Автор |
Съобщение |
DjTaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Дек 2009 16:34
Tiny написа: DjTaz написа: Деба не мога да си намеря дрешки за мага.
Магическият магазин в Денерим. Е там много дебело продават.Че както се бях набутал с куеста за лириума с 50голд,и се чудех де са ми останали кинтити.Само да свърша в подземията на жужетата и ще го посетя магазина отново.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Дек 2009 17:31
Как се дава фрии уолк бе? Аз само едно холд съм им давала ама то е много куцо понеже всички спират да движат и няма смисал от него.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Дек 2009 17:34
Ами то точно това е цаката, да се научиш и да го използваш, и да управляваш героите си с него.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Дек 2009 18:13
Аз незнам откаде се включва това. От там дето се два холд ли или от некаде другаде?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Дек 2009 21:23
Именно. От там, дето се дава "Hold".
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Дек 2009 22:48
Абе за конзола може да е от др място щото там дето се дава холд има само холд и чеиндж уепън да си сменяш на другото оръжие. А да те питам применро ако ъпгрейдвам умението за преговаряне, но не на галвния си герой а на друг и като говоря с нпц та ще има ли ефект? Щото се пак главния говори с тях. Също така ако сложа оръжие с бонуси и сложа на секънд уепън оружие с други бонуси применро за реизтънс на нещоси само когато съм на съответното оръжие ми се кативира бонуса нищо че и 2 те са екипирани така ли?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 11 Дек 2009 23:15
На спътниците ти, ако може на конзола да се вдига Coercion, на РС не може. Както и да е, уверявам те, че само за главния ти персонаж важи.
За втория ти въпрос, малко не разбрах, ама ще се опитам да обясня. Ако имаш две оръжия, и двете екипирани, каквито и руни да си им слагал, бонусите важат. Само ако на едното имаш руна за огън, а на другото за лед, щетите, които нанасяш, ще са огнени или ледени в зависимост от съответното оръжие, с което удряш. Стига да не са екипирани на различни Weapon slots, де.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Дек 2009 01:01
Немога с едно оръжие да нанасям ендовремено огнени и леден демидж ли? А електрически или поизън? А това спирит демидж какво е нензам кога да използвам поъшинки против спирит и нензам какво им прая като си слагам спирит демидж руни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 12 Дек 2009 14:28
Не ме разбра. Каквито руни си слагал на оръжията си, важат, стига да не са на различни комплекти (sets).
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Дек 2009 15:36
Аз нензам накаде да ходя вече. Псисъединил съм елфите, джуджетата, хората и гъркъл оф д мейджес и сега нензам какво да правя. Тазъ дъщерята на вещицата ми вика да убия маиката, ама като отида до къщата и е заключена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Дек 2009 15:51
Отиваш до къщата БЕЗ Мориган. Тогава можеш да убиеш Флемет.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Дек 2009 16:00
А ок, ама по сценария какво трябва да правя, че след като я убия ще зацикля пак.
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Дек 2009 16:03
Redcliffe
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Дек 2009 16:33
iddqd написа: А ок, ама по сценария какво трябва да правя, че след като я убия ще зацикля пак. Redcliffe, т.е. откриваш Urn of sacred ashes и спасяваш Arl Eamon, който ще ти предлоци да направи среща на всички лордове в Denerim.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Дек 2009 18:17
Е това беше първя куест който съм изпълнил. След това присъединих джуджета магове и елфи. Иначе много отдавна го изпълних това с урната и сега пак ли там да хода?
|
|
|
|
|
radi_bomb
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Дек 2009 18:24
Трябва да знаеш английски за да играеш.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 13 Дек 2009 18:56
iddqd написа: Е това беше първя куест който съм изпълнил. След това присъединих джуджета магове и елфи. Иначе много отдавна го изпълних това с урната и сега пак ли там да хода? Да, говори с Arl Eamon (или както му беше името). Някъде на първия етаж в замъка е.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 18 Дек 2009 14:55
Възможни Спойлери ! ! ! ! * * * * * * * * * Поредната игра която ми остави дълбока следа в сърцето като я превъртях неска !!! Голяма смешка, архидемона накрая не беше толкова силен колкото беше тая жена която иска да ви арестува след като избягвате с принцесата....... И все пак не съм очаквал по-щастлив край Всички живи и здрави и щастливи, всеки ще тръгне да довършва каквото има за довършване, а най-яко ми стана когато Горим беше дошъл накрая (играя с Джудже Благородник) и ми каза че в Орзамар са готови да си ми върнат името и също на Горим ииии направо незнам ебаси !!!!!! КЕФ! В такива моменти се чувствам много празен някак, понеже знам че СЪС СИГУРНОСТ ще има продължение, ама като се замисля че няма да е вероятно в близките 2 години.... Ако наистина има много ще се радвам отново всички да са заедно, а по-възможност Шейл да е станал обратно джудже жена както иска Абе незнам просто, незнам направо какво да мисля и да чакам.... Май ще се почва наново само че с друг клас и друг пол и раса * * * * * * * * * Край на спойлерите!!! * Имате ли си идея дали мога да почна отново със същия герой само че на по-висока трудност, пък ако не ако го направя на по-висока трудност с нов герой ще си скубя ли косите много ?
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 18 Дек 2009 15:03
Кажи ми как мина битката ти с Каутриен и ще ти кажа кой е по-силен, тя ли, архдемона ли...
Иначе да, ако почнеш с нов герой и го дадеш на Hard или Nightmare, ще си скубеш косите, ако не си схванал основните принципи на тактиката. Хубавото е, че можеш после пак да си смениш трудността, нали?
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 18 Дек 2009 15:10
Ми как мина, ебаси и чийтърката майна, с 3-4 удара ме сваля при положение че съм ТАНК с главни букви с над 500 кръв, супер силна ебаси и жената майна... Ми как мина, направих го на Easy и готово..... Иначе архидемона си го убих на Normal
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|