Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Devil May Cry 4
Публикувано на: 04 Фев 2008 12:02

Resident написа:
В геймтрейлърс форума вече се изпокараха:)) хехе поне се очертава да е интересно ако не друго.Едни викат this is a fake, it's running at 1280x720p on both system... други викат при преброяването не са толкова :))) луда работа.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=231208

В един от най-големите геймърски форуми, който разцъква играта е потвърдил това:

Код:
All the event cutscenes in DMC4 will be realtime using in-game character models and the game will be 60FPS throughout. It runs at 720P and CAN BE UPSCALED to 1080P on both consoles.

Цитат:
Тия лудите броят пикселите за тия неща не разчитат на това дето го пише на екрана.

Трябва да съм доста болен на тема графика, че да взема да правя такива глупости :roll: :lol:
Щом TV-то ми го разпознава като 720p native и всички са го потвърдили - значи е така :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 13:38

@Gt
Тенкс за линкчето ...не заради тъпата игра щото слабо ме боли фара за нея ами форума е готин.Ще има да чета с кеф:)
Пък дали на Данте затника е с 200 пиксела повече ще го оставим за хардкор маниаците:)
Аз в момента така или иначе минавам Uncharted & Folklore & Assassin's Creed и въобще не съм готически-джойпад-потрошвачески настроен:)))
Затова се надявах да земат малко да я отложат си завърша игрите като ората:)
Ама те дебилите на земи я сега та сега. :angrycomp:

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 14:01

Няма проблем ...глай ся ти си фен на играта ...няма да ме разбереш.Ти не можеш да я дочакаш а мен ми дреме кога ще се появи.По същия начин аз не мога да дочакам ФФ13 разбираш ли?Просто предпочитания.
А за мен тоя платформер е просто поредната игра.Ми се щеше да изчака малко на опашка с появяването си ама не стана.

Не се хващай за израза "простата игра" аз за повечето така си говоря нито играта е проста нито съм искал да кажа точно това:)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 15:58

Dante написа:
Не бе споко, ама наистина неразрах каквъв е проблема.... какво е станало.

п.п
Някой знае ли точна дата на излизане все пак...

Предполагам PC версията чкаш еми на 8 излиза в Европа уш

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 16:01

http://arenabg.com/details.php?id=1b12e ... efa445&l=0 Ще ги прокартя ако не излеле за PC :angrycomp:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 17:15

Цитат:
А за мен тоя платформер е просто поредната игра

Само дето DMC не е платформър :roll:

Platformer= Crash Bandicoot, Jak & DAxter, Maximo, Psychonauts... etc :wink:

Цитат:
Ти не можеш да я дочакаш а мен ми дреме кога ще се появи.По същия начин аз не мога да дочакам ФФ13 разбираш ли?Просто предпочитания.

Ъхъм, аз например пет пари не давам и не ми пука за FF, но мра за MGS. Очакванията ми за 4-ката са гигантски :D

Профил

Публикувано на: 04 Фев 2008 17:21

Резидент, там в по преден пост споменаваш, че няма да си я взимаш ориг. ,а ще я дръпнеш. Аз ли съм назад с материала или за пс3 вече има начини за пиратство? Или си говорел за РС версията.
Мен ми се намира тука едно 360 (още лятото се сдобих от чужбина), но трябва да се погрижа там с хакването, понеже имам засега само няколко игри, а време за гейминг просто досега(освен малко по празниците) нямах.А иначе за ДМК пусната на 720+ резолюция ще има ли проблеми ако както е в блога е пригодена за друга ? Аз лично си цъкам на 1080i (ем така не стигна кеш за фъл ейч ди), но не съм си играл да видя как е при по ниска резолюция въпреки там митовете че 720р най става за 32''( вмоя случай)
ПС: За ДМК не знам, но RE5 на всяка цена ще я изиграя.

Coming Soon!

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 18:39

Dante написа:
бтв гледам разни ревюта видео и оценките не са особени положителни....

