Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 01 Юли 2008 15:29
Честно казано ако ми се играе игра заради самото ПвП, последния възможен избор би бил WoW. Там всичко е нагласено - биеш се по арени - по желание. Половината популация на сървъра не може да ти направи нищо, защото просто е от "твоя отбор". Цялото пвп в УоУ има една единствена цел - дрешките. В други игри ПвПто се води по политически причини, икономически причини...(Примерно Lineage 2) или пък поради чиста проба - кеф да заколиш някого ефектно и да му вземеш спота(AoC). Предпочитам да убия някого защото не ме радва нещо в него, отколкото да се бием, защото той е Орда, а аз Алианс... pure pwnage - в УоУ има някакво ПвП единсвено, защото ММОРПГ не би могло да просъществува без ПвП(справка Табула Раса). WoW се играе от толкова много хора, защото сам можеш да определиш, дали да си софткор или горе долу хардкор играч. Други игри не предоставят този избор(пак давам пример с L2 и AoC(пвп сървър)) - там нямаш избор или си хардкор или отиваш да играеш УоУ.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 01 Юли 2008 15:33
Gipo написа: ... What He said. Слушай Гипо, щото той е един от доайените на форума, що се отнася до ММО-та... Шапка ти свалям, братле, много хубаво го каза, на мен мед да ми капеше от устата, нямаше да мога да се изразя така.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Mitizaro
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 01 Юли 2008 17:02
Евала на Гипо и на Хънтъра. БоБ е ЖЕНСКА игра. В графиката ми харесва че не е претруфено, както в корейските лайна, но в крайна сметка е женска. Друго си е да включиш доброто старо диабло и да му го нацепиш в мрака. А аз със mmoRPG жанра като чели приключих. Виждате ли, в реалния живот е мааалко по-различно. Там има значение дали ше се препънеш, или ръката ти ще потрепери когато удариш. Дали няма да избегнеш острието на 5см, или ще се набучиш на кола по случайност. Сега, "случайност" не ми е любима дума, ама това да чакам някакво математическо уравнение да ми спечели редица други такива - друг път. Щото така става. Натиснеш ли това - става това. Ако преди това си натиснал това - става и това. И в крайна сметка комбинацийте са ограничени, възможностите са определени и липсва цялостният екшън зависещ от всеки твой мускол > не от няква схема измислена от други хора за всеки добрал се до нея в нета. Затова няма какво да си говорим. В mmorpg-тата нема такова животно като умение. Има зубрене на техники и висене пред машината зомбинално, без дори да има тръпка в действията ти. ------------ Сега, винаги съм се възхищавал на EvE online.... Оригинално съм луд фен на Freelancer (брей, и на майкрософт ше ми хареса нещо), с която съм имал толкова светли мигове... Пък за онлайн да не говорим. Цял ден пътувахме до неква отдалечена галактика, накрая си взех най-мазния navy кораб в сървъра, и почнах да се оборудвам и да гоня пирати. Ама не тъпи ботчета, ми хорица. При т'ва доста умирах, шото там си имаш мерник и очи, а не клик мишката и да си прозяваш устата докато се радваш че твоите 2 месеца игра повече и по-мазното ти оръжие ти решават работата. Мноо мразим както казва един пич от форума. Една от любимите ми японски поговорки гласи, че майстор с камък може да пребие аматьор със меч. Така трябва да е - хората с умение, а не с просто повече екипировка, да имат шанс. За сълажение в WoW да видим.... Nah - it SUCKS! Сега който ми спомене WoW, много ме нерви. Особено мразя кухите лейки дето по цял ден се зарибяват, зубрят у тях и ходят на даскало. Некъв 1,50м с цайси и прегръбен, да ми се надъхва с плоски шеги в стил "като таурена на уоу  " - леле малко ми трябва да почна да ги бия, въпреки принципите ми.
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 01 Юли 2008 17:34
Mitizaro написа: ... Евала, пич. Много беше дълъг поста ти, за да го копирам целия, но те подкрепям с два палеца!
|
|
|
|
 |
Кирилицата
|
 |
В момента играе: GTA 4
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 01 Юли 2008 18:28
Извот: WoW Sux Сериозно, не виждам какво толкова превлича хората тази игра.
|
|
|
|
 |
MARiNZ0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 01 Юли 2008 19:20
Гледал съм филмче, в което Rogue без никакви предмети с Dagger 1-4 damage убива облечен Warrior. В същото филмче въпросният играч демонстрираше и PvP отново с Rogue, но облечен с предмети за Warlock и отново pwn-ваше. Ако не се лъжа името на филмчето беше World of RogueCraft. Извод? Ако имаш добър gear не означава, че си непобедим в PvP, нито че само друг играч с добър gear може да те победи. Аз например съм губил в PvP от хора с по-лош gear, въпреки че съм играл WoW доооста време.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 01 Юли 2008 19:25
pure pwnage написа: Пък и кажи ми-колко време си играл WoW?Само на това ми отговори и то честно.Защото от поста ти виждам че си пълен с предразсъдъци към тая игра. От 1.12. Опитвах се и се опитвах да намеря в нея нещо, което да ме зариби, но не би - аз искам в едно ММО PvP-то да те увлича, да ти предлага адреналин и тръпка. Намерих го в L2. Нямаш представа колко е... феноменално да биеш трима, та дори и да си в неизгодна позиция. Справка - вчера се изправих срещу Prophet, Hawkeye и Spellhowler, като SH ме нападна първа. Обръщам се, без да ми пука, вкарвам crit със Sonic Blaster, зареждам два пъти със Sonic Rage, активирах Sonic Move и с два скока до нея и профилактичен откос на Triple Sonic Slash я пречуквам. PP я хийлна веднъж, преди да умре, но ТSS е мощно... С повторен crit на Sonic Blaster убивам и PP-то, като през това време HE ме помпа със стрели. Две зареждания със Sonic rage, три скока до НЕ и три slash-a - Triple, Double sonic slash и Triple Slash. Умря. А аз бях без buffs и с огромен късмет. Тези, които ме разбраха, могат да ти кажат какво е усещането. Пребивал съм mage, warlock и warrior наведнъж с Pala, развит на Retribution, и чувството, което изпитах след като ги избих, не беше по-различно от това, което изпитвам, когато убивам мобс на WoW. Не може да се сравни с лудешкото туптене на сърцето ми и бученето в ушите, в комбинация с причернелия ми поглед, които изпитах от прилива на адреналина при убийството на онези тъпаци на L2. Смятай. Да престанем да се караме. Ти харесваш WoW, аз харесвам други игри. Да спрем дотук. С поздрави, Соул.
|
|
|
|
 |
Mitizaro
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 01 Юли 2008 20:21
pure pwnage написа: †Soul Hunter† написа: ... аааа насра Ей такива най-ги обичам. Да се правят на мноо умни и можещи. Ко ми се праскаш с играта си бе, ела ми кажеш на мене че насирам. Ма не през нета, в очите на живо. И аз не искам да се караме, не за друго, а защото е безмислено. Браво обаче на ловеца, че се сети.
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 01 Юли 2008 21:48
pure pwnage написа: ...
