако я пипнат и оправят кат бели хора, а РИФТ нещо не ме грабва - знам, че е най-добрата алтернатива, че има тонове качествен контент и кво ли още не - и все пак има нещо в играта, дето леко ме отблъсква на NWN играя уизард, и камерата, бойната система, и всичко, ми е толкова живо и приятно и плавно, а РИФТ-а някак ми идва дръвце. Ти казваш, че с някъв меле клас ти е било дърво на НВН, не знам ... най-вероятно, ако не й оправят всичките проблеми, или ще си взимам GW2 лятото, или ще дам втори шанс на Рифт
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter - Online RPG от Cryptic Публикувано на: 21 Май 2013 10:44
Ами тоя с големия меч е голямо дърво, определено. Много по-голямо дърво от класовете с двурък меч от която и да било друга игра. Самата бойна система на NW бие рифт, определено. Ама пък възможността, която рифт ти дава с едно геройче да си танк, хилър, съпорт и дпс с натискането на едно бутонче е несравнимо, според мен (аз примерно мразя реролването, пък и ежедневието ми не позволява да имам 3-4 алта). Така като играехме с компанията го нямаше момента в началото - добре, кой с какво ще играе?! Всеки си направи какъвто клас поиска и във всеки един момент бяхме перфектни за парти, именно заради смяната на билдове с един бутон. В рифт имаше "хлоромансър", какво повече да кажа Ако ще цъкаш GW2 или РИФТ, пиши ЕДИТ: Разбирам те, с някои игри химията просто не се получава, въпреки доброто им качество (както аз с WoW).
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Neverwinter - Online RPG от Cryptic Публикувано на: 21 Май 2013 12:08
може би по-добре да се пренесем в темата за рифт, но ми стана интересно това със смяната на билдовете ... как точно става, щот аз май не съм довидял нещата - в смисъл, нали в началото има да избереш м/у 3 ''дървета'' и да правиш какви ли не комбинации, но после ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|