Автор |
Съобщение |
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 13 Юни 2008 05:39
Като чета тука, гледам клипове, скрийнове, и направо се изяждам от яд. Ако не направят пиратски сървър докато си ъпгрейдна компа тва лято просто ще започна да си плащам, колкото и да не съм вярвал, че някога бих давал пари за игра.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 13 Юни 2008 06:32
Аз пък наскоро гледах представяне на играта в Геймъри шоу и направо така ме хвана яд, че не е истина. Тъпото е, че дори да направят пиратски сървър сигурно ще е кофти, щото каквото съм чувал за пиратските сървъри на УоУ и Лайнейдж не е добро.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 13 Юни 2008 09:11
Ами,WoW съм я играл и retail и пиратки.И да ти кажа пиратките ми харесаха повече. Не са толкова времеизяждащи,няма толкова много хора...Е,вярно,че трудно да събереш рейд,ама.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 17 Юни 2008 15:01
Не почвайте тази игра!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 17 Юни 2008 15:02
Six String Samurai написа: Не почвайте тази игра! Защо?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 17 Юни 2008 16:01
Ще си проваля сесията ;(
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 18 Юни 2008 00:07
Яко цикъл
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 18 Юни 2008 00:38
Прекалено голям цикъл и гадна египетска земя
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 18 Юни 2008 01:26
И тъмнокожи мацки със сочни дупета и големи зърна
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 18 Юни 2008 01:47
Писна ми от пилета, скорпиони, змии, крокодили, бандити, кервани, сол, още отровни неща!! Имам да връщам куестове за лвл и половина :>
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 18 Юни 2008 02:21
*yawn* Аз си цикля УоУ-а, като нямам машина за АоК .. Почти средата на 48-ми лвл съм..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 21 Юни 2008 19:38
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 21 Юни 2008 21:08
оф пък аз колко ММОРПГ-та съм играал... не е истина за съжаление малко са тези които грабват ...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 21 Юни 2008 21:53
Gipo написа: Прилича na Леонид
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 21 Юни 2008 23:32
Gipo написа: O.O Ебати играта...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 22 Юни 2008 00:37
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 22 Юни 2008 02:04
Графиката е зверска и то едва ли е Ultra High на тия скрииншотове? Иначе аз може и да си взема играта, но мисля да поизчакам малко, че чувам, че все още била бъгава и имала memory leaks. Гипо, викаше, че имало мацки яки в AoC.Ми дай някой скрииншот де
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 22 Юни 2008 02:06
Aaa.. човек, в Аквилония, т'ва? >< Конан крал ли е вече там?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 22 Юни 2008 09:02
The Chameleon написа: Aaa.. човек, в Аквилония, т'ва? >< Конан крал ли е вече там? Япончо! :Р
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Age of Conan: Hyborian Adventures (MMORPG) Публикувано на: 22 Юни 2008 11:00
The Chameleon написа: Aaa.. човек, в Аквилония, т'ва? >< Конан крал ли е вече там? Мда, в играта Конан е крал . Вижте интрото на играта. Не става с директен линк, за това влезте на http://www.ageofconan.com/, изберете английски... след това цъкнете на Trailers... после изберете Intro Movie Вuddy - за около 20 дни от излизането изчистиха доста голям процент от бъговете. Сега остава да оправят сървър лага(който неизбежно се случва от време на време) и да оптимизират играта. Скрииншотите са правени без никакво АА, без да съм увеличил стойностите в Advanced options. Има мацки да, ама все като видя някоя със свалена броня забравям да направя СС . На женските като им свалиш всичката броня остават само по едни оскъдни прашчици .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|