Играта отвинтва глави. :mrgreen: Битките с босовете са феноменални - може да ти падне ченето. Щом ми се сториха още по-добри от тези във GOW & GOWII, смятай. Кътсцените са може би най-оригиналните до момента :)
Абе ще видиш. Мога да изпиша цял ферман за заглавието, но неискам да спойлвам из темата..

http://www.gamerankings.com/itemrankings/itemsearch.asp - Общи оценки от всички сайтове на цялата поредица. както виждаш освен единицата, никоя друга част няма толкова високи оценки:)
Абе критиците да си е..т мамата - високите оценки в доста случаи са на незаслужаващи ги игри :) Кефи ли те дадено заглавие - играеш и не обръщаш внимание на никого какво мисли за играта. Ей например тебе ти харесва DMC3 SE за PC, а общата и оценка е едва 68.1% от 100%, така че....

@Санитар в 4ти км - 720p по всеобщо мнение е по-добре от 1080i. :) 1080p е друга бира, но заглавията поддържащи реална такава (а не ъпскейлната) се броят на пръсти:)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 19:08

Dante написа:
Дано да успея на комп 2 гб рам двуядрен 2 гх процесор и ГиФорс 8400 гт да го подкарам на макс ( добре де поне всичко на медиум :mrgreen:)

О мисля, че ще ти върви предполагам Lost Planet ти хвърчи на МАX а тя не остъпва кой знае колко на ДМЦ 4 по графика.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 20:00

@Gt ш'ма прощаваш ама играта си е жив платформър.Дизайна на нивата ...движението във пространството и всичко крещи платформър.Шарен накичен с претенции за друго на все платформер.

Capcom released Devil May Cry – and it just about reset the action-platformer genre. The speed of the combat, the quality... - IGN.com

With the success of Ninja Gaiden on the original Xbox, DMC4 is poised to be the new king of action platformers. There’s nothing being shown to indicate ... 1UP

The Devil Bringer also adds some variety to DMC's platforming elements, .... - ugo.com

and the title in question this time around is the latest installment to the Capcom platformer, Devil May Cry 4. ... - ps3.qj.net

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 20:14

Извинявай ме и ти, ама си е чист action-hack & slash , това е има някой друг платформен елемент не я прави такъв жанр :) :stooped:
Като не ти харесва играта, поне не плюй. :lol:

Цитат:
Capcom released Devil May Cry – and it just about reset the action-platformer genre

Е па да де - говорим си, че не е чист платформър, какъвто се опитваш да я изкараш :)

btw: за тебе Ninja Gaiden и God of War също ли са платформъри, понеже трите игри са един жанр? :lol:

edit:
Цитат:
Devil May Cry 4 is the second sequel (Devil May Cry 3 being a prequel) to the Capcom action game Devil May Cry

http://en.wikipedia.org/wiki/Devil_May_Cry_4

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Фев 2008 20:29

А-а-а-а-а-а чеки ся!!!

Нема такова нещо дето не ми харесва играта.Тука за видове спорехме игрицата си ме кефи максимално и барем един джойстик ще строша мамка му и прасе!Къфто и ще жанр да е в крайна сметка е маса забавна ...неангажираша и ненатоварваща.Яко шаренка със луди кът-сцени музичка и хумор:)
Мен ме кефят и такива "блъсканици" да поиграя отвреме на време за разтоварване.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 06:08

А бе Gt, какво се обиди за това, че нарекоха DMC platformer. Такова си е, не е action adventure, action platformer си е. God of War и Ninja Gaiden също. Още от Castlevania за N64 тоя жанр си се води платформър. Е, не чак като Mario-тата, но пак си е такова. Платформърите са хубаво нещо :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 09:35

малко свежарско инфо за хората дето се гласят да разцъкват играта на ПС3.

- Простете се със 5Gb дисково пространство :cry:
- Пригответе се за 25 минутна инсталация FFS!!!
* единствения плюс е " no loading times " е барем на това мерси.

/ скапани конзоли все повече заприличват и взимат недъзите на ПСтата ...пачове инсталации ...(остава и ъпгрейд да измислят) алоооооо тъпанаритееее нали затова избрахме конзолите бе да се отървем от тия простотии.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 09:48

Цитат:
единствения плюс е " no loading times " е барем на това мерси.

При 360 няма никакви инсталации и подобни шитове. Явно от Capcom при ps3 са имали трудности при стриймването директно от диска и затова са измислили тази глупост. :?

Цитат:
А бе Gt, какво се обиди за това, че нарекоха DMC platformer. Такова си е, не е action adventure,

Цитат:
Извинявай ме и ти, ама си е чист action-hack & slash , това е има някой друг платформен елемент не я прави изцяло такъв жанр

Дай нещо друго бате, това го изяснихме отдавна :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 10:17

Е кви трудности могат да имат при стриймването от блу-рей дисково устройство? което предлага завидно количество пропусквателна способност сравнено със всяко ДВД със всяка негова скорост ?
Това е несериозно.По-скоро за да избегнят тия loading шитни ...които накъсват геймплея и развалят темпото.Но е дразнещо все пак ...това са ПС недъзи и хич не се радвам че конзолите ги проимаха и тях.

- once installed, the PLAYSTATION 3 version of the game has near-Super Nintendo speed load times, and that you will be amazed how fast the levels load.
- CAPCOM

Хубу ама представи си 5гиги тая игра Oblivion 5gb иска също (при това не иска ами са задължителни!) ...5 онази ...а кво правиме ако човек има 5-6 които играе едновременно? Ами ако съм със 20 гиги версията на конзолата?Просто не мислят грам при това.Вслучая аз разполагам с 60гб версия.Обаче това не решава проблема.
Искам като реша да играя на конзола да пусна диска..да натисна "старт" и да не се замислям за нищо.Какво подяволите изобщо е това "има нов ъпдейт 1.10 за вашата игра" ..нова ферсия на "фирмуеър"...пачове ..тулсове ...дисково пространство ...мамка му.
Просто не ми харесва посоката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 16:06

Resident написа:
Е кви трудности могат да имат при стриймването от блу-рей дисково устройство?

Ами ps3 блу-рей драйва чете доста бавно датата от диска например?! 2x - 9MB/sec, 360 например работи на 12x - 16MB/sec. Затова и доста игри при ps3 изискват инсталване на определени файлове, за да може лоудванията да са по-добри:)

Цитат:
? По-скоро за да избегнят тия loading шитни ...които накъсват геймплея и развалят темпото.Но е дразнещо все пак ...

Оправданията на Capcom. Аз по-дълъг лоудинг от 3 секунди не забелязах в играта например :? Накъсване на геймплея няма никакво.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2008 18:58

http://www.capcom.com/BBS/showthread.php?t=25132&page=6

PC версията няма да се появи най-вероятно този месец. :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2008 08:47

@Gt да те питам сериозно ...от тоя тип игри джойстиците ти не издъхват ли? Моя зе нещо да поскръцва заплашително ебаси.Голямо стискане пада и гнявене.Аз се бъзиках но май ще дам фира един поне пад до края :evil: играя я паралелно с Folklore а там ако не знаеш играта използва разни движения със падовете дето трябва да го дръпнеш рязко въртиш усукваш и секви физични извращения.Та с енергични движения се изсмукват душите на жертвите ...жироскопите се използват при игра непрестанно..
Та тая ми ти игрица + фолклора е просто комбинация "търсим си резервен джойпад".
Едно на ръка че игрицата е като наркотик и домашните не могат се доредят да изгледат един филм като хората на телевизора.

Смениха арта на PAL регионите колекционерското издание :lol:
По-добре изглежда от стария вариант ...
http://img522.imageshack.us/img522/8013/dmcboaoz7.jpg
Ако някои иска да си припомни просто за сравнение ...http://img1.livegen.fr/00/00/08/98/0000089893.jpg

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2008 12:27

Цитат:
@Gt да те питам сериозно ...от тоя тип игри джойстиците ти не издъхват ли?

Зависи. PS3 нямам и не знам доколко пад-а е издръжлив. На ps2 съм играл първите 3 части и то доста само със един пад. Единствено го смених заради преебалата се чувствителност на ливия аналог, но за 4-5 години е нормално да смениш поне един. :) На 360 сега играя здраво, тя ще се чуе :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost