Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 09:41

Sascha of clan Tzimisce написа:
Uchiha Itachi написа:
Абе хора,а горе долу как щие върви на компютър със Athlon 5,2GHz,2 GB RAM DDR2,ATI Radeon x1550 512 MB Video Card :roll:

Тоз' се ебава нещо.

Иначе, като я гледах у Гошо ми изглеждаше обещаваща, но наистина ми се стори леко еднообразничка и "суха". Иначе картинките към играта на мен лично ми грабват окото. За paper и за аватар са супер яки. ;р

Няма спор че за декстопа са върха.Иначе за това че е еднообразна и суха не съм на това мнение в момента когато я изиграя ще го кажя с удоволствое мнението си.

Иначе аз тегля играта която е 6 ГБ :shock: :shock: :shock: :shock: А аз имам свободно едва 2 и 47ГБ и сега съм в страшна дилема кое да изтрия.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:44

Vermic написа:
Иначе аз тегля играта която е 6 ГБ :shock: :shock: :shock: :shock: А аз имам свободно едва 2 и 47ГБ и сега съм в страшна дилема кое да изтрия.

Дискографията на Дарктроун :shock:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 01:28

Само на мен ли ми се струва, че графиката е доста смотана ( при всичко на макс ) ?
Че и малоумни бъгове, които са толкова чести и набиващи се на очи, че не знам как не са ги оправили преди да я пуснат. Доста нескопосана работа... Играя там, колкото за спорта, но с нищо не ме впечатлява за сега. Очаквах много повече...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Ное 2007 10:35

Mahaan написа:
В момента съм на третата станция - никакво развитие в историята засега, а и страничните куестове не са кой знае какво.
Започнах да развивам Marksman и за играта мога да кажа само едно нещо - too easy.
Към края на 3тата станция става доста трудна и много по интересна...Като ще се правите на критици поне поиграите играта повече от час и тогава пишете

А иначе plaguewielder,графиката може да не е на нивото на крисис и таим шифт ама поне не ми се налага да дам 1000 лева за компютър да я играя

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 20:04

А,бе,хора а за мултито какво става?
Може ли да се цъка мулти?И как? :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2007 22:53

Shady написа:
Vermic написа:

Дискографията на Дарктроун :shock:

Мне аз се оправих,апък идеята която даде нямаше да я направя,соут парк сезон 1-3 си заминаха.Сега имам друг проблем,каде да инстална играта :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 18:21

Играта е супер култова (в началото е малко дезориентиращо де, нямаш 4 НПЦ-та накръст като в Диабло-то), и е супер оптимизирана: на П4-3Г 1Г-Рам и ГФ 6600 върви на медиум на 1280Х1024 на 6...

Я се похвалете кой какви герои, играчки и железа има!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 19:08

Plaguewielder - ако тази игра ти изглежда със смотана графика на макс детайли, збачи ти е изгоряла видео картата :lol:.

Rudecraft/Orange - поне за сега играта няма LAN. Ако искаш мулти - купуваш си играта и я играеш на официалните сървъри. За да я играеш в мулти безплатно, ще трябва да стискаш палци да направят пиратски сървъри (Headoff etc) :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 19:13

27 level марксман ,за пу6ка имам един уникален приятен electropulse rifle OL ' SPARKY ( 255 dm)*****
раменете ми също са уникални но не дават нищо особенно
другите предмети също не са кой знае какво със изключение каската(96 shield , health regeneration 29/min , acc +9 i will +2 )
aе хора за какво е слота с колбичката ( dye kit ),че вече 27 левела чакам да ми падне нещо което се слага там !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 20:01

Слота с колбичката е за боичка, която ти оцветява бронята нацяло.

Опционален ъпгрейд.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 20:58

пичове не знам за вас но играта е направена от хората които създадоха Diablo(е не всички които я саздадоха),но за мен това е достатъчно за да знам че ИГРАТА ЩЕ КЪРТИ!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2007 21:09

Гипо написа:
Plaguewielder - ако тази игра ти изглежда със смотана графика на макс детайли, збачи ти е изгоряла видео картата :lol:.

Епа ... Игри дето излязоха през последната година ( че и повече ) изглеждат много по-добре от нея. Примерно в гарите като се загледаш отблизо в някое NPC и се вижда колко е ''претупана''. Да не говорим, че като се бутнеш в тях и им минаваш през пикселите :Д
Нищо де, аз си я играя независимо от графиката, просто се чудех в началото...

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com