Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 18 Фев 2011 23:55
Благодаря и на двамата за пожеланията. С такова нетърпение го чакам, че не ме свърта на едно място. Иначе го взимам 1570 паунда, което си е едно 3700 лева. Знам, малко се изхвърлям, но като ще е Alienware, да е Alienware все пак. Един мой приятел от курса има Alienware М17х, и постоянно ме бъзика, че сега ще съм му малкото братче... Ще му счупя носа по-късно. П.С. Смешната му брада?! Предател и мръсник.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 00:41
Draksis написа: Благодаря и на двамата за пожеланията. С такова нетърпение го чакам, че не ме свърта на едно място. Иначе го взимам 1570 паунда, което си е едно 3700 лева. Знам, малко се изхвърлям, но като ще е Alienware, да е Alienware все пак. Един мой приятел от курса има Alienware М17х, и постоянно ме бъзика, че сега ще съм му малкото братче... Ще му счупя носа по-късно. П.С. Смешната му брада?! Предател и мръсник. Това са много пари за лаптоп бе, моя струваше на половина и пак подкарвам всичко ново почти на макс, а е вече на 2 години. Ако съм на тебе тая джаджа от вкъщи няма да я вадя. А и вкъщи ше я закова. Веднъж се прибрах пиян и през нощта някак съм бутнал лаптопа от стола до леглото ми, събуждам се и го гледам с капака надолу на земята, сърцето ми почти спря. Ако беше като твоя въобще нямаше да се събудя. Откакто се обръснах и дезертирах гилдията на брадясалите съм голям диверсант. Брадата му я направиха смешна, защо е такава рунтава и стърчаща покрай мандибулата му, като на Wolverine? Разликата между трейлър и in-game: http://www.polishtheconsole.com/wp-cont ... age-ii.pnghttp://www.aeropause.com/wordpress/arch ... _ii017.jpg
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 00:44
Because he hides blades in his beard! Ъпгрейд в сравнение с Чък Норис, който има само един гол юмрук. П.С. Знам, че са много пари, целя да изкарам 3-4 години с него...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 00:54
Дабъл пост, ама темата си е моя. Не мислите ли, че Black Blade, и изобщо, Two Steps From Hell не биха звучали много по-подходящо като саундтрак на играта? EDIT: Ау, честита ни 30-та страница, бе!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 01:01
Draksis написа: Дабъл пост, ама темата си е моя. Не мислите ли, че Black Blade, и изобщо, Two Steps From Hell не биха звучали много по-подходящо като саундтрак на играта? EDIT: Ау, честита ни 30-та страница, бе! Ей такова звучене трябва да има такава игра. Не е истина колко е подходящо. Ама ще видим на Zur-а (Цура) творенията как ще са. Но едва ли ще са по-добри от това. Сега ще се запозная по-обстойно с творчеството им, харесвам такава музика. Мерси! Така е, 30 страници са, ама така е като дабъл постваш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 01:05
The Grim Reaper написа: Така е, 30 страници са, ама така е като дабъл постваш Глей си работата, бе! Чуй То Glory, представи си как Пазителя напада Денерим с Обединената армия зад гърба си, и ако не свършиш масивно, особено при частта от 3:27 нататък, вече не бих искал да те познавам, честно ти казвам. P.S. Особено ако ферелденци яздеха коне, ама като ги мързи BioWare да ги добавят! P.P.S. Чуй и United Legends. Песента всъщност е Еmergence of Empire на Immediate Music, но клипчето е едитнато за да разкаже за колаборацията на DragonstarDT и Revennaras, и двамата занимаващи се с миксове на епични песни. Потърси каналите им в YouTube, заслужават си и двамата.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 01:33
Случайно си пуснах тяхно произведение, което пък случайно се казваше Heart of Courage и неслучайно го разпознах от launch trailer-а на Mass Effect 2. Винаги съм си мислил, че трудно се пише такава музика. Пък то се оказва, че музиката я има, просто трудно се лицензира за ползване.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 01:48
Aми... именно. Даже когато пуснеш Launch Trailer-а на МЕ, отстрани винаги има линк към Heart of Courage. Иначе ще призная, че с епичната музика на Two Steps From Hell новата бойна система си идва СЪВСЕМ на мястото. ЕДИТ: Поправям се. Изгледах отново битката на Мариан в първата част на демото, когато е с брадясалата броня, в момента, когато е изправена срещу огрето и когато съсича вълни от тъмнородени. Въпросът е там, че си бях пуснал именно Black Blade, и на фона на епичния ритъм от последната четвърт на песента, бойната система ми се видя БАВНА. Ебаси, Two Steps From Hell знаят как да влязат под кожата ти... Flameheart. Freedom Fighters.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 10:44
Dragon.Age.2.Demo. GERMAN-BIOWARE Аз ще изчакам за english.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 14:01
В демото пича върви от точка А до точка Б по права линия и по пътя има 15-20 битки, от които всички без тази с огрето са еднакви. Обаче всеки ще каже че играта е нелинейна и разнообразна, защото на края ще има диалог в който да избираш кой да живее и кой да умре, или нещо такова :Р И историята пак е от типа "Светът е обречен и ти си единствения, който има теоритичен шанс да го спаси... освен това си супер awesome!" Чудя се на конвейер ли ги правят тези игри
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 17:23
Както казах по-нагоре, BioWare са приели шаблон при създаването на игрите си, и трудно биха могли да са отърсят от него.
Сега, имаме обещание за куестове в Dragon Age II, които се променят А) активно с времето, все пак имаме десет години на разположение. Ако ги оставите за след някой time jump, изходът на куеста ще се промени за разлика от този преди споменатия time jump; Б) в зависимост от това кой персонаж мъкнете след себе си; и В) куестове, които могат да се стартират или завършат само при определено време, т.е. или денем по пладне, или нощем в полунощ, и така нататък.
Доколко това е вярно, и дали е имплементирано добре, тепърва предстои да разберем.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 17:46
OMG A DAY AND NIGHT CYCLE SOOO REAL!!!!
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 18:07
Ти сериозно ли си се запътил да искаш да учиш за игри с тоя манталитет? Наистина ли?
По-добре се отказвай докато е време, преди да си пръснал парите си на вятъра. Имаше ги същите такива несхватливи идиоти в моя курс - до втория семестър на първата година не можаха да издържат.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 18:40
излезе ли демо само не разбрах
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 19:00
еее не де Драксис виж че правя малко ЛУЛЗ
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 19:06
Draksis написа: Както казах по-нагоре, BioWare са приели шаблон при създаването на игрите си, и трудно биха могли да са отърсят от него. Не мога да не кажа, че това са глупости. Всеки си има шаблони, но това да не можеш да се отърсиш от тях е меко казано смешно. И Valve си имат шаблони, но това не им пречи да правят шедьоври като Audiosurf и Portal например. Пичагата, дето е направил Minecraft е работил в няква компания за игри ама се махнал от там и е направил Minecraft така като той иска. Искам да кажа, че тия от Bioware могат да направят всичко както те си поискат стига да им стиска, просто те самите не го искат, както е при повечето студия. И за тва давам един среден пръст за Bioware и новата им супер зле изглеждаща игра! Тъпото е, че не винаги са били такива, някога са били пичаги като тия от валв и са правели тва, дет са искали да правят.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 19:15
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 19:20
Демото е на 22 Февруари.
Супа, не се смей, работата е сериозна, не е за "лулз". И не е само до това.
Ти си затънал до такава степен във фенбойщината си, че отказваш да разсъдиш върху вероятността единствената нова механика във втората част на играта да са забързаните анимации (не "нова" бойна система - анимации!) в битките. Когато половината свят ти казва, че всичко, което обикнахме в Origins се завръща, ти свиваш очи и презрително прецеждаш, че това не е вярно, че ти си разбрал всичко от група клипове и предварителни снимки на играта и дори не искаш да облислиш идеята да приемеш максимата на съмнение, че всъщност студио, което си разбира от работата и я върши от години с голям успех, ще рискува да загуби продажби при коренна промяна на специфичните характеристики на новото си заглавие. Обмисли го добре, бе!
Предполагам, че ако наистина дойдеш тук на Запад, ще се отърсиш от характерното българско мислене, че видиш ли, всички ние сме невероятни спецове във всичко, което вършим и разбираме де що има само с поглед. Защото тези, които я плюете, това и правите, де - не сте пробвали играта, не знаете дори за какво се отнася, но тя е вече боклук и няма и да я пипнете. Защо? Защото сте видели няколко клипа, който не ви отнасят. А както Сентри любезно изтъкна, дори си признавате, че и небезизвестната Origins не ви е харесала, когато сте гледали нейни клипове.
Защото когато стъпя в дискусия за игра с човек от Запада, той не я напада детински. Раздробяваме я кост по кост и винаги свършваме с "Когато излезе, ще видим дали хайпа/хейта си е заслужавал". И постигаме консенсус. Не се хвърляме на щик срещу нея.
"Око да види, ръка да пипне". Втората част май някои хора я забравят.
Свършвам лекцията, почвам с цифри. Един средностатистически студент задлъжнява с дългове около 50,000 паунда след като завърши образованието си. Както и да го въртиш, това са 110,000 лева. И ако не можеш да си намериш работа, защото продължаваш да си на ей този акъл... ами свършваш на улицата, ако не спечелиш лотарията. Всичко друго, което имах да го казвам, го казах в твоята тема.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 20:59
Защо няма character creator в демото. Само се моля в цялата да има, защото с този мършляк не искам да играя.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age II Публикувано на: 19 Фев 2011 21:05
Познай
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|