Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 03 Окт 2009 22:20
Аз си играя играта в супер лежерно темпо и съм с ловджийските дрехи.Пристанищния град го минах целия(жалко че избрах грешната страна ;(,но май поради тази причина съм изхабил около 1500 голд заради мързеливост от релоудване и невнимание и съм си твърдо с 2600 злато) Играта е измислена много хитро и успя да ме заблуди да играя с хората на Дон от началото и сега сърбам.Релийза за сега е пушка.Та,хабете си парите на воля,в най-лошия случай ще сте назад,колкото мен,но и ще изкарате приблизително +/- колкото съм аз сега.Играта трябва да се казва ''Намерете 10-те разлики с Готик 2'' ,същинско копие на въпросната,в което не виждам нищо лошо.Харбъра си е града от 2ката.Кемпа на Дон играе,нещо като мерсенаритата в Готик 2,а фермата в началото на играта си е 1 към 1 с Готик 2.Има и манастир на всичкото отгоре.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 03 Окт 2009 23:07
Spoiler
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 01:12
Здравейте, играта е наистина много добра, с няколко забележки само. Имам един въпрос. Кой може да ме научи да отключвам сандъци и врати в Харбър Сити. Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 01:58
Cid. Той е в първата къща в ляво до продавача на риба
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 11:56
Абе ноо трудна става деа,аз съм на chapter 3 и през 5 минути помпам f9.Колкото и да се пазя онея ме свалят с 2 удара,аз тях с 20
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 14:57
Как се отварят изровените ковчези ? Имам 3-ти лвл lockpicking , но ми казва ''I have to pick this or find the key.'' Ключове за тях никъде не намирам. И със скрол за open lock не става.
Е ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 15:24
Имаш ли lockpicks? Инструментите, не умението.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 15:28
Max Payne написа: Имаш ли lockpicks? Инструментите, не умението. Да, поне 50 бройки.
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 17:04
Намерих жестока сабя - Demon Blade. Още съм на Chapter 2 ама с нея доста лесно става. http://a.imagehost.org/dl/43da4c1a3087d ... /risen.jpgВпрочем от къде се научава копаенето, ако изобщо се научава.
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 17:10
Кире_Гръчата написа: Как се отварят изровените ковчези ? Имам 3-ти лвл lockpicking , но ми казва ''I have to pick this or find the key.'' Ключове за тях никъде не намирам. И със скрол за open lock не става.
Ковчезите, за които говориш, са от куеста за заровеното съкровище. Ключ за тях ти дава Patty. Statis написа: Впрочем от къде се научава копаенето, ако изобщо се научава. Копаенето не се научава. Просто ти трябва лопата. Отиваш на съответното място и кликаш с лявото копче.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 17:46
Може би той пита за събирането на iron ore и злато от жилките. Научаваше те блексмита в Харбър Сити, ако не се лъжа.
Относно ковчезите - кога трябва да ми ги даде тия ключове ?
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 17:52
Кире_Гръчата написа: Може би той пита за събирането на iron ore и злато от жилките. Научаваше те блексмита в Харбър Сити, ако не се лъжа.
Относно ковчезите - кога трябва да ми ги даде тия ключове ? Мерси за първото и аз се чудя за второто
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 18:00
Кире_Гръчата написа: Може би той пита за събирането на iron ore и злато от жилките. Научаваше те блексмита в Харбър Сити, ако не се лъжа.
Относно ковчезите - кога трябва да ми ги даде тия ключове ? Chapter 2
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 18:04
благодарим много сте напред, бре
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 18:19
Кире_Гръчата написа: Може би той пита за събирането на iron ore и злато от жилките. Научаваше те блексмита в Харбър Сити, ако не се лъжа. Не, мислех си че трябва да кликам върху имената на гробовете, за да ги копая. А събирането на ore по-скоро се научава от Olf.
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 18:21
А, да беее, верно ! Много съм отвеян.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 18:21
Незнам за Demon Blade Statis но аз намерих Berserker Sword (80 Damage zomg!) в една пещера (прикрита е от водопад и трябва да се наберете за да влезнете в нея , после има таласъми и един гигант, който препоръчвам да го килвате с ranged wepon )
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 18:25
Seigar -X- написа: Незнам за Demon Blade Statis но аз намерих Berserker Sword (80 Damage zomg!) в една пещера (прикрита е от водопад и трябва да се наберете за да влезнете в нея , после има таласъми и един гигант, който препоръчвам да го килвате с ranged wepon ) Къде е тая пещера?
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 20:07
Тоя Berserker Sword май е най-силното оръжие в играта. Аз съм на Chapter 3 и все още не съм намирал по-силен меч от него. Дори Stormwind и Soulstealer, които трябва да се изковат след като намериш двете им части, са по-слаби от него.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Risen Публикувано на: 04 Окт 2009 20:18
Е хуу де къде се намира
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|