Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Red Alert 3 vs StarCraftII

RedAlert3    20%  20%  [ 10 ]
 StarCraftII    80%  80%  [ 40 ]
Общо гласове : 50
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие: Re: Red Аlert 3 vs StarCraft II
Публикувано на: 02 Май 2009 13:07

Warhammer =/= Warhammer 40 000

PS: Dawn Of War > Starcraft + Warcraft

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2009 13:17

Telba написа:

За второто не съм съгласен :D ама искам да попитам защо warhammer е различно от warhammer 40 000. Ще може ли да ми разясниш. Питам от чисто любопитство. Не се заяждам. Иначе съм играл down of war и не ми хареса ама изобщо. Какво да направя. Лично мнение...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2009 13:20

Dumbaldor написа:
Telba написа:

За второто не съм съгласен :D ама искам да попитам защо warhammer е различно от warhammer 40 000. Ще може ли да ми разясниш. Питам от чисто любопитство. Не се заяждам. Иначе съм играл down of war и не ми хареса ама изобщо. Какво да направя. Лично мнение...

Warhammer е в средновековието а Warhammer 40k е в бъдещето.Май нещо такова беше аз съм играл само Dawn of War 2 и Soulstorm

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2009 13:45

Цитат:
заради невероятната изпипаност, заради новите идеи и заради супер якия баланс.
помня като излезе диабло 2 превъртях го с паладин и като се псунах да се бия с варварин същия левел варварина ме убиваше с 1 лип атака, а на лип атака неможеше да се бяга в началната версия ебаси баланса. Значи сорсер и варварина му скача с лип атака сорсера натиска телепорт и се телепортира супер далече варварина го няма на екрана и изведнъж умира ахах е те тва е супер баланса и изпипаност за което говориш. Нито уаркрафт е първата реалновремева стратегия нито диабло е първия хак н слаш нито са балансирани просто са комерсиални, а не казвам че талантите игарят тези игри за мен ги играят тъпаците а не талантите. Казвам че по този начин несе дава на други фирми да пускат наистина качествени и иновациони заглавия а се тъпче на 1 масто като дебили. Е бъдете си дебили щом ви кефи близард са за вас

Профил

Публикувано на: 02 Май 2009 14:33

iddqd написа:
Казвам че по този начин несе дава на други фирми да пускат наистина качествени и иновациони заглавия а се тъпче на 1 масто като дебили. Е бъдете си дебили щом ви кефи близард са за вас

Няма перфектно балансирана игра, но стратегиите на близард са с най-добрия и дълъг съпорт под формата на баланс пачове.Не са парфектни, изплагиатствани са идеи, но са реализирани добре. Не давали шанс на други студия? WTF Да не им пращат биячи да им чупят коленете?Какви са тия глупости? Защо RA3 не се наложи като електронен спорт и все още дъртия се играе? ЕА нямат пари за маркетинг, за дизайнери и т.н. ?Не ме карай да се смея. Просто са некадърници, които я карат през просото.
Липсват ти качествени и иновационни? Игрaй Spore.
RTS сцената одавна се е превърнала в спорт. SC доминира и ще доминира. Концепцията му предлага относително бързо решаване на изхода от битката.
За тези които не са загрели ,SC2 се разглежда като турнирна игра. Никой няма да те чака 5 дена като в повечето RTSи и хибриди.
Не съм близард фенбой. Такова е положението в момента. Абсолютно съм сигурен, че всички хейтърчета ще се засилят моментално да дърпат СЦ2 и Д3 веднага щом изтече.Поне бъдете честни със себе си.

Профил

Аватар
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 02 Май 2009 16:28

Dumbaldor написа:
Telba написа:

40,000 е в 40000'та година,реално. Има зверски много раси,богата история,диви мелета.
Докато нормалния Уорхамър е стандартния сетинг за РПГ,но и 2те започват като настолна игра с фигурки. Самата вселена е първата,в която има зелени орки,както ги знаем. Общ дизайн на броните (включително огромни нараменници), раси,какво ли не са крали близз от 2те вселени...
Но колкото и да крадат, бойния чук си остава истината.

Профил ICQ

Публикувано на: 02 Май 2009 16:34

Смятам небрежно да добавя, Death to the false emperor :o

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 02 Май 2009 17:03

Burn, heretic scum !

Профил ICQ

Публикувано на: 02 Май 2009 17:22

A part of every nutritious breakfast :o

Профил Skype

Публикувано на: 02 Май 2009 19:46

Warhammer 40k си беше с яка история, графика, озвучение и екшън, обаче всичко след нея е меко казано боклук. Winter asaault беше бозава, с глуповата история, без спейсмарини, с по 2 реплики на единица, който ти се набиват в главата и след петата минута игра ти иде да се гръмнеш. Другите 2 - Крусейда и сторма- ТЕ НЯМАТ ИСТОРИЯ!!!!!!!!!!! Уорхамър 2- там праивш едно и също едно и също едно и също- всяка мисия е с еднаква структура- стоварвеат ти армията, пробиваш си път до боса и го убиваш. Преди мисията имаш около 30 секунди в които се развива историята-ихаа. Спейсмарините(не знам при мене ли само) не крещяха фанатично "For the Emperor!",воъбще цялата атмосфера липсваше.
А сега ми кажете-къде е великата история? По едно време теглих 2 гигабайта и половина комикси(май беше почти цялата, ако не и цялата колекция излизали до сега) и там какво имаше? Просто снимки на фигурки и правила на играта с тях. Уау, историята ме разбива. За да разбереш нещо трябва да четеш разни сайтове- нищо не ти се разкрива в самата игра- колко сполучлив ход. Освен това никъде историята не беше подредена като свят, пишеше просто разни несврзани глупости, които ако искаш да разбереш трябва да провериш 10 имена, които пък отварят само още въпроси. Накрая като провериш всичко пак нищо не разбираш защото информацията никъде не е изчерпателна. А какви са игреите от средновековния вархамар? Еми тъпи! Графиката е скована, репликите-бозави, историята-бедна. Ах, направо съм разбит от величието на вархамара.
А СЕГА МИ КАЖЕТЕ КЪДЕ ДА ГО ТЪРСЯ ТОВА ПРОСЛОВУТО ВЕЛИЧИЕ, ЧЕ КОЛКО И ДА СЕ ОПИТВАМ ВСЕ УДРЯМ НА КАМЪК, МАМКА МУ! ИСКАМ ДА ХЕЙТЯ СТАРКРАФТА И ДА ВИКАМ КОЛКО Е ВЕЛИК ВАРХАМАРА, АМА ПРОСТО НЕ МОГА ДА СИ ИЗКРИВЯ ДУШАТА ТОЛКОВА! КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ ДА ТЪРСЯ! ИГРИТЕ ОТ ВАРХАМАР ВСЕЛЕНАТА СА ОТКРОВЕННО ТЪПИ КАТО ИСТОРИЯ(и геймплей, баланс,озвучение(с изключение на спейсмарините, персонажи и какво ли още не)И В ТЯХ ИМА ТОТАЛНА ЛИПСА НА ВЕЛИЧИЕ! КАК СИ КРИВИТЕ ДУШАТА, И АЗ ИСКАМ ТАКА!
(имам работа, някои от буквите сигурно са разместени, вие естествено ще се заядете щото сте комплексарчета ама айде, ще го преглътна- и вие сте същите)

Профил

Публикувано на: 02 Май 2009 19:57

Emanuil написа:
...
Бях тръгнал да ти пиша дълъг и покриващ всичко пост. Наистина. Но по средата се усетих, че ти си от този тип пълни ИДИОТИ, на които им липсва или мозъчния капацитет, или възрастта, за да разберат величието на нещо и се отказах.

Съжалявам.

Профил Skype

Публикувано на: 02 Май 2009 20:38

Еми ти явно си видял това величие, еми дай насока къде да го търся. Жалко за поста, дет си го изтрил. Аз мога да различа великото от глупавото. Изглежда има някакво велико четиво за уорхамъра, което не ми е попадало(различно от комиксите с фигурките, които се отнасят заправилата).
Игрите от 40к вселената нямат добра история, нека не си кривим душата. Имат други добри качества, но дълбоката история не е силната им страна. Кът сцените в дарк крусейд и соул сторм са общо коло 10 минути - по 40 секунди въвеждащо филмче и 40 секунди заключително за всяка раса. Единствено история имат оригиналната, Winter Assault и двойката. Двойката е изцяло еднообразна и няма филмчета(освен преди началото на всяка мисия). Да се каже, че уорхамър 2 има добра история е все едно да твърдим, че Generals има такава. Първия уорхамър беше наистина чудесен, превъртал съм го 3 пъти. Много михареса,обаче беше твърде кратък. Winter Assault ме подлудяваше- 2 пъти съм му давал жанс и двата пъти не става- репликите на единиците и героите до такава степен ме подлудяват с еднообразието си, че изключвам звука. И така, след като до 3тата-четвъртата мисия не се е случило нищо велико, след като героите са те изнервили до полуда, то тогава просто не ти се иска да погледнеш играта. И сега айде, кажете ми- подхода ми към играта ли ми е грешен, нещо велико ли ми е убягнало, какво !
Вселената е епична, но игрите не са. Е, и комиксите, които са ми попаднали не са. Книги има ли? Какво има? Кой продукт, свързан с Warhammer е качествен? Може и с две думи де:) Просто казвате Изиграй уорамър 2 защото качественото в нея е това и това. Изиграй Соул сторм защото великото в нея е това и това. Историята на уинтър асолт е дълбока и увлекателна, просто подхода ти е грешен.Пробвай така и така. Прочети еди кое си, то е чудесно и наистина качествено. Разгледай тази енциклопедия, те отговаря точно, последователно и изчерпателно на всички въпроси, свързани с вселената на уорхамър.
Само за мен ли всичко това липсва? Посочете го!
П.П. Май играенето на игри не е за мен . Вече за не знам кой път тук ме изкарвате, че имам абсолютно грешно схващане за игрите. Идват ми някак... наивни, пълни с американски клишета, сиховати, безсмислени, изтъркани, посредствени, комерсиални... Не знам , може да е защото чета твърде много световна класика и съм свикнал на нейната дълбочина... или просто съм твърде претенциозен. Независимо в кое от двете се крие причината, явно игрите не са за мен. По добре да си продължа самообучението със C++ и да не се занимавам с глупости. Щом разни нещастни,глупави, ограничени и откровенно тъпи хора ми казват, че ми липсва умствен капацитет за да побера главата си шедьоврите на американските гейм студия, значи наистина имам проблем с игрите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Май 2009 21:10

Поредната "Blizzard крадат от Warhammer" тема...
На някои хора така и не им стана ясно, че ако навремето GW и Blizz се бяха разбрали за лиценза, сега zerg-а щеше да си е tyranid, a terran-a - space marines...
Не можете ли да приемете факта, че SC си е warhammer стратегия? Просто заради пустите лицензи Blizzard се принуждават да променят някои единици, имена и т.н.

Профил

Публикувано на: 02 Май 2009 21:13

Мога да ти обяснявам много. Мога да ти обяснявам как историята на играта, от която има много малка част в кодексите (предполагам, че това си чел). Как е ... не бих казал новаторска, но наистина зверски оригинална в сравнение с елфите, джуджетата и т.н.. Мога да ти обяснявам какъв зверски кеф съм изпитвал, като войниците ми са се забивали във врага, ревейки със цяло гърло бойните си викове.

Но какъв е смисъла? Щом не си го схванал, и да ти го обяснявам сега, пак няма да ти стане по-интересно.

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 02 Май 2009 23:05

Btw ...

>>> ALL :D

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Май 2009 13:41

избивам некрони като мухи

Профил

Публикувано на: 03 Май 2009 14:58

iddqd написа:
избивам некрони като мухи

тешу?

СМ?

:cry:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Май 2009 15:18

Van Zan написа:
Btw ...

>>> ALL :D

е не винаги.снощи изнесох некъв италианец с sisters of battle.

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Май 2009 16:36

имам 1450 точки с орк и 1450 с дарк елдар на аутоскор когато играех мн мощен ти казвам

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 03 Май 2009 21:12

Kvi to4ki be, Necrons > all. Tuka govorime za realnosta 40k ne igri.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost