Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Starcraft 2 vs Redalert 3

StarCraft 2    49%  49%  [ 20 ]
 Red Alert 3    34%  34%  [ 14 ]
 Не ме интересува!    17%  17%  [ 7 ]
Общо гласове : 41
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: StarCraft 2 vs Red Alert 3
Публикувано на: 02 Юли 2008 10:15

Нееее не може да си толкова прост наистина. На клоун ли се правиш или наистина си мега ултра тъп злетак: http://www.google.bg/search?hl=bg&clien ... 0%B5&meta=
Скивай бе леш нещастен. Какво пише там warhammer май а? Ае ся ми посочи PC игра по-ранна от тази, не конзола, която да е warhammer да те еба в идиотчето малко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 10:44

Извинете че пиша чак сега, но не можах да се спря да напиша нещо в тази тема. (чак се регистрирах в форума заради това) iddqd... Абе ти човек май си наистина прост... Три неща...
1. Темата не е за уархамър
2. Сериозно се научи да пишеш
3. РС играта на уархамър Е ИЗЛЯЗЛА през 2004. Тва за 1987 е надстолна игра със фигурки за оцветяване (или те са по-късни), книга за правилата и т.н. Брат ми я има и я знам много добре. Но се пак от тогава има Елдари, орки, тайранид, дларфи, а спасе маринки-те са експанджън. Ся вярно е че уархамър е преди старкрафт. Ама има ли медици, летящи юнити (особено тях) и част от машанарията. И какво като терана е кат маринките, зерга е кат тайранида и протосите кат елдара. То дори не си приличат чак толкова... Само по раса може би... Та само на маринките (и империума (забравих го)) и на терана си приличат. Пък има ли уархамър сабиране на минерали и гас. Аз лично смятам тяхната система за много тъпа. (на уархамър)
Извод: Знай си данните.
Темата: И старкрафт и ред алерт са много добри игри. Само дето едната е по-напреде в бъдещето, а другата е по-близка. Аз малко повече обаче се надявам за старкрафт 2...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 11:13

RED ALERT 3 е много по-добра от starcraft 2.
1)RED ALERT 3 има по-добра история отколкото starcraft 2.
2)RED ALERT 3 има по-добър soundtrack (http://youtube.com/watch?v=RHycoOExCPE)
3)RED ALERT се е появила през 1996 a starcraft 1998.COMMAND AND CONQUER IS THE BEST
4)RED ALERT е голяма поредица от игри отколкото starcraft.

RED ALERT 3 ЩЕ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ИГРА.
Тази година COMMAND AND CONQUER3:TIBERIUM WARS беше обявена за ИГРА на Годината.За другата година RED ALERT 3 ще е ИГРА НА ГОДИНА ,а не starcraft 2.
Феновете на Command and Conquer са пробвали и други стратегии ,а на starcraft само warcraft.
RED ALERT 3 ще бъде по-добрата игра!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 11:34

абе вие сте по прости и от наи простите бе има поне 10 20 игри уархамър за пц
Warhammer: Dark Omen [Real-time tactics/1998]
Warhammer 40,000: Rites of War [Turn-Based Strategy/1999]
Warhammer 40K - Final Liberation SSI FIXED TORRENT [Strategy/1997]
Warhammer: Shadow of the Horned Rat [fixed+latest+audio tracks] [Strategy/1995]
Warhammer 40K: Space Hulk real-time tactical first-person shooter 1993
Warhammer 40K: Space Hulk Vengeance of the Blood Angels real-time tactical first-person shooter 1995.
Това са само някои от по старите новите има онлаин има даун оф уар има фаир уориар и още и астара дума че от тази вселена е крал старкрафта и уаркрафта просто е копирано всичко 1 към 1

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 02 Юли 2008 11:41

ALEX_JARHEAD написа:
RED ALERT 3 е много по-добра от starcraft 2.
1)RED ALERT 3 има по-добра история отколкото starcraft 2.
2)RED ALERT 3 има по-добър soundtrack (http://youtube.com/watch?v=RHycoOExCPE)
3)RED ALERT се е появила през 1996 a starcraft 1998.COMMAND AND CONQUER IS THE BEST
4)RED ALERT е голяма поредица от игри отколкото starcraft.

RED ALERT 3 ЩЕ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ИГРА.
Тази година COMMAND AND CONQUER3:TIBERIUM WARS беше обявена за ИГРА на Годината.За другата година RED ALERT 3 ще е ИГРА НА ГОДИНА ,а не starcraft 2.
Феновете на Command and Conquer са пробвали и други стратегии ,а на starcraft само warcraft.
RED ALERT 3 ще бъде по-добрата игра!

1) Откъде знаеш каква ще е историята на Star craft 2 след като тя още не е излязла. По отношение на историята могат да се правят само бегли догатки. Самият сюжет на първата част беше невероятно запленяващ, за разлика от повечето стратегий геройте бяха изключително характерни и запомнящи се. Нещо което изобщо не може да се каже за C&C серийте, както и за останалите конкуренти на Star craft, ако не броим War craft.
Фабулата на Red Alert-алтернативна история на студената война (или нещо такова) е доста тъпа и нереалистична, като се има предвид че една от основните сили СССР вече не съществува. Толкова ли не може да се измисли някаква по-реалистична представа за развитието на бъдещата политика, че трябва да намесваме СССР.

2) Саудтракът на Star craft е невероятен, както и различните звукови ефекти и репликите на юнитите. Няма причина да се смята че в новата игра това няма да е така.

3) Това няма никакво значение.

4)Star craft e по-малка поредица, понеже Star craft е единствената игра която може да се задържи 10 и повече години на върха без да излизат нови части. За това Star craft е най-великата, а втората част ще е играта на следващото десетилетие.

5) Навремето съм играл и Red Alert. Основният проблем е самата игра. Графиката е добра, но гейплеят е тъп. Муден е единиците са прекалено дребни, картите прекалено големи. Изобщо това е един от опитите да се създаде RTS, но Star craft (и war craft- за феновете на фентъзито) e истината.

6) 5 важи не само за Red Alert, но и за всичките останали стратегий. Просто те си имат свойте качества но не е напипана правилната формула.

7) За мен няма съмнение, че когато излезе, Star craft 2 ще бъде игра на годината.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 12:00

@iddqd
М да да сигурно от WarHammer е произлезал светът.
@Andrey358
Цитат:
5) Навремето съм играл и Red Alert. Основният проблем е самата игра. Графиката е добра, но гейплеят е тъп. Муден е единиците са прекалено дребни, картите прекалено големи. Изобщо това е един от опитите да се създаде RTS, но Star craft (и war craft- за феновете на фентъзито) e истината.
Изобщо не съм съгласен с тебе това което каза за RA.ГейМплеят изобщо не е тъп , а точно обротното(Виж за гейплеят вече не знам).Играта е динамична и то доста.Играл съм с хора , които са ме атакували от 5 страни по едно и също време и повярвай ми хич не ми се струваше муден.Единиците са малки , за да може да се поберът много на екрана и картите са голями , защото мечо пух каза :"Колкото повече толкова повече".
Цитат:
Самият сюжет на първата част беше невероятно запленяващ, за разлика от повечето стратегий геройте бяха изключително характерни и запомнящи се. Нещо което изобщо не може да се каже за C&C серийте, както и за останалите конкуренти на Star craft, ако не броим War craft.

Мога лично да ти кажа , че един от най-запомнящите се герои в C&C поредиците (Не броим Generals защото това беше жалък опит EA да се опитат да направят C&C без хората от Westwood .Слава бого EA се сети че за бъдещите C&C-та ще им трябват и ги върнаха обратно н проекните свързани с C&C)Е Каne.Има го почти във всяка!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 02 Юли 2008 16:00

Мен пък точно Generals ме кефи най-много от цялата поредица. Има същия развлачен геймплей като останалите, но поне се разправя за войната в Ирак, терористи и прочее интересни и актуални неща. За съжаление има адски високи системни изисквания дори от днешна гледна точка.

Профил ICQ

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 17:26

Osven dumbaldor4o 4e i activ se vklu4i s nekompetentnost.

Warhammer TT e suzdadena (koeto e i realno warhammer 40k) mnogo predi otnovo da spomena, blizard da sa bili naqsno 4e 6te se suberat ta da izpluqt wc ili kakvoto ida bilo.

Kogato nqkoj universe dostigne razmera unikalnostta nepovtorimosta na 40k. Moe doe mi cune zadnika.

Fakt e 4e ste mentally challenged i akula nqma da vi uvri. Prosto izkazvaniqta ,4e ne e velika (a tq naistina ne e tq e kultova) sa tolkova sme6ni 4e kogato go pro4etoh si razlqh vodata dea. Precedent ste v svetovnata statistika.

:live:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 17:35

РА поредицата без СССР ще нищо!

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 18:45

Ето историята на RED ALERT 3!
Първо прочети после пиши!
"Red Alert 3 actually has much more in common visually with Red Alert 2 than with the original Red Alert," Corry began. The original game began as a speculative offshoot of the Command & Conquer universe in which Albert Einstein uses an experimental time machine to travel back in time and eliminate Adolf Hitler when he was a young man. Unfortunately the resulting failure of the Nazi Party takeover in Germany doesn't eliminate World War II, it just shuffles the players a bit with the Allies taking on an aggressively expansive Soviet Union under the murderous leadership of Joseph Stalin. The sequel moves the timeframe up to the 1990s and ratchets up the silliness quotient when Yuri, a powerful Russian psychic, pushes the Soviet Union into a war with the U.S.-led Allies."

http://www.commandandconquer.com/tv/default.aspx
http://youtube.com/watch?v=RyBBPG3oyqY

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 18:50

Алекс, и ти си некво тъпо фенбойче.
На кой въобще ще му пука за шибания Red Alert, дори да е по-добър?

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 19:59

Blue написа:

На мен?

Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь!
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 20:05

Chernobyl написа:
Blue написа:

На мен?

Тебе не те броя.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 21:51

Blue написа:
Алекс, и ти си некво тъпо фенбойче.

Ами на мен...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 22:14

Радвам се, че отново върнахте темата в StarCraft 2 vs Red Alert 3, а не в комплекс vs all. Какво да чета просто постове написани на латиница или някви неграмотни изчадия. iddqd признай си честно кои от тези заглавия си играл, щото мен ми намирисва, че по тяхно време не си бил роден още. И без коментари, че SC и WarCraft са крали, щото ако бяха крали щяха да станат тъпни, а не ултра хитове, които пращат Warhammer-a в трета глуха. Van Zan за компетентност не ми говори точно пък ти. Аз ти казвам, че когато Warhammer стане по-известна и по-играна от SC и RA ти ще ме цунеш за задника. И пак ти казвам играя SC не защото е играна, а защото супер много ме кефи. Виж уважавам чуждото мнение, ама да оспорвате фактите е просто глупаво. Играйте си warhammer-a, кво ме боли, ама защо пишете простотии ???

Ta да се върнем на темата. Мен също ме боли за RA-то, макар че очаквам SC да е по-добра като цяло.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 22:22

Цитат:
щото мен ми намирисва
земи си измии чорапите от там ще да е
иначе аз ти разправам нещо ти ми спориш после ти показвам защото явно си супер зле и неможеш сам да видиш незнаеш как се бачка в интернето нп ама не проължавам мен стига вече показа се тъп уархамър 2004 ала бала млъкни вече видяхме колко си компетентен по добре си трай

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 02 Юли 2008 22:22

Въй, трябва да седна цялата тема да изчета и да ви изоуним 'сите, ама ме мързи. За момента само кратички коментарче ще постна:

1) Алекс_Бурканоглавий - you suck, stfu, biatch

2)Не разбирам защо му се връзвате на идяд, като си личи, че пича просто ходи и си троли . . . или е mentally retarded, в който случай просто го сочете с пръст и му се смейте ;- )

3)Дъмбалдор, не си прав. Warcraft и StarCraft са си крали от Хемъра, факт. Не са преписвали дословно, ясно, но има заемки :- ) И не си прав, че са забутили на Gamers' W.оrkshоp играта в трета глуха. И нормалния, и 40к си се играят, при това много. Може като компютърни игри никога да не са постигали популярността на близардските отрочета, но настолните версии са си мега мании на запад. За справка погледни тук и тук. ;- )

Утре може и нещо по темата да напиша :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Юли 2008 22:45

Така видяхме че iddqd е пълно идиотче и нема кво да се спори с него просто. Не си ми на нивото нещастник. Но Дади си е друго нещо. Пича си е фен, личи си че Warhammer наистина му е присърце. Аз такива хора уважам, понеже с тях може да се говори. Та Дади знам за манията по Warhammer, за настолните игри, знам фигурките на ония терени, дето им слагаш брони, оръжия и т.н. Супер фенско е наистина. Но тук става въпрос за некви тъпи PC рипове и некви дето викат че били невероятно супер мега световни известни и едва ли не навсякъде се играят. А това не е така. SC не знам, може и да е крала. Не съм запознат дотолкова със вселената на Warhammer, че да кажа. На пръв поглед обаче игрите доста се различават. Най-малкото едната е настолна, другата е PC.

P.S. Както казах уважавам чуждото мнение и съм готов да прочета всеки пост който не започва с "Много си прост бе", "ти си ултра злетак" и т.н. А това последното на iddqd с тия чорапи просто кърти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2008 02:17

може дори да го надминат ако откраднат всичко от дънжън ен драконс + уархамър арабиата ще утепат рибата

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юли 2008 11:13

1) Откъде знаеш каква ще е историята на Star craft 2 след като тя още не е излязла. По отношение на историята могат да се правят само бегли догатки. Самият сюжет на първата част беше невероятно запленяващ, за разлика от повечето стратегий геройте бяха изключително характерни и запомнящи се. Нещо което изобщо не може да се каже за C&C серийте, както и за останалите конкуренти на Star craft, ако не броим War craft.
Фабулата на Red Alert-алтернативна история на студената война (или нещо такова) е доста тъпа и нереалистична, като се има предвид че една от основните сили СССР вече не съществува. Толкова ли не може да се измисли някаква по-реалистична представа за развитието на бъдещата политика, че трябва да намесваме СССР.

1> Основата на историята ще бъде Ксел'Нага, или по скоро judgement day-а за техните отрочета. Не е особено трудно да се досетиш. Не е нужно да е излезнала играта за да го знаеш. Сюжетът на СК не е нищо кой знае какво - три раси се борят за надмощие. Самите герои са много по запомнящи се благодарение на книгите (в частност тази за Либерти) от колкото в самата игра. Явно не си играл обаче Ред, защото иначе нямаше как да не запомниш Таня или Романов, които са си култови персонажи от където и да го погледнеш.

2) Саудтракът на Star craft е невероятен, както и различните звукови ефекти и репликите на юнитите. Няма причина да се смята че в новата игра това няма да е така.

2>Саундтракът на Ред беше също толкова запомнящ се, и ако говорим за филмчетата, cut-scenes в пъти по добри. Реални хора играещи героите най-малкото.

3) Това няма никакво значение.

3> Да така е.

4)Star craft e по-малка поредица, понеже Star craft е единствената игра която може да се задържи 10 и повече години на върха без да излизат нови части. За това Star craft е най-великата, а втората част ще е играта на следващото десетилетие.

4>Определено C&C RA не е забравена също ;)

5>Не е вярно, геймплеят е всичко друго но не и тъп. Просто при RA има повече микро, докато в стар крафт можеш да бълваш яко зилоти и си готов. Или по скоро можеш да победиш с един тип единици. Тук говоря генерално. Само от IFV-то в RA можеха да станат 10 различни единици. Мешането на различни типове единици беше основният начин да победиш. Освен това няма нужда да споменавам за кефът от това да пуснеш атомка в базата на противника или да се потиш, че остава 1 мин докато противниковата атомка е готова а самолетите ти не могат да достигнат до нея.

6) 5 важи не само за Red Alert, но и за всичките останали стратегий. Просто те си имат свойте качества но не е напипана правилната формула.

Напротив, напипана е но тук вече идва вкусът на самият човек.

Сигурно изглежда сякаш мразя СК, ами не определено не я мразя. Обичам тази игра, отраснал съм с нея, както и с C&C Tiberian Sun, RA 2 и тн. Мисля, че самата тема е супер глупава и безмислена, защото освен че и двете игри са стратегии друга допирна точка няма. За мен това е все едно да сравняваш Half-Life и Quake ами не става братче и двете игри са адски добри, и двете са екшъни но ориентирани към различни хора, различна фабула.

Warhammer-а няма да коментирам, самата идея да гледам орки с плазмени пушки ми се струва смешна. Просто обожавам sci-fi но не и fаntasy, съответно подобно вмешателство не ми понася. Играл съм за 1 час една от игрите по Warhammer-a и последва дел. Не ми хареса, не ме привлече. Лично мнение, за това няма и да споря, когато двамата фанатици във форума почнат да хвърлят плюнки по екрана и да изреждат тонове слова как аджеба hammer-a рулира всичко. Както казах въпрос на лично мнение.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com