Не е редно да има герой, който да трепе всичко наред заради екипировката. Редно е някой да трепе много, защото е добър играч/тактик... А това със сийджа - коя игра описваш, че не разбрах точно  . Аз лично съм играл WoW. Изградил съм впечатлението, че 7 годишния ми племеник би могъл да претрепе целия сървър, само защото е подходящия клас с подходящата екипировка. "Яките итеми" не те правят добър играч. Има игри, в които двубой между два напълно еднакви героя(левъл, клас, екипировка) завършва всеки път с победа за единия. Защо ли? Защото единият е добър играч, а другия не. А не примерно да тръгна с някакъв Паладин и съответно да ми се смеят, че изобщо се опитвам да убия нещо. Тая игра е на толкова много години, че просто е смешно до каква степен липсва балансът.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 02:15
pure pwnage написа: Безплатните ММО-та не ги споменавам дори,защото то си има причина да са безплатни-не струват  Това просто показва колко ограничено е мисленето ти и колко малко знаеш за моделът "безплатно MMORPG". Ти въобще не знаеш за какво говориш.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 10:43
pure pwnage написа: †Soul Hunter† написа: ... аааа насра А сега ти ми отговори честно - на колко години си, за да не можеш да разбереш кога ти се предлага примирие? Честно, брат, зле си. Приличаш на точно онази порода "нърдове", които говорят за "Star Wars", независимо в каква обстановка са. Ти си обаче на иначе - "WoW тва, WoW онова"... Сигурно в обкръжение разправяш вицове за орки и таурени и се чудиш защо те гледат като изперколясал психарник. Повтарям: излез навън, запознай се с момиче и си наври патката в нея. Ще ти стане по-добре.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 11:57
Момчета, това, че не ви харесва УоУ не значи, че не струва. Глупаво е. Mitizaro, има ли все още големи freelancer сървъри?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Mitizaro
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 15:39
Zoidberg написа: Mitizaro, има ли все още големи freelancer сървъри? Батенце, само как ми стопли душата като я спомена... Мисля, че има точно един, на който играех едно време. The Void, мисля. Имаше доволно играчи, сега не знам как е. Помня... помня, че бех у SWAT navy кланчето, и с лидера често си лафехме за жена му и детето. Лекия обаче - има работа, жена и пак сяда  . Наща система беше Ominkron Beta, ако не се лъжа, и там мноо следях за контрабанда. Лелее па един педал като ме нацепи докато бях с търговския кораб и пренасях стока? Малеее, поздравих го в общия на майка, после излизам със Анубиса и БОЙ! 5 пъти го свалих аз, 3 пъти той мене. Ех тоя нет после... Таа утре заминавам за републиканско, ако си навит да дигнем тука една темичка след 10-тина дена и аз си пазя още кейгена с мазния акаунт. Имам пари, ше помагам - само да ме чакате 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 15:55
Ама безплатни ли са сървърите, или платени? Щото ако са без пари, тегля я и за една нощ стигам двадесето ниво...  Да идвам при вас. 
|
|
|
|
 |
Mitizaro
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 16:02
†Soul Hunter† написа: Ама безплатни ли са сървърите, или платени? Щото ако са без пари, тегля я и за една нощ стигам двадесето ниво...  Да идвам при вас.  Безплатни са, много ясно. Само че, за да станеш ниво 20, тряя събереш пари. Нивото ти се дига според това, колко максимално си гушнал. Демек ако са ти дали 100 бона (алилуя!!) веднага ше ти се качи нивото до 30, да речем, но дори и да ги изхарчиш - то нема падне. В играта повече се иска директно опит в боя и географически позняния... през ноща ловувай мисий с трудост 27 (ако това е нивото което се сещам), па да станеш машина. Щото аз като фанах мазния кораб миналата година, и първото нещо беше да вляза в кеч със един пич с по-нисък клас машина - разби ме И пак казвам - ако играете докато ме няма, мноо ше ви се сърдя. Нека, като се върна - да възродим легендата!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 16:13
ОК, като се върнеш, драсни едно ЛС да поцъкаме... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 18:32
You ask, we give - http://www.9dragons.acclaim.com/Хубава е, но напоследък има една система за реклами, която ти орязва 1/4 от екрана, за да те залива с ads от Google. Поне я пробвай, заслужава си.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 18:33
Pennуwise написа: Da ne pravq nova tema, shte pitam tuk 
Nqkoj mojeli da mi predloji nqkoe mmorpg v koeto da ima vrajduva6ti frakcii (kato Alliance i Horde v WoW)...A i da e bezplatno ako moje de Da ti serem na jivota : O P1rviq ti normalen post v pcmania 
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте ми MMORPG, което да... Публикувано на: 02 Юли 2008 19:32
Knight Online, Return of Warrior(Risk Your Life 1 и 2 mix с подобрения)
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|