Автор |
Съобщение |
Dwarf_Lord
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2003 11:34
Se6tam se 
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2003 18:12
Lich-a e dobur geroi, makar 4e ne go izpolzvam 4esto...A MK verno e golqm seliandur  Abe aide, iskam da igraq s nekoi, 4e da trupam opit...Koi iska? 
___________________________________ Let the darkness guide me!
|
|
|
|
 |
TheUnknownOne
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2003 21:48
WW_ написа: Lich-a e dobur geroi, makar 4e ne go izpolzvam 4esto...A MK verno e golqm seliandur  Abe aide, iskam da igraq s nekoi, 4e da trupam opit...Koi iska? 
Казвай каде !
направо ела в #PCM
ок ?
Аз съм TheUnknownOne и там 
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2003 22:13
Хехе, изскачането от горичката е метафоричен израз . Всъщност не са се накачурили по дърветата (както предположи някой ) , а просто се намират някъде близо до мелето и влизат в екшъна . Това имах предвид .
П.П. Лича въобще не е тъп . И аз не играя често с него , но просто защото не ме кефи , а не защото е слаб .
|
|
|
|
 |
SpellWaver
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2003 10:01
Death and Decay se polzva reshtu sgradi !!! Magiqta e dalekoboina i moje da ti razrushi 6-7 sgradi za suvsem malko vreme !!! Inache kakvo kato Licha ima malko jivot (ne kruv - samo t'pite shopi mu vikat tui !)... Ako mojeshe da igrae6 s Intelligence geroi shteshe da razberesh, 4e mnogoto jivot ne pravi geroiqt po-dobur ot drugite. Gledat se magiite, a LK-a ima super magii. I manata mu moje nikoga da ne svurshva, stiga da znae6 kak da go polzvash !!! 
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2003 15:06
TheUnknownOne написа: Казвай каде ! направо ела в #PCM ок ? Аз съм TheUnknownOne и там 
Kude da ida??? 
|
|
|
|
 |
Dwarf_Lord
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2003 21:02
SpellWaver написа: Inache kakvo kato Licha ima malko jivot (ne kruv - samo t'pite shopi mu vikat tui !)... Ako mojeshe da igrae6 s Intelligence geroi shteshe da razberesh, 4e mnogoto jivot ne pravi geroiqt po-dobur ot drugite
Ами просто малкото здраве обуславя скоростна умирачка  е зависи кой играе с лич-а , но все пак с герои като МК или DH лесно се елиминира Intelligence герой  много хубава магия ма като ти метне някой едно чукче с джудето и си дотук  Тоя Storm Bolt е много полезна магия - спира повечето ултимейти , ма се не я използвам 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 07:29
A spored vas koj 6te pobedi - Avatar vs.
Spored men Avatar-a, 6toto
1. Armor-a mu se uveli4ava mnooo pove4e otkolkoto Metamorphosis-a(M)
2. I kravta
3. + 2 Strom Bolt + 1 Thunder Clap = pobeden M.
4. M trqbva da e razvil do 3 level Mana Burn i ima malka vazmoznost za pobeda.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 09:12
az govorq i dvamata da sa 10 level.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 09:49
Saruman написа: То човек тряб ва да е много тъп вместо Bash да вдигне Thunder Clap
Da beeeee, mnogo e tupo....Samo deto clap-a me e potro6val hilqdi puti 
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 10:29
Saruman написа: Еми естествено е ако играеш с ъндед в което съм убеден,и клапа размазва гулчетата,но не размазва нищо друго бе брааааааааат!И все пак човек трябва да е мноооо тъп за да го вдигнр,айде играй с нощен елф или орк и да видим какъв ефект има клапа.На орките единиците им са много охранени,а тези които не са-стрелят.А при елфите-всички по слаботелесни стрелят така,че клапа няма ефект!
Taka, e prav si...I vse pak mnogo rqdko sum vijdal nqkoi da vdiga na MK-a Bash  Moje bi sre6tu NE i Orc ne se vadi MK... Nali znae6 kakvo pravi edno Blizzard4e na range edinicite 
|
|
|
|
 |
Dwarf_Lord
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 11:12
Denik написа: 4. M trqbva da e razvil do 3 level Mana Burn i ima malka vazmoznost za pobeda.
Ако Джуджето е с Аватар е имунизирано към всякакви магии
Аз с новата тактика  джуджето го вадя само като единица заради Storm Bolt -а  Еми една Прийстеска като ми пусне звездите и става кофти
Иначе първи герой задължително зсе вади Arcmage - с тая аура маната на единиците не може да падне , да не говорим за самия герой 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 11:16
Dwarf_Lord написа: Denik написа: 4. M trqbva da e razvil do 3 level Mana Burn i ima malka vazmoznost za pobeda. Ако Джуджето е с Аватар е имунизирано към всякакви магии Аз с новата тактика  джуджето го вадя само като единица заради Storm Bolt -а  Еми една Прийстеска като ми пусне звездите и става кофти Иначе първи герой задължително зсе вади Arcmage - с тая аура маната на единиците не може да падне , да не говорим за самия герой 
Uffff, da be az zabravih 4e Avatara e imuniziran.
A imam edin liubopiten vapros: Metamorphosis-a moze li da bie vazdu6ni edinici, bih probval, ama igrata mi se razeba i sq trqbva da si kupq nova.
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 12:26
Denik написа: A imam edin liubopiten vapros: Metamorphosis-a moze li da bie vazdu6ni edinici, bih probval, ama igrata mi se razeba i sq trqbva da si kupq nova.
Da moje da bie vuzdu6ni i spored men tova mu e predimstvoto pred Avatar-a...V4era igrah edna igra i MK-a vdigna Avatar, oba4e az minah samo na letq6ti i taka go bih 
|
|
|
|
 |
Dwarf_Lord
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 17:46
Еми то задължително трябва да има някви въздушни в армията  Ама Гарголите кви са чудовища 
|
|
|
|
 |
WW_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2003 20:42
Dwarf_Lord написа: Ама Гарголите кви са чудовища 
Ama napravo sa ludi 4udovi6ta...Spored men nai-dobrite po vuzduh. S Vampiric Aurata nqmam problemi sre6tu air...Gryphonite rqpa da qdat 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2003 06:59
WW_ написа: Dwarf_Lord написа: Ама Гарголите кви са чудовища  Ama napravo sa ludi 4udovi6ta...Spored men nai-dobrite po vuzduh. S Vampiric Aurata nqmam problemi sre6tu air...Gryphonite rqpa da qdat 
Da, ama Hypogryphife+Trueshot Aura spored men sa po-dobri otkolkoto Gargolytite+Vampiric Aura
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2003 10:58
Nai dobri po vuzduh sa Wyvern-ite.A ako sa s Trueshot aura i s maluk upgreid sa nepobedimi 